21

تیر

1405


اقتصادی

29 شهریور 1398 12:22 0 کامنت

نفت خام با هدف افزایش فروش و رفع موانع موجود در بازار، وارد تالار شیشه‌ای شد اما تاکنون نتوانسته با حجم بالایی به فروش برسد. با این وجود نماینده شرکت ملی نفت در بورس معتقد است که وضعیت فروش نفت خام در بورس با حمایت دولت در بلندمدت بهبود می‌یابد.

به گزارش صبح  ساحل به نقل از امیرحسین تبیانیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت عرضه نفت خام در بورس، اظهار کرد: وزارت نفت براساس تکلیف بودجه سال ۱۳۹۸ مکلف شده که حداقل چهار میلیون بشکه نفت خام و دو میلیون بشکه میعانات گازی را در بورس عرضه کند که تاکنون این موضوع محقق شده اما تعداد مشتری‌ها به دلیل شرایط بازار نفت آن‌طور که انتظار می‌رفت، نبوده است.

وی ادامه داد: با توجه به این که عرضه نفت خام سختی‌های خود را دارد و حجم معاملات بالا نیست، دچار مشکلاتی شده‌ایم اما انتظار داریم که در بلندمدت این معاملات افزایش یابد.

نماینده شرکت ملی نفت در بورس با اشاره به عرضه فرآورده‌های نفتی در بورس گفت: اکنون شاهد به اوج رسیدن فعالیت در این بخش هستیم، چرا که فعالان زیادی به این حوزه ورود پیدا کرده‌اند. اکنون نیز عرضه نفت خام در بورس آغاز شده است و امیدواریم در بلندمدت اتفاق خوبی برای نفت خام بیفتد.

وی با تاکید بر ویژگی‌های بازار نفت خام، اظهار کرد: این بازار نسبت به فرآورده‌های نفتی، شرایط تخصصی‌تری دارد؛ به گونه‌ای که می‌توان گفت نیازمندی‌های مالی و عملیاتی در این حوزه بیشتر است؛ به همین دلیل توانمندی بیشتری را نیز طلب می‌کند.

تبیانیان تصریح کرد: لازم است دولت و حاکمیت شرایطی را فراهم کند تا در بلندمدت شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم. البته برنامه‌های ما محدود به این هدف‌گذاری نمی‌شود، چرا که هدف‌گذاری‌های دیگری در این بخش وجود دارد و قصد داریم از ابزارهای دیگری همچون ابزارهای کاغذی که در بورس‌های مختلف دنیا مطرح است و می‌تواند فروش فیزیکی را محقق کند، در بورس تهران استفاده کنیم.

وی با بیان این‌که میزان فعلی فروش نفت در بورس انرژی چندان مطلوب نیست، تصریح کرد: انتظار ما بیش از این است، اما باید به این مساله توجه کرد که بازار داخلی در حوزه نفت خام چندان شکل نگرفته و فعالان کمتری را در این حوزه شاهد هستیم. علاوه بر این محدودیت‌های جدی برای کشور در این عرصه وجود دارد.

دیدگاه ها (0)
img
img

حمایت از اشتغال و شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر تحقق شعار سال/ اعلام دستمزدهای واقعی، گامی مؤثر در صیانت از حقوق بیمه‌شدگان و پایداری سازمان

مسوولان چند کمیته منصوب شدند

مدیرکل مالیاتی هرمزگان: خسارت فعالان اقتصادی بندر شهید رجایی از درآمد مالیات کسر می‌شود

پیش‌بینی هوش مصنوعی از فینالیست‌های جام جهانی

اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی برای بهره‌مندی از بخشودگی جرایم

کویت: ۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت

اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم

پایان فرار قاتل جوان ۱۷ ساله در بندرعباس

شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا

اصابت چهار پرتابه به محدوده روستای مسن قشم؛ فرماندار: ابعاد حادثه در دست بررسی است

هرمزگانی ها دومین پیروزی متوالی را جشن گرفت

مسابقات در بندرعباس با تأمین کامل امنیت برگزار شده‌ است

انتشار سی و نهمین اطلاعیه ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراین

زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد

ادعای نهاد تروریستی سنتکام: تنگه هرمز باز است!

img
خـبر فوری:

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند