02

دی

1403


خواندنی‌ها

08 مهر 1398 08:41 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،يک هفته از بازگشايي مدارس مي گذرد اما بدليل مشکلاتي که در سرويس هاي مدارس وجود داشت و والدين دانش آموزان نتوانستند با شرکت هاي سرويس هاي مدارس قرارداد ببندند، بسياري از والدين مجبور شدند باسرويس آزاد مدارس به توافق برسند که هيچگونه نظارتي بر آنها وجود ندارد و درصورت بروز مشکلي، والدين نمي توانند به جايي شکايت کنند وامنيت و ايمني لازم هم ندارند.در حاليکه در سال هاي گذشته در مرداد وشهريور والدين با شرکت هاي مدارس براي رفت و آمد فرزندان شان قرارداد مي بستند، اما امسال حتي با ورود به مهرماه نتوانستند براي بستن قرارداد با اين شرکت ها اقدام کنند و آنها بلاتکليف ماندند و برخي از والدين مجبور شدند، خودشان فرزندان شان را به مدرسه برسانند که موجب ترافيک چندبرابري در خيابان هاي شهر بندرعباس شد و برخي هم با آژانس، دربستي، سرويس هاي غيرمجاز و... فرزندان شان را به مدرسه فرستادند و برخي از دانش آموزان هم مجبور شدند در روزهاي نخستين مهرماه به مدرسه نروند.

متاسفانه به والدين ديرهنگام اعلام شده بود که بايستي از طريق سامانه سپند نسبت به ثبت نام سرويس مدرسه اقدام کنند و ثبت نام در مدارس صورت مي گيرد که از يک طرف سامانه بامشکلاتي مواجه بود واز طرفي هم شرايط ثبت نام در مدارس فراهم نبود و برخي از مديران مدارس هم عنوان مي کردند که آنها فرصت انجام امور مربوط به سرويس مدرسه و ثبت نام و... را ندارند.از طرفي يکشنبه 24 شهريور شوراي شهربندرعباس با افزايش 15 درصدي نرخ سرويس مدارس موافقت کرد و اين مصوبه ديرهنگام مورد اقبال شرکت ها وسرويس هاي مدارس قرار نگرفت و پس از آنکه مديرکل آموزش و پرورش به شرکت ها اعلام کرد که مي توانند با والدين دانش آموزان غيردولتي بطور مستقيم قرارداد منعقد کنند ونيازي به بستن قرارداد در مدرسه و واريز وجه در حساب مدرسه نيست،اما چند روز که از بازگشايي مدرسه گذشته بود؛ زمزمه هايي از برخي شرکت ها شنيده شد که رانندگان با قيمت پيشنهادي مصوب شوراي شهر براي سرويس مدارس موافق نيستند و خواستار افزايش نرخ ها هستند و با قيمت فعلي حاضر به جابجايي دانش آموزان نيستند.

از طرفي ديگر از اواخر شهريور و اوايل مهرماه که هم رانندگان و هم والدين دانش آموزان بلاتکليف ماندند، برخي از رانندگان و والدين در خارج از شرکت ها و جلوي مدارس خودشان با هم توافق کردند که دانش آموزان را به مدرسه ببرند وبياورند و اين روند افزايش يافت. نکته اينجا است که رانندگان هنگاميکه بصورت مستقيم با والدين به توافق برسند، هم از زير چتر نظارتي دستگاه هاي متولي سرويس مدارس خارج مي شوند وهم نيازي به پرداخت کميسيون به شرکت ها و هزينه آرم وعلايم و... به سازمان حمل ونقل نيست و سودشان بيشتر است. اما از آن طرف هيچ نظارتي بر آنها وجود ندارد و درصورت بروز مشکل، والدين نمي توانند به جايي شکايت کنند و امنيت و ايمني لازم در اين بخش از بين خواهد رفت. از طرفي ديگر هنگاميکه رانندگان تحت نظر شرکت هاي سرويس مدرسه قرارگيرند، آموزش هايي در خصوص نحوه برخورد با دانش آموزان، رعايت قوانين و... در حوزه هاي مختلف مي بينند که در سرويس هاي آزاد چنين مواردي وجود ندارد و اين آينده سازان گاهي بامشاهده مواردي نامطلوب مواجه مي شود. در هرحال هم اکنون بايستي پليس، آموزش و پرورش و سازمان حمل ونقل براي برون رفت از شرايط موجود چاره اي هرچند ديرهنگام بينديشند.

دیدگاه ها (0)
img