علم و فناوری
در طول دههی گذشته، بیشتر بحثهای اکوسیستمهای استارتاپی بر این مسئله متمرکز بوده که کدام شهر یا منطقه به «سیلیکونولی بعدی» تبدیل خواهد شد.
در طول دههی گذشته، بیشتر بحثهای اکوسیستمهای استارتاپی بر این مسئله متمرکز بوده که کدام شهر یا منطقه به «سیلیکونولی بعدی» تبدیل خواهد شد.
اگرچه مکانهای بسیاری با مسیرهای رشد نویدبخش وجود دارند، اما باور کارشناسان بر این است که چنین دیدگاهی کوتهبینانه بوده و به این معنا است که باید قهرمان جدیدی ظهور کند و بر قهرمان قبلی سایه اندازد.
در حقیقت، «سیلیکونولی بعدی» وجود نخواهد داشت. درعوض، تحقیقات جدید توسط استارتاپ ژنوم با عنوان گزارش اکوسیستم استارتاپی جهانی در سال ۲۰۱۹ (GSER) اشاره به وجود ۳۰ هاب «بعدی» دارد که به جرم بحرانی رسیده و وضعیت اقتصاد جهانی را تغییر خواهند داد. درحالیکه هیچکدام از آنها در آیندهی قابل پیشبینی به بزرگی سیلیکونولی نخواهند بود، هریک به واسطهی سلطهی منطقهای یا پیشرو بودن در یکی از زیربخشهای استارتاپی شکوفا خواهند شد.
در حال حاضر مشخص نیست که چه اکوسیستمهایی در نهایت بهعنوان عوامل تحول جهانی مطرح خواهند شد، اما سرنخهای بزرگی وجود دارد. اولین جایی که باید برای تعیین نقاط مهم بعدی بهدنبال آن باشیم، رتبهبندی موجود اکوسیستمهای استارتاپی است. این گزارش هر ساله ۱۵۰ اکوسیستم پیشرو را رتبهبندی میکند، که از جمعآوری دادههای بیش از یک میلیون شرکت در سطح جهان بهدست میآید. جدیدترین فهرست رتبهبندی نشان میدهد که سیلیکونولی در صدر است و نیویورکسیتی، لندن، پکن، بوستون، تل آویو، لسآنجلس، شانگهای، پاریس و برلین در رتبههای بعدی قرار دارند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
داوود آزاد در فستیوال لندن خواند
ماجراي بمبگذاري در کنسرت بنيامين
پنج موج در تاریخ توسعهی سیلیکونولی
آتش سوزی های فصلی که مراتع هرمزگان را تهدید می کند
آغاز فصل صید میگو در هرمزگان از 10 مهرماه
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار