حوادث
صبح ساحل ، حوادث - اعظم رام :یک هزارو 253 نفر از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه توسط ماموران نجات و امداد آتش نشانی بندرعباس نجات یافتند .
صبح ساحل ، حوادث - اعظم رام :یک هزارو 253 نفر از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه توسط ماموران نجات و امداد آتش نشانی بندرعباس نجات یافتند بیشتر این افراد در آسانسور ،منازل و خودرو گیر افتاده بودند که با اقدامات به موقع آتش نشانان، از اتفاقات جبران ناپذیر نجات یافتند.
در این مدت ،156 نفر شامل 114 نفر مرد و 42 نفر زن مصدوم شدند و همچنین 29 نفر که 23 نفر آنها مرد هستند جان خود را از دست دادند.به گفته فرجام دانش مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس ، در 9 ماهه امسال یکهزارو 158 مورد عملیات نجات و امداد انجام شده که 404 مورد آن مربوط به آسانسور است .
در این مدت 395 نفر در آسانسورها گیر افتادند و 3 نفر نیز بر اثر خرابی آن سقوط کردند.قابل توجه این آمار این است که علت 315 مورد اتفاقات آسانسورها مربوط به نقص فنی و 4 مورد آن فقط سهل انگاری افراد بوده است.
در این رابطه 744 نفر نجات یافتند.دانش عملیات نجات محبوس شدگان در خودرو، منزل، مغازه و سایر را 231 مورد خواند که 139 نفر بر اثر سهل انگاری و 73 نفر بر اثرنقص فنی محبوس شده بودند وبه کمک ماموران امداد و نجات احتیاج داشتند.
در این رابطه10 نفر مصدوم شدند و 353 نفر نجات یافتند.وی سانحه خودرویی را 95 مورد اعلام کرد که 46 مورد مربوط به برخورد ، 40 مورد واژگونی، 5 مورد سقوط و 4 مورد هم سایر بوده است.علت 59 مورد این اتفاقات سهل انگاری، 19 مورد عدم ایمنی،2 مورد نقص فنی و 15 مورد سایر ثبت شده است.
دانش عملیات گرفتن و یا نجات حیوانات شامل خزندگان، زنبور، حیوانات خانگی را 181 مورد دانست. مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس در خصوص خودکشی افراد گفت: در طی این 9 ماهه ،7 مورد تهدید به خودکشی ، 6 مورد اقدام به خودکشی رخ داده است که 9 نفر مصدوم شدند .
دانش از 20 مورد حادثه غرق شدگی سخن گفت و افزود:که 13 مورد آن به علت سهل انگاری و 7مورد نیز عدم ایمنی بوده است همچنین هر 20 نفر مصدوم شدند و 2 نفر آنها جان خود را از دست دادند.
دانش افزود: در این مدت 4 مورد انفجار گزارش شد که 3 مورد آن مربوط به آبگرمکن، یک مورد نیز گاز بوده است و در این رابطه 3 نفر مصدوم و راهی مراکز درمانی شدند.
951 مورد وقوع حریق
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس آمار حریق 9 ماهه را 951 مورد ذکر کرد و گفت: 345 مورد حریق مربوط به منازل مسکونی، 267 مورد ضایعات و 129 مورد خودرو سبک و سنگین است.
دانش حریق مجتمع های اداری ، تجاری و صنعتی را 64 مورد اعلام کرد و افزود:در این مدت 5 فروند شناور دریایی شامل 4 فروند قایق و یک فروند کشتی دچار حریق شده است که خوشبختانه در این مورد خسارت جانی نداشتیم.
وی نجات یافتگان آمار آتش سوزی را در این 9 ماهه را 9 نفر دانست و اظهار داشت: در این مدت 36 نفر مصدوم شدند و 4 نفر جان باختند.
دانش در خصوص علت آتش سوزی گفت: 277 مورد حریق مربوط به سهل انگاری، 179 مورد نقص فنی ، 55 مورد عدم ایمنی و 439 مورد نیز سایر بوده است.
وی عامل 492 مورد حریق را غیر عمدی، 286 مورد عمدی و 173 مورد نیز نامعلوم ذکر کرد. دانش تصریح کرد: اتصالی برق باعث 217 مورد، گاز 149 مورد، مواد نفتی 39 مورد، مواد شیمیایی 9 مورد و سایر نیز 537 مورد حریق شده است.
صدور 448 پايانكار ساختمان
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس به آمار پیشگیری نیز گریزی زد و گفت: از اول سال جاری تا پایان آذرماه تعداد 435 پروانه ساختمان، 448 پايانكار ساختمان وهزارو 645 صدور شناسنامه ايمنی اصناف صادر شد.
دانش افزود:هزارو 712 جعبه F در ساختمانهای مرتفع، 3 هزارو 105 خاموش کننده پودر و گاز2 COدر ساختمانها ، 3 شير هيدرانت در اماکن حساس نصب شده است. وی ادامه داد: 119 مورد نیز بازديد ايمنی اماکن در این موردصورت گرفته است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
لرزه در ائتلافهای منطقهای
وداع باشکوه با رهبر شهید ایران در نجف اشرف
«هک زیستی» چه کاربردهایی دارد؟
پاکستان سقوط هواپیمای ترابری خود در دریای عرب را تایید کرد
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به نجف اشرف
۱۵ کیلومتر از راههای روستایی جاسک در مسیر بهسازی و آسفالت قرار گرفت
کشف جرثقیل قاچاق ۸ میلیارد ریالی در میناب
شیخ صالح امینی، امام جمعه طبل به دیار باقی شتافت
ادارات هرمزگان چهارشنبه ۱۷ تیرماه تعطیل نیست؛ هیچ ابلاغیهای برای تعطیلی صادر نشده است
شمارش معکوس برای سقوط «کدینگ»؛ طرح تبعیضآمیز کارت سوخت در آستانه جمعآوری؟
پزشکیان راهی نجف شد
درگیری دوباره میان نظامیان دولت موقت افغانستان و ارتش پاکستان
توقیف ۸ موتور لنج فاقد مدارک در آبهای بندرلنگه
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس
کشف ۳ تن تخممرغ قاچاق در حاجیآباد
عزای عمومی برای پنجشنبه 18 تیرماه