01

دی

1403


اجتماعی

20 شهریور 1397 08:21 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی - آبشورک،یکی از روستاهای بخش مرکزی بندرعباس است که با توجه به سرعت گسترش این شهر، انتظار می رود این روستا هم به زودی به عنوان یکی از نقاط شهری شناخته شود.

اینترنت در جامعه امروز به عنوان یکی از عضو های جدایی ناپذیر زندگی است و این شبکه مجازی گسترده امروز بسیاری از امورات اساسی زندگی را به دست گرفته و حتی صنایع بزرگ، تولیدات خود را در رابطه مستقیم با استفاده از اینترنت طراحی می کنند.

ایران یکی از آخرین پذریندگان اینترنت پرسرعت در جهان است و اکنون هم از لحاظ زیر ساختی و سرعت در رده های پایانی جهانی قرار دارد.

استان هرمزگان از کم برخوردارترین دریافت کنندگان خدمات اینترنت پر سرعت است که بسیاری از روستا ها و شهر های آن حتی از آنتن دهی تلفن های همراه هم بی بهره اند.

یکی از این نقاط کم برخوردار اینترنت مناطق حاشیه نشین، شهرک های نوساخت و روستاهای حاشیه شهر در حال توسعه بندرعباس به عنوان قطب واردات و صادرات کشور است.

«آبشورک» یکی از روستاهای با فاصله کمتر از ۲۰ کیلومتر شهر بندرعباس است که با توجه به سرعت گسترش این شهر، انتظار می ورد این روستا هم به زودی به عنوان یکی از نقاط شهری شناخته شود.

این روستا که یکی از میزبانان اصلی شهروندانی است که به خانه های ویلایی و دوری از مشغله شهری علاقه دارند در سال های اخیر به سرعت مسیر توسعه خود را پیموده و امروز در حال تبدیل شدن به منطقه ای مناسب برای دریافت زیر ساخت های شهری شده است.

با توجه به موارد ذکر شده نبود اینترنت یکی از اصلی ترین مشکلات شهروندان آبشورکی است که مسائل بسیاری را برای آن ها به وجود آورده است.

امروزه شرکت های بزرگی در ارائه خدمات اینترنی در کشور فعالیت های کسترده ای دارند که عدم پوشش روستا ها از اینترنت را با نداشتن صرفه اقتصادی توجیح می کنند.

اما مسئولان شهری و نهاد های ذیربط همچون همراه اول به عنوان بخشی از بدنه شبکه مخابرات کشور باید پاسخگوی مطالبات مردم در زمینه ایجاد زیر ساخت های لازمه اینترنت باشند.

در حال حاضر مردم آبشورک فقط اینترنت نسل دوم دارند که عملا بلا استفاده است و برای انجام امورات اداری، تحصیلی و اینترنتی خود باید به مرکز شهرستان سفر کنند.

امید آبخون، شهروند آبشورکی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده، با اشاره به ضعف اینترنتی این منطقه، اظهار کرد: نبود اینترنت در آبشورک با توجه به توسعه و حجم ساکنین این روستا غیر قابل توجیه است.

این شهروند آبشورکی افزود: چهچکور و آبشورک دو روستای چسپیده به بندرعباس هستند و بیشتر ساکنین این روستا ها محل کارشان در خود شهر است که روزانه در حال رفت و آمد هستند.

آبخون با اشاره به نیاز مردم به اینترنت، اضافه کرد: بیشتر مردم امروز در فضای مجازی فعالیت داشته و یا کسب و کاری به راه انداخته اند که نبود شبکه های اینترنتی قطعا بر آن تأثیر می گزارد.

وی ادامه داد: مردم برای دریافت کوچک ترین خدمات اینترنتی مجبورند به مرکز شهرستان سفر کنند که علاوه بر زمان بر بودن آن باعث صرف هزینه های بسیاری می شود.

این شهروند آبشورکی یادآور شد: دانشجویان هم از دیگر قربانیان نبود اینترنت در آبشورک هستند که برای دریافت جزوات و تحقیق های خود با مشکل مواجه اند.

آبخون؛ شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت را مؤظف به ارائه خدمات دانست و خاطر نشان کرد: از مسئولان مربوطه به خصوص شرکت های اصلی ارائه دهنده خدمات تلفن همراه انتظار می رود هر چه سریعتر نسبت فعال سازی اینترنت نسل جدید در این منطقه اهتمام ورزند.

انتظار می رود مسئولان استانی به راه اندازی اینترنت این نقاط روستایی و حاشیه شهری اهتمام بیشتری ورزند چرا که این مورد هرچند شاید به چشم نیاید اما یکی از لزومات توسعه جامعه امروز است./هرمز

دیدگاه ها (0)
img