02

آذر

1403


سیاسی

30 مهر 1397 07:45 0 کامنت

صبح ساحل ، سیاسی - نماینده حوزه انتخابیه حوزه مرکزی هرمزگان، از راه اندازی بازارچه ملوانی گچین در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: بازارچه های ملوانی راهکاری اساسی برای توسعه و رونق بخشی به سواحل هرمزگان است.

حسین هاشمی تختی در جمع نمازگزاران مسجد جامع گچین با اشاره به وظایف عمده و اصلی نمایندگان در مجلس که مبتنی بر تصویب قوانین و نظارت بر اجرای قوانین است، اظهار داشت: یکی از دغدغه های اصلی ما در هرمزگان مبحث اشتغال است چرا که با توجه به وجود ظرفیت های انسانی در داخل استان آنگونه که باید حق و حقوق مردم استان رعایت نمی شود.

وی با بیان اینکه برخی از شرکت های بزرگ همانند پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس 90 درصد نیروهای خود را خارج از استان آورده‌ اند، افزود: در قانون توسعه پنج ساله ششم کشور مصوب کرده ایم که شرکت های فعال در استان، نصف نیروهای خود را از نیروهای بومی و ماندگار استان و نصف دیگر نیروهای مورد را از سایر نقاط کشور به کار بگیرند، این در حالیست که در حین تصویب و چانه زنی برای این قانون از استان ها مخالفت خود را با این قانون بیان کردند اما سرانجام تصویب شد.

نماینده مردم شهرستان‌های بندرعباس، قشم، بندرخمیر، حاجی آباد و ابوموسی با بیان اینکه این قانون و قوانین اینچنینی به عنوان زیربنایی توسعه اجتماعی استان محسوب می شود، افزود: به طور ویژه و متمرکز پیگیری خود را بر روی اجرای صحیح این قانون گذاشته ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات و درخواست های مرتبط با حوزه صید و صیادی در جای جای استان به ویژه سواحل شهرستان بندرعباس اشاره و افزود: در زمان مسئولیتم در سمت استانداری هرمزگان، بر سر موضوع صید و صیادی در هرمزگان همواره با مقامات مربوطه و دارای اختیار بحث داشتیم.

هاشمی تختی با اشاره به مبحث وجود شناورهای بزرگ صیادی منسوب به چینی ها در آب های هرمزگان، افزود: در این سال ها هر موقع که گفتیم مجوز صید به مردم استان واگذار شود سریعا کسانی در شیلات و سایر نهادهای مرتبط موضع گرفتند و هر بار توجیه حفاظت از منابع آبزی را آوردند، اما ما می گوییم که صید به روش سنتی و در ابعاد محدود و کوچک نمی تواند به دریا آسیبی برساند.عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: نمی توان از طرفی مجوز صید ترال با کشتی های صنعتی را داد و از طرفی جلوی قایق های ساحل نشینان را گرفت.

وی با بیان اینکه بر روی شناورهای صیادی چینی آنگونه که باید نظارت لازم صورت نمی گیرد، یادآور شد:‌ بر این عقیده ایم که صیادی به روش های سنتی آنچنان که گفته می شود، به دریا و منابع آبزی آسیبی نمی رساند.هاشمی تختی بیان داشت: هر جا سختگیری ها در راه امرار معاش ساحل نشینان زیاد شود، تخلف های بیشتری رخ می دهد و خطرات برای همه زیادتر می شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه درگیری با مردم به بهانه مقابله با قاچاق سوخت و کالا امری نادرست و روشی ناکارآمد است، افزود: باید همواره به دنبال روش های کارآمد و سازگار و منطقی برای مقابله با قاچاق در بعد دانه درشت ها بود.

وی با بیان اینکه بعضا برخی از افراد نامطلع، ساحل نشینان را قاچاقچی می دانند، افزود: قاچاقچی اصلی آنهایی هستند که در مرکز نشسته و تلفنی کالاهای قاچاق را در ابعاد گسترده و در پوشش های خلاف وارد کشور می کنند.

عضو کمیسیون مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیگیری های استانداری هرمزگان، به طرح بازار ملوانی گچین اشاره و افزود: این طرح به زودی با حضور مسئولان به طور رسمی در گچین بندرعباس راه اندازی می‌‌شود که در این راستا به همکاری بیش از پیش مردم منطقه و روستاهای اطراف نیازمندیم.

هاشمی تختی با بیان اینکه وحدت و همدلی مهمترین عنصر در راه توسعه مناطق و روستاهاست، افزود: می توان بر روی ایده یکی شدن گچین بالا و پایین که از طرف تعدادی از معتمدین این دو روستا ارائه شده تفکر کرد و با تبدیل این دو روستای مهم به یک شهر آن را صاحب شهرداری و ردیف های بودجه ای جدید کرد.

وی در عین حال افزود: اما باید تمام جوانب را سنجید و در این راه آرا همه مردم را دید که در غیر این صورت ممکن است باعث بروز برخی از دلخوری ها شود.

صنایع باید۵۰ درصد نیروهای بومی استان جذب کنند

نماینده حوزه انتخابیه مرکز هرمزگان گفت: فواید برخی از قوانین زیرساختی همانند لزوم بکارگیری ۵۰ درصدی نیروهای بومی و ماندگار در سال های آینده متوجه استان خواهد شد.

حسین هاشمی تختی در جمع مردم روستای قلاتو با بیان اینکه مهمان پذیری و تعامل با مهاجران از طرف هرمزگانی ها، همواره زبانزد خاص و عام بوده است، افزود: مبحث رعایت عدالت و حقوق ساکنان و نیروهای بومی و ماندگار استان، همواره مورد تاکید ما و مردم استان بوده است.

نماینده مردم شهرستان های بندرعباس، قشم، بندرخمیر، حاجی آباد و ابوموسی اضافه کرد: در مجلس قوانینی به تصویب رسانیده ایم که به موجب آنها صنایع و سایر بخش های فعال اقتصادی بزرگ در استان موظف می شوند که ۵۰ درصد از نیروهای مورد نیاز خود را از نیروهای ماندگار و بومی استان جذب کنند.

هاشمی تختی از این قانون به عنوان یک قانون زیربنایی برای آینده استان یاد کرد و افزود: برخی از قوانین تا فواید آن متوجه مردم و بطن جامعه شود چندسالی به طول می انجامد.وی بر حفظ وحدت در بین اهالی روستاهای استان تاکید و افزود: این شایسته نیست که بعضا شنیده می شود در بین برخی از اهالی روستاها شکاف و اختلاف وجود دارد چرا که تداوم این گونه مسائل سبب صرف انرژی در راه های نادرست می شود در حالی که برای توسعه نیاز به وحدت و همدلی وتعامل و گذشت داریم.

دیدگاه ها (0)
img