02

دی

1403


اجتماعی

27 دی 1391 12:23 0 کامنت

 صبح ساحل، اجتماعی _ صبح ساحل جز حمایت مردم سرمایه دیگری نداشته است؛ گاهی برخی از مدیران و مسئولین با خط قرمزهای سلیقه ای شان عرصه را بر رسانه ها تنگ می کنند؛ در کنار صداقت، انصاف و نجابت، تلاش کرده ایم که خودمان را قیم مردم ندانیم. به گزارش خبرنگار جنوب ایران، علیرضا خورشید زاده سردبیر روزنامه صبح ساحل هرمزگان به مناسبت 28 سالگی این روزنامه و آغاز انتشار سراسری آن، شامگاه یکشنبه 24 دی ماه میهمان برنامه زنده تلویزیونی "شو بندر" پر بیننده ترین برنامه شبکه محلی سیمای خلیج فارس بود و به سوالات مختلف بینندگان این برنامه نیز پاسخ داد.این فعال رسانه ای هرمزگان در ابتدا با بیان جزئیاتی از سیر 28 ساله عمر این روزنامه اظهار داشت: از سال 1387 مجوز انتشار و توزیع سراسری روزنامه صبح ساحل با پیگیری های صورت گرفته و بر اساس قانون حاکم بر نشریات صادر شد ولی شرایط اقتصادی و نبود چاپخانه و معضلاتی از این دست این مهم را تا ابتدای دی ماه سال 1391 به تاخیر انداخت ولی با لطف خداوند و با حمایت مردم استان هرمزگان روزنامه صبح ساحل به عنوان سفیر مردم هرمزگان در کشور از ابتدای دی ماه به انتشار می رسد و اکنون در گستره کشور می توان به این روزنامه دسترسی داشت.وی به اهمیت هرمزگان در زمینه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، گردشگری، بندری و دریایی، مناطق آزاد و جزایر و ... اشاره کرد و گفت: وجود رسانه ای که بتواند در گستره کشوری این زمینه های مختلف را به شکل ویژه ای اطلاع رسانی کند یک نیاز اساسی به شمار می رفت که با انتشار سراسری روزنامه صبح ساحل این مهم به فعلیت رسیده است.

 رمز توفیق صبح ساحل

علیرضا خورشید زاده در پاسخ به سوالی پیامکی در خصوص رمز توفیق این روزنامه نیز اظهار کرد: صبح ساحل جز حمایت مردم سرمایه دیگری نداشته است. اعتقاد واقعی همه فعالان در این روزنامه بر این است صداقت، انصاف و نجابت به عنوان سه شاخصه وجودی مردم هرمزگان باید در این روزنامه نمود عینی داشته باشد. در کنار این شاخصه تلاش کرده ایم که خودمان را قیم مردم ندانیم و حق انتخاب را برای سنجش صحت و درستی مطالب از طریق ارائه تحلیل های منطقی و اصولی به مردم واگذاریم در همه امور آگاهی و انتخاب مردم را در راس وظایف رسانه ای خودمان بدانیم.

 می شد بجای راه اندازی روزنامه در دهه 60 سرمایه ها را صرف کار اقتصادی کرد

سردبیر روزنامه صبح ساحل در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به روحیه مدیرمسئول این روزنامه برای راه اندازی یک حرکت فرهنگی - مطبوعاتی در ابتدای دهه 60، بیان داشت: حاج قاسم کرمی می توانست با همه مشکلاتی که در ابتدای دهه 60 در هرمزگان وجود داشت، سرمایه ای را که صرف راه اندازی یک روزنامه و پرورش نیروهای جوان و فرهیخته مطبوعاتی کرد را صرف فعالیت های اقتصادی کند و منافع بسیار زیادی را بدست آورد اما این کار را نکرد و با راه اندازی یک مطبوعه ای که در خدمت اندیشه نظام و انقلاب بود تلاش کرد تا یک حرکت اصیل فرهنگی را در استان ساماندهی کند و امروز بخش قابل توجهی از نیروهای رسانه های هرمزگان در این مطبوعه قلم زده اند و رشد و توسعه امروز رسانه های هرمزگان مدیون همت همین عناصر فرهنگی در استان بوده است.

مردم روزنامه ها را در سبد اقتصادی خانوار حفظ کنند

رئیس سابق خانه مطبوعات هرمرگان در بخش دیگری از این برنامه که توسط خانم نامی مجری گری می شد، از مردم هرمزگان خواست تا اعتماد خود و حمایت های خود از روزنامه ها و رسانه های هرمزگان را تداوم بخشند و با حفظ روزنامه در سبد خرید روزانه و هفتگی خود به مطبوعات استان کمک کنند تا بتوانند در این شرایط سخت اقتصادی همچنان به فعالیت خود ادامه دهند.

 ویژه نامه های مردم و مجلس تلاشی برای پوشش اخبار نمایندگان ملت است

یکی دیگر از سوالاتی که علیرضا خورشید زاده به آن پاسخ داد، پیامک یکی از بینندگان برنامه بود که در مورد ویژه نامه های مردم و مجلس این روزنامه سوال کرده بود. وی در پاسخ به این پیامک نیز اظهار داشت: ویژه نامه های مردم و مجلس صبح ساحل کاری از روابط عمومی مجلس شورای اسلامی است که تلاش می کند در یک قالب مطبوعاتی به بیان فعالیت ها و تلاش های نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی بپردازد. به این معنا که مسئولین اطلاع رسانی مجلس بر این باورند که بجای راه اندازی یک روزنامه در ابعاد کلان کشوری و بجای صرف هزینه های بسیار کلان برای ایجاد یک روزنامه جدید، در قالب یک شماره در هر هفته از ظرفیت روزنامه های استانی استفاده کرده و فعالیت های مختلف نمایندگان را از تریبونی رسمی اطلاع رسانی کنند.وی ادامه داد: برای همین در استان هرمزگان روزنامه صبح ساحل به عنوان روزنامه پرتیراز استان انتخاب شد و این ویژه نامه با نظارت روزنامه صبح ساحل از سوی روابط عمومی مجلس شورای اسلامی تهیه می شود.

 خط قرمز صبح ساحل منافع ملی و منافع مردم هرمزگان است

سردبیر روزنامه صبح ساحل در پاسخ به سوالی در خصوص خط قرمزهای این روزنامه با بیان اینکه قانون و عرف جامعه خط قرمزهای رسانه ای را به خوبی مشخص کرده است، افزود: گاهی برخی از مدیران و مسئولین با خط قرمزهای سلیقه ای شان عرصه را بر رسانه ها تنگ می کنند و مانع نقد سالم و جریان یافتن آن در جامعه می شوند که این مسئله گاهی نگرانی رسانه ها را افزایش می دهد. وی ادامه داد: به طور کل خط قرمز صبح ساحل ضمن توجه به قواعد رسانه ای، منافع ملی و منافع مردم هرمزگان است.

 بدترین و تلخ ترین تیتر تا بهترین تیتر

خورشید زاده در بخش پایانی اظهارات خود در این برنامه زنده در پاسخ به پیامک دیگری که بدترین و بهترین تیتر این روزنامه را سوال کرده بود نیز گفت: بدترین تیتر، تیتر خبر تلخ حمله به هواپیمای ایرباس بر فراز آبهای خلیج فارس توسط ناو آمریکایی بود و البته همه تیترهایی که بیان سختی ها و مشکلات و غم مردم عزیز کشورمان و مردم هرمزگان هستند، تیترهای سخت و تلخ و بدی بشمار می روند. در عین حال بهترین و خرسندکننده ترین تیترها نیز وجود داشته اندو تیتر بازگشت آزادگان سلحشور به میهن و به هرمزگان و یا تیترهایی که نشان از توفیق و پیروزی ملت ایران و مردم است، هر کدام انبوهی از خرسندی و خوشحالی را برای ما به دنبال داشته است.

دیدگاه ها (0)
img