29

آبان

1403


اجتماعی

14 مهر 1398 10:02 0 کامنت

رفیعی پور با بیان اینکه بخش مهمی از جنگ نرم به مخاطره انداختن تولید و امنیت غذایی است، گفت: دشمن در تهدید امنیت غذایی کشور شکست خورده است.

 

به گزارش صبح ساحل به نقل از شبستان، « علیرضا رفیعی پور » در نشست خبری آغاز به کار طرح ملی ارتقای کیفیت گوشت مرغ اظهار کرد: حدود ۴۰ هزار نفر در مجموعه دامپزشکی بر بیش از ۴۰۰ هزار مرکز در حوزه تولید، توزیع، نگهداری و عرضه نظارت می کنند تا مردم در برابر بیماری های مشترک بین انسان و دام مصون باشند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: با توجه به اینکه سال رونق تولید نامگذاری شده است و در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم قرار گرفته،ایم باید به رونق تولید بپردازیم.

 

وی با با اشاره به کاهش بیماری های دامی در سال 97 و شش ماه اول سال 98 ، بیان کرد: در بیماری های خطرناک مثل سیاه زخم، هاری، آبله بین 35 تا 76 درصد کاهش داشته ایم.

 صفری با ذکر این نکته که تولیدکنندگان با کاهش هزینه ها رونق تولید داشته اند و تولید به 15 میلیون تن رسیده است، افزود: در حوزه تولید شیر، عسل، ماکیان، آبزیان، در شرایطی بوده ایم که کنترل بیماری داشته ایم.

 

 

وی با بیان اینکه در سه حوزه کنترل بیماریها، نظارت «از مزرعه تا سفره» و تشخیصی فعالیت می کنیم، گفت:  در مجموع 400 هزار مرکز در حوزه تولید، توزیع، نگهداری و عرضه نظارت دارند.

 رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به صادرات سه میلیون تن، تصریح کرد: اقلام غیر خوراکی در شرایط جنگ اقتصادی موفق تر از شرایط عادی بوده ایم.

 

 

وی با اذعان به اینکه بیشترین نیت دشمن طی یکسال گذشته جنگ امنیت غذایی علیه کشور بوده است، گفت: طرح ملی ارتقا مرغ، بعدها به سایر اقلام تسری خواهد یافت. شامل کارخانجاتی می شود که خط 2 دارند.

 وی با اشاره به اینکه تمام اقدامات مرغ تمام دستگاهها انجام خواهد شد و از نظر کیفیت بیشتر خواهد بود، افزود: مرغ به افغانستان، عمان، قطر و عراق می رود . با ارتقا به خط 2 می توانیم گوشت مرغ را،به کشورهای عضو اوراسیا صادر کنیم.

 

  رفیعی پور با بیان اینکه هرمزگان جزو استان های پاک قرار دارد، اظهار کرد: اما در سایر استانها گزارشات کانون های بیماری به صورت پراکنده داشتیم. در گلستان به مزارع پرورش آبزیان داشتیم.

 وی افزود: با کشور چین تفاهم نامه بستیم صادرات میگو در لیست مجاز به کشور چین قرار گرفت.

 

 

رفیعی پور گفت: به روایت مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق  دستورالعملی سال گذشته اعلام شد. از حوزه تولید باید هویت دار باشد، خرید و فروش همه باید کد و پلاک دار باشند و هزینه قاچاق را افزایش داده‌اند.

 وی با بیان اینکه کاهش قاچاق داشته ایم ، افزود: در حوزه گوشت وارد کننده ایم و توزیع گوشت رصد و پایش می شود. در فرآورده های حامی قاچاق نداریم.

 

 

رفیعی پور افزود: خوشبختانه در حوزه داروهای دامی بیش از 97 درصد داخل کشور تولید می شود و در شرایط خوب هستیم در حوزه واکسن دامی بیش از 96 درصد داخل کشور تولید می شود

 وی اضافه کرد: در حوزه طیور حداکثر 30 درصد می توانیم تولید واکسن داشته باشیم.

 

دیدگاه ها (0)
img