29

آبان

1403


اجتماعی

21 دی 1396 10:37 0 کامنت

 صبح ساحل ، اجتماعی - هرمزگان طی سالیان گذشته همواره با مشکلاتی در حوزه بهداشت و درمان روبه‌رو بوده است، اخیراً نیز جمعی از شهروندان طی تماس‌هایی خواستار رسیدگی به سیستم نوبت‌دهی در کلینیک تازه تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شدند. 

برای اخذ نوبت دکتر گوش، حلق و بینی به کلینیک تازه تأسیس هرمز جنب بیمارستان شهید محمدی مراجعه کردم، وقتی ساعت ۱۴ به درب این کلینیک رسیدیم با درب‌های بسته آن روبرو شدم.

 زمانی که با درب‌های بسته مواجه شدم، فکر کردم که این کلینیک هنوز افتتاح نشده با تعطیلی روبه‌رو شده است اما پس از اندکی درنگ پی بردم ماجرا چیز دیگری است.

از دکه نشریاتی که البته نشریه هم‌روی گیشه نداشت، متوجه شدم که برای گرفتن نوبت باید به داخل بیمارستان بروم و از درب  که این کلینیک در داخل بیمارستان دارد باید وارد کلینیک شد. خوشحال از این‌که زود رفته‌ام و در بین نفرات اولی خواهم بود که نوبت دکترمورد نظر  را خواهم گرفت با جمعیتی نسبتاً زیاد روبرو شدم! از کسانی که آنجا ایستاده بودند، پرسیدم چگونه باید نوبت گرفت که هنوز این حرفم تمام نشده بود که یک نفر گفت نوبت کدام دکتر می‌خواهی.

متعجب از رفتار این فرد که از من سؤال کرد، پرسیدم شما مسئول نوبت‌دهی هستید، پاسخ داد نه اینجا هر نفر دفترچه بیماران برای دکترهای مختلف را جمع می‌کند تا مسئول نوبت بیاید، شما هم دفترچه‌ات را در اختیار بنده قرار ده تا در صف انتظار بگذارم.

کمی پیش رفتم، مشاهده کردم هرکس هم دفترچه نداشت، شناسنامه یا کارت ملی خودش را تحویل می‌داد تا در نوبت قرار بگیرد؛ واقعاً جالب بود، در سراسر کشور نوبت ویزیت پزشکان به شیوه اینترنتی است اما در پایتخت اقتصادی ایران به روش سنتی همچنان باید برای درمان نوبت گرفت!

جالب‌تر این‌که اگر فردی که دفترچه‌ها را جمع می‌کرد، اتفاقی برایش رخ می‌داد و مجبور به ترک محل می‌شد چه کسی جوابگو مردمی بود که پشت درب بسته کلینیک ساعت‌ها جمع شده بودند یا اگر این فرد دست در ترتیب دفترچه‌ها می‌آورد و نوبت‌ها را زیر و بالا می‌کرد، چه کسی می‌خواست پاسخگو مردم باشد.

 از طرفی تنها برای هر پزشک ۲۰ بیمار بیشتر نوبت داده نمی‌شد که طبق مشاهدات خبرنگار ایسنا از این ۲۰ نفر ۱۸ نفر شامل بیمارانی بود که در صف قرار داشتند و دو نفر دیگر کارکنان و آشنایان کارمندان دانشگاه علوم پزشکی که می‌توانستند خارج از نوبت و بدون هیچ معطلی ویزیت شوند و دفترچه نفرات نوزدهم و بیستم را مسئول نوبت‌دهی پس دهد و بگوید دو نفر آخر ویزیت نمی‌شوند و نوبت آن‌ها به پرسنل داده شود! در پایان از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی می خواهم که به کلینک هرمز که خوب ساخته شده است و هزینه زیادی هم برای آن صرف شده است توجه بیشتری بکنند و به دنبال راهکاری باشند که بیماران و همراهان آنها که برای گرفتن نوبت مراجعه می کنند با مشکل روبرو نشوند. 

دیدگاه ها (0)
img