03

دی

1403


اجتماعی

19 تیر 1397 08:31 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی -  خبرنگار حاجی‌آباد -علی کرامتی//جلسه شورای اداری حاجی آباد در حالی برگزار شد که حاجی آباد میزبان نماینده مجلس، معاونین استاندار و مدیران کل ادارات و سازمان های استان هرمزگان بود. 

در این جلسه ابتدا مهندس جهانگیری فرماندار حاجی آباد به بیان برخی از مشکلات حاجی آباد پرداخت که با حضور مدیران کل مربوطه بسیاری از مشکلات تا پایان هفته دولت سال جاری مرتفع میگردد.

در ادامه آقای هاشمی تختی نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد، قشم،خمیر و ابوموسی به بیان سخنان خود پرداخت و افزود: امروز در شهرستان نشست خوبی با مدیران کل دستگاههای اجرایی و روسای ادارات حاجی اباد داشتیم و  تا کید من به مدیران استانی این است قول های را در این جلسه ندهیم که قابلیت اجرایی ندارد چیزی که در توانمان است و ضمانت اجرایی دارد را در جلسه مصوب کنیم.

هاشمی تختی افزود: شهرستان حاجی آباد یکی از شهرستان های استان هرمزگان است که دو استان کشور یعنی فارس و کرمان را به هم وصل می کند و می تواند مرکز ثقل فرهنگ سه استان با همدیگر باشد و وجود امامزاده سید محمد(ع) یک موقعیت خوب برای شهرستان است و می تواند یک نقطه عطف برای کار فرهنگی باشد.

وی در بحث اشتغال بیان داشت:خیلی وقت پیش پیشنهاد بندر خشک داده شده است. حاجی اباد به دلیل دارا بودن شرایط آب و هوایی مساعد قابلیت نگهداری کالاهایی که در گمرک بندرعباس به دلیل شرایط گرما و شرجی آسیب می بینند را دارد.

نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از راهکارهایی که می توان در شهرستان ایجاد اشتغال کرد ایجاد همین بندر خشک است.

هاشمی تختی گردشگری را یکی دیگر از ظرفیت های خوب شهرستان عنوان کرد و افزود: حاجی آباد با وجود مکانهای گردشگری بکر و چشمه های آب فراوان و شرایط اب و هوایی بسیار خوب زمینه ایجاد صنعت گردشگری را دارد و افزود از مسئولین میراث فرهنگی و گردشگری درخواست ثبت مکان های گردشگری را داریم.

این مقام مسئول یادآور شد: حاجی آباد ظرفیت های بسیاری در زمینه اشتغال دارد که می توان به گلیم بافی در این شهرستان اشاره کرد که با ایجاد خانه صنایع دستی در شهرستان می توان این صنعت را توسعه داد و زمینه اشتغال خانگی را فراهم کرد.

هاشمی تختی ادامه داد: قلعه تاریخی حاجی آباد یک مکان گردشگری خوب می باشد که اگر میراث فرهنگی با تفاهمنامه ای که با شهرداری حاجی آباد منعقد می کند می توانند بصورت کامل قلعه را بازسازی کنند که هم شغل ایجاد می کند وهم  به صنعت گردشگری در شهرستان هم رونق بخشد. 

جنگ امروز دشمن جنگ اقتصادی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت:  این برهه زمانی که در آن قرار داریم  دشمنان نظام جمهوری اسلامی جنگ اقتصادی  را با ما شروع کرده اند که نیازمند تلاش بیشتر در زمینه حل مشکلات اقتصادی هستیم.

مدرس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان  در نشست شورای اداری حاجی آباد  با ابراز خرسندی از تعامل خوب بین دستگاههای اداری شهرستان حاجی آباد اظهار کرد:

ما به مدیران ناظر محور نیاز نداریم در این موقعیت حساس کشور ما به مدیران کارآمد که بتواند اوضاع اقتصادی منطقه شهر و استان خود را به خوبی مدیریت و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند نیاز داریم.

وی در خصوص مشکل گاز رسانی  در شهرستان افزود: سرانه گاز در مناطق مختلف کشور و در مناطق سردسیر و گرمسیری تفاوت دارد که با رایزنی هایی که داشتیم حاجی آباد به عنوان یک شهر سردسیر تبدیل شده و سرانه گاز رسانی آن از ۲٫۵ میلیون به ۶ میلیون افزایش یافته که در حال حاضر ما هفت روستا و خود شهر حاجی اباد و همچنین ۱۰۰ مجتمع گلخانه ای را با سرانه ۲٫۵ میلیونی گازرسانی کرده ایم.وی افزود: روستاهای دهستان بالا و پایین ، باینوج، دشتوئیه تا ۱۵ روز دیگر کار گازرسانی آنها شروع می شود، و برای روستاهای محمد آباد و علی آباد هم لوله خریداری شده که تا سال آینده کار گاز رسانی انجام می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان  تصریح کرد: ما امسال کار گاز رسانی به شهر فارغان احمدی و ۶۰ روستای در مسیر این شهر ها را نیز در دستور کار داریم که نیازمند ۷۰ کیلومتر لوله گذاری می باشد.

مدرس در ادامه با بیان اینکه احداث راههای روستایی از اولویت های سال جاری دولت است افزود: امسال ۱۱۷ کیلومتر راه روستایی جهت آسفالت کلنگزنی می شود و ۵۳ کیلومتر که از این مقدار ۳۵ کیلومتر در بخش احمدی و مابقی در بخش مرکزی می باشد تا پایان سال به بهربرداری می رسد.وی با اشاره به ترانشه جاده حاجی اباد سیرجان که به دلیل ریزش مسدود شده است بیان داشت: با شرکت مربوطه رایزنی شده و اعتباراتی هم برای بازگشایی این جاده در نظر گرفته شده است که کار ترانشه نیز در حال انجام است.

این مقام مسئول از ارائه تهسیلات به بافت فرسوده روستایی و شهری خبرداد و افزود: در حاجی آباد زمین ها موال و مستثنیات اعلام شده و اکثر مردم با این موضوع مشکل دارند و برای حل این مشکل کمیسیون هایی در استان تشکیل و ظرف مدت یک هفته تعدادی از سند ها صادر می شود  و مشکل بقیه زمین ها تا هفته دولت حل می شود و سند ها صادر می شوند.

مدرس از الحاق محله بلوچ ها به شهر خبر دادو افزود: طرح پیشنهادی الحاق محله بلوچ ها به شهر تا ظرف هفته آینده به وزیر کشور ارائه و به زودی مشکل حل خواهد شد.

مدرس در ادامه از ایجاد یک فروشگاه صنایع دستی در شهرستان خبرداد و افزود: خانه صنایع دستی در طارم حاجی اباد راه اندازی و در بخش احمدی نیز به زودی راه اندازی می شود و باید صنعت گلیم بافی در حاجی آباد ارتقا یابد که در این زمینه نیز با بخش خصوصی مذاکراتی داشتیم که قرار شد سرمایه ی مورد نیاز گلیم بافان فراهم شود و همچنین زمینه فروش صنایع دستی نیز فراهم شده است.

وی در ادامه با اشاره به مشکل آب گلخانه داران افزود: آب رسانی به گلخانه های آشکار در برنامه امسال تامین اعتبار شده است و تا پایان سال مشکل آبرسانی حل خواهد شد و آبرسانی به مجتمع های دامداری چاه تر نیز در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در خصوص طرح های هادی روستایی  یادآور شد: تا پایان سال ۵ طرح نیمه تمام داریم که ۴ تای انها تا پایان هفته دولت انجام می شود و مازگرد نیز ظرف مدت یک هفته اینده انجام می شود.

مدرس در خصوص معادن غیر فعال در شهرستان افزود: ما در حاجی اباد ۳۴ معدن داریم که ۱۰ معدن فعال و هفت معدن هم در اختیار اداره صنعت معدن قرار دارد که برای فعال کردن مابقی معادن غیر فعال نیاز به بازار و نقدینگی هستیم که هر دو مورد حل شده است. ما در بحث معادن فلزی با شرکت گل گوهر و معادن غیر فلزی با شرکت میتکو قرارداد منعقد کردیم.

وی بابیان اینکه باید در زمینه فعال نمودن معادن از سرمایه گذاران این بخش حمایت کنیم افزود: افرادی که مجورز برداشت از معادن را دارند می توانند در مزایده معادن شرکت کنند و اگر این کار را انجام ندهند مجوز انها باطل و دیگر به انها مجوز داده نمی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان  تاکید کرد: باید هرچه سریعتر کار آب رسانی به شهرک های صنعتی حاجی اباد و سرگز احمدی آغاز گردد و اداره آب و برق  تعهد نمودند تا هفته آینده فاز اول شهرک صنعتی را به آب و برق مجهز کنند و فاز بعدی که ۲۵ هکتار می باشد نیز شروع به کار کنند و مشکل آب و برق شهرک های صنعتی برطرف شود.

مدرس درپایان از راه اندازی درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی در حاجی اباد خبرداد و تصریح کرد: با وجود اینکه برای ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی باید ۲۰ هزارنفر در شهرستان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشند تا درمانگاه احداث شود و با توجه به اینکه حاجی اباد ۱۵ هزارنفر بیشتر جمعیت ندارد ولی به دلیل اینکه حاجی آباد در مسیر جاده ترانزیتی قرار دارد و حجم زیاد ورود و خروج مسافر از شهرستان باعث شد که این درمانگاه در حاجی اباد راه اندازی شود.

دیدگاه ها (0)
img