28

تیر

1405


حوادث

01 مرداد 1396 08:46 0 کامنت

صبح ساحل-حوادث :رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: طبق نظر کارشناسان و براساس ارزیابی های اولیه حدود 20 میلیارد ریال خسارت به بیمارستان حاجی آباد در اثر آتش سوزی روز گذشته وارد شده است.
دکتر سید حسین داودی ظهر پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: خسارت به تجهیزات پزشکی و دارویی و ابنیه بیمارستان وارد شده است.
وی بیان داشت: آتش سوزی از انبار تجهیزات پزشکی و دارویی بیمارستان شروع شده و سپس به بخشهای بالایی سرایت کرده که خوشبختانه با عملکرد سریع و به موقع ماموران آتش نشانی حریق مهار شده و خسارت جانی به هیچ یک از بیماران و نیروها وارد نشده است.
دکتر داودی با بیان اینکه هم اکنون برق بیمارستان وصل شده، خاطرنشان کرد: با تلاش تمام نیروها ، بیمارستان در حال آماده سازی برای پذیرش بیماران است.
وی بیان داشت: تمام وسایل اورژانسی مورد نیاز برای شرایط اضطراری درمان بیماران شامل دستگاه DC شوک، اکسیژن و احیا به مرکز شهری شهید امانی ارسال شده و نیروها آمادگی لازم برای ادامه درمان بیماران دارند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: تمام تلاش خود را برای تعمیر و بازسازی بیمارستان انجام خواهیم داد که البته در این مسیر نیازمند همکاری و حمایت هر چه دیگر دستگاه ها به ویژه مدیریت استان و شهرستان هستیم.
بخشی از بیمارستان فاطمه الزهرا(س) حاجی آباد استان هرمزگان طعمه حریق شد. این آتش سوزی ساعت 16 و 30 دقیقه روز چهارشنبه رخ داد که 17 نفر از بیماران بیمارستان به مرکز درمانی حاجی آباد منتقل و سه نفر دیگر که نیازمند اقدام های درمانی تخصصی تر بودند، به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل شدند.
فوت یک بیمار دربیمارستان حاجی آباد هنگام انتقال به بندرعباس
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی از بیماران بیمارستان فاطمه الزهرا(س) حاجی آباد به هنگام انتقال به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس فوت کرد.دکتر فاطمه نوروزی افزود: این بیماربا سن 78 سال وسابقه دو بار سکته مغزی ، زخم بستر وعفونت منتشر درخون وسطح هوشیاری پایین در بیمارستان حاجی آباد بستری بود که درپی آتش سوزی عصرامروز دراین بیمارستان برای ادامه درمان به بیمارستان شهید محمدی اعزام شد.
وی ادامه داد: در حین اعزام دچار ایست قلبی شد و به احیاء قلبی ریوی نیز پاسخ نداده و فوت شد که فوت بیمار ارتباطی به آتش سوزی در بیمارستان حاجی آباد نداشته و به دلیل وخامت حال بیمار بوده است .
وی یاد آور شد: بقیه بیماران بیمارستان حاجی آباد در کمال صحت و سلامت از بیمارستان به مرکز بهداشتی درمانی شهید امانی منتقل شدند و در حال دریافت ارائه خدمات هستند .نوروزی یادآور شد: بیمارستان فاطمه الزهرا(س) حاجی آباد دارای 32 تختخواب است که در زمان وقوع آتش سوزی 20 بیمار در آن بستری بودند.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

وزارت نیرو: مردم برای کمک به تامین پایدار برق استان‌های جنوبی، هر خانواده یک ساعت کولر خود را خاموش کند