اجتماعی
صبح ساحل ، اجتماعی - سمینار آموزشی و توانافزایی گردشگری روستایی استان هرمزگان با موضوع گردشگری روستایی، بوم گردی و خدمات اقامتگاههای بومگردی برگزار شد.
صبح ساحل ، اجتماعی - سمینار آموزشی و توانافزایی گردشگری روستایی استان هرمزگان با موضوع گردشگری روستایی، بوم گردی و خدمات اقامتگاههای بومگردی برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان هرمزگان در حاشیه برگزاری سمینار آموزشی و توانافزایی گردشگری روستایی گفت: بحث آموزش یکی از بحثهای اساسی است و در کنار آن بحث ارزیابی کارها و فعالیتهای مربوط به گردشگری قرار میگیرد.
محسن ضیایی بیان کرد: قبل از اینکه به کمیت در گردشگری روستایی با استفاده از اقامتگاههای بوم گردی توجه داشته باشیم باید به کیفیت آن توجه کنیم.
وی افزود: یکی از برنامههای ما که از سال گذشته در حال پیگیری آن هستیم این است که با نهادهای مختلف در بحث آموزش برای مدیران و فعالین عرصه گردشگری، خصوصاً در بحثهای اقتصادی همکاری بیشتری داشته باشیم.ضیایی ادامه داد: ما مجوزهای زیادی را در زمینه گردشگری صادر میکنیم و ایرادی که به خود ما وارد است بحث آموزش مدیران و فعالین این عرصه است که کمتر به آن توجه شده است.
وی تصریح کرد: بحث آموزش یکی از بحثهای اساسی است و در کنار آن بحث ارزیابی کارها و فعالیتهای مربوط به گردشگری قرار میگیرد که هدف ما از برگزاری این کلاسهای آموزشی همین موضوع است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خاطرنشان کرد: امروز در این کلاسهای آموزشی میزبان افرادی هستیم که عمدتاً در بحث گردشگری روستای فعال هستند و خصوصا مدیریت مجموعههای بوم گردی که اخیراً مورد استقبال گردشگران واقعشدهاند را بر عهدهدارند.
وی با بیان اینکه در نوروز 97 در هرمزگان میزبان بیش از 2 میلیون گردشگر بودیم، اضافه کرد: برنامههای زیادی را تدارک دیدهایم و استاندار نیز اولویت را در استان مبحث گردشگری قرار دادهاند و دولت نیز تسهیلات خوبی را در زمینه اشتغال روستایی اختصاص داده است که حداقل ده درصد اعتبارات به گردشگری و ده درصد هم به صنایعدستی و فرش دستبافت اختصاص پیداکرده است.
در ادامه نیز سرپرست دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان در گفتوگو با ایسنا گفت: از سالیان دور روستاها منبع تولید بودهاند، منتها بهواسطه استفاده نامناسبی که از فقدان آموزشها بوده است ظرفیتهای اکولوژی رو به تحلیل رفتهاند.
علی سالاری تصریح کرد: ظرفیتهای بوم گردی ما هنوز بهویژه در روستاها پابرجاست و ضرورت دارد با آموزشهایی که در این عرصه میتوانیم برگزار کنیم، با سوق یافتن به این زمینهها بتوانیم بخشی از توان ایجاد ارزشافزوده و همچنین اشتغالمان را بهواسطه این حوزه برطرف کنیم.
این مقام مسئول اضافه کرد: امروزه نوع خاص گردشگری که از گردشگری روستایی نام میبریم نقش مهمی در توسعه پایدار در مکانها بومی دارد و 20 زمینه شغلی پایدار را میتواند همسان با معیشت منطقه ایجاد کند و اگر گردشگری بر مبنای اصول توسعه پایدار اتفاق بیفتد، بسیاری از شاخصهای فرهنگی منطقه را احیا میکند و بیشترین بهرهمندی را برای ساکنین منطقه ایجاد میکند./ایسنا
نظرسنجی
اخبار مرتبط
طرح گردشگری در جزیره هرمز
راهاندازی خط کشتیرانی قشم- عمان بنبست گردشگری را از بین میبرد
مکانیابی سه دهکده گردشگری ساحلی
ایجاد سه دهکده گردشگری ساحلی در هرمزگان
پرداخت یارانه گردشگری به مقصد هرمزگان
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
با دستگيري قاتل، راز جنايت جسد سوخته جوان هرمزگاني فاش شد
یک بانوی هرمزگانی مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور شد
با دستگيري قاتل، راز جنايت جسد سوخته جوان هرمزگاني فاش شد
پیشگیری و درمان بیماریهای گوارشی و کبدی با کمک بهترین متخصص بندرعباس
پیشتازی ایران از قطر در برداشت گاز میادین مشترک
تصادف اتوبوس با تانکر سوخت در جاده زاهدان