29

آبان

1403


اجتماعی

شهرستان‌ها

31 شهریور 1398 10:17 0 کامنت

برای نخستین‌بار کلنگ مدرسه 6 کلاسه خیرساز در محله محروم حیدرآباد شهرستان بندرلنگه توسط جمعی از کودکان و نوجوانان این محله بدون حضور مسؤولان به زمین زده شد.

صبح ساحل به نقل از مجله فارس پلاس، بندرلنگه، فتح الله میرکمانداری؛ انجام کار خیر لذت بخش است و اگر آن کار خیر احداث مدرسه باشد که بیشتر. اما مدرسه ای که در محله حاشیه ای شهرستان بندرلنگه کلنگ زنی شد یک تفاوت ویژه داشت. کلنگ این مدرسه توسط مدیران و مسؤولان ارشد استان و شهرستان به زمین نخورد.

این بار خود محرومین حیدرآباد بودند که برای مدرسه خود، کلنگ بر زمین زدند. اینجا در حیدرآباد قرار است جنگ با فقر و تبعیض آموزشی، توسط احداث یک مدرسه ۶ کلاسه‌ای  انجام شود.

چقدر شیرین است که در افتتاحیه و یا کلنگ زنی پروژه‌ای به جای مسؤولان، محرومان و مستضعفان حضور داشته و کلنگ بزنند.

اما این اتفاق نادر در محله کمتر توسعه‌یافته وحاشیه‌ای حیدرآباد شهر بندرلنگه و توسط کودکان و نوجوانان و با حضور امام جماعت مسجد همین محل و حضور نماینده خیران مدرسه ساز تهرانی و در سکوت رسانه‌ای و بدون حضور خبرنگاران، تشریفات و پذیرایی و فلش‌های دوربین و بدون غل وغش اتفاق افتاد.

راستش را بخواهید خود من هم این عکس‌ها توسط دوستی به دستم رسید.

البته حرکت نمادین کلنگ‌زنی در کشور ما به منزله قبول مسؤولیت در قبال همین طرح و یا پروژه تا تکمیل آن است. 

قطعا هیچ منصفیم منکرخدمات  صادقانه و فراوان خادمان مردم نیست، ولی گاهی این موضوع کلنگ زنی و روبان بری، به ژست و شوی تبلیغاتی تبدیل و به غیر از متولیان امر، دیگران که خارج از گود بوده‌اند نیز، به مقاصدی، از این حرکات نمادین بی بهره نمی‌مانند.

نکته جالب توجه در این کلنگ‌زنی، حضور سید باقرحسینی پناه ۶۵ ساله، نماینده گمنام خیرین مدرسه‌ساز تهرانی است که تا به امروز، در روستاهای شهرستان بندرلنگه بیش از ۱۴ مدرسه ساخته است ولی تا کنون با هیچ رسانه‌ای مصاحبه نکرده و ما اطلاعات این خیّر را با کنکاش از طرق مختلف به دست آوردیم.

ناگفته نماند در همین محله ای که امروز کلنگ‌زنی صورت گرفت سال گذشته یک مدرسه سه‌کلاسه توسط همین خیر و البته حمایت فرماندار وقت بندرلنگه ساخته شده است.

باز هم جالب اینکه آن مدرسه هم بدون مراسم کلنگ‌زنی، ساخته و تکمیل شده است. 

و اما اقتضاء عدالت،  توجه جدی‌تربه این محلات حاشیه‌نشین و کمتر توسعه یافته است. و اصلااساس این انقلاب بر حمایت ازمحرومان و مستضعفان جامعه گذاشته شده است. 

راه و سخن امام خمینی(ره) هرگز فراموش نمی شود. چقدر سخنرانی کردند و پیام دادند و مسؤولان را به محرومان و کوخ نشینان توجه دادند و توصیه نمودند. «خدا نیاورد آن روزى را که سیاست ما و سیاست مسؤولین کشور ما پشت کردن به دفاع از محرومین و رو آوردن به حمایت از سرمایه‌دارها گردد و اغنیا و ثروتمندان ازاعتبار و عنایت بیشترى برخوردار شوند. و این از افتخارات و برکات کشور و انقلاب و روحانیت ما است که به حمایت از پابرهنگان برخاسته است و شعار دفاع از حقوق مستضعفان را زنده کرده است.»

 رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در بیانات خود بارها و بارها توجه به محرومین را سفارش کردند و فرمودند: « قشرهای مستضعف، قشرهای فقیر و ضعفای مردمند که نیروهای وفادار و ماندگار انقلاب و امام و دولت‌های مختلف بوده‌اند و هستند و خواهند بود. عزیزانی که ان‌شاءالله در آینده‌ی نزدیک مسؤولیت بر عهده می‌گیرند، باید هرچه می‌توانند از این ذخیره‌ی دائمی استفاده کنند و تا آن‌جا که قدرت دارند، برای آن‌ها خدمت و کار کنند.»

توجه به محرومان، مستضعفان، پا برهنه‌ها، کوخ‌نشینان، زاغه‌نشینان و در یک کلام «ولی نعمتان انقلاب»، از جمله مسایلی بود که حمایت و دفاع از آنان، بخش مهمی از توجه امام مستضعفان و محرومان و همچنین در ادامه جانشین خلفش امام خامنه‌ای (مدظله العالی) را به خود معطوف داشته است تا جایی که آنان به عنوان پرچمداران اسلام ناب محمدی (ص)در مقابل اسلام آمریکایی مطرح شدند.

نباید مسؤولان لحظه‌ای از این عزیزان غافل شوند و قطعا باید حل مشکلات این عزیزان در اولویت کاری مسؤولان قرار گیرد.

دیدگاه ها (0)
img