29

آبان

1403


سیاسی

02 مهر 1398 17:37 0 کامنت

رئیس سازمان بنادر و دریانوردی گفت: نفتکش انگلیسی که ماه گذشته در هنگام عبور از تنگه هرمز توقیف شده بود با دریافت تضامین و وثیقه‌های مربوط از سوی دستگاه قضایی رفع توقیف شده، ولی برخلاف برخی گزارش‌های منتشر شده هنوز در بندر ایران است و با توجه به این وضعیت، هر لحظه که آماده شود می‌تواند به حرکت خود ادامه دهد و سواحل ایران را ترک کند.

 

به گزارش صبح ساحل به نقل از ایسنا، محمد راستاد  در حاشیه مراسم امضای بزرگترین قرارداد سرمایه گذاری بخش خصوصی برای احداث وسیع ترین ترمنیال مکانیزه مواد معدنی در بندر شهید رجایی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که آیا نفتکش انگلیسی توقیف شده سواحل ایران را ترک کرده است یا خیر گفت: پرونده این نفتکش همچنان در دستگاه قضایی مفتوح است، اما با دریافت تضامین و وثایق رفع توقیف شده است و پس از این که آمادگی لازم را برای حرکت پیدا کنند می‌تواند سواحل ایران را ترک کند.

 

  

وی افزود: کشتی استنا ایمپرو در حال انجام مقدمات و تشریفات لازم برای ترک بندر عباس است اما پرونده این کشتی بسته نمی‌شود و  براساس حکم مراجع قضایی باید جرایم در نظر گرفته شده بابت خسارات وارده را پرداخت کند. چرا که این نفتکش انگلیسی جرایمی ناشی از تخطی از مقررات و غیره انجام داده است و بر این اساس جرایمی برای او در دادگستری بندر عباس تعریف شده است.

رئیس سازمان بنادر و دریانوردی همچنین درباره پروژه احداث ترمینال مکانیزه مواد معدنی در بندر شهید رجایی گفت: امیدواریم در اجرای این پروژه شاهد رعایت دقیق زمان بندی باشیم و با تحویل اراضی پیش بینی شده کمک کنیم تا سرمایه گذار بتواند به موقع این کار را انجام دهد.

 

 

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این که اراضی در نظر گرفته شده برای این پروژه به بخش خصوصی سرمایه گذار واگذار می‌شود یا خیر گفت: همه قراردادهای سازمان بنادر و دریانوردی در قالب قراردادهای بی‌اوتی بوده و بر این اساس هیچ عرصه‌ای به سرمایه گذار واگذار نمی‌شود بلکه برای آن مدت زمان بهره برداری مشخص خواهد شد که در این پروژه ۳۳ سال است.

راستاد با بیان این که احداث این ترمینال هیچ خللی در بندر چابهار به عنوان یک بندر چند منظوره ایجاد نمی‌کند گفت: در این پایانه و ترمینال به صورت تخصصی مسحدثات و تجهیزات متخصص مواد معدنی بوده و در این پروژه برای ما این نکته اهمیت دارد که فاصله بین معدن تا پایانه معدنی زیاد نباشد که صرفه اقتصادی برای تولید و صادرات مواد معدنی افزایش پیدا کنند.

دیدگاه ها (0)
img