03

دی

1403


اقتصادی

23 مهر 1398 20:51 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری فارس مهران قربانی اظهار داشت:‌ واقعه اربعین یک واقعه بی‌نظیر در دنیا است و هیچ نمونه‌ از سفر ‌در دنیا نداریم که در یک دوره 15 الی 16 روزه، بیش از 3.5 میلیون زائر از کشور خارج شوند و بخواهند در یک دوره چهار تا پنج روزه، همه به کشور برگردند.

وی افزود: به همین دلیل برنامه‌ریزی حمل و نقل برای این تعداد زائر، نوعی برنامه‌ریزی پیچیده و دقیقی باید باشد تا در زمان بازگشت زوار و اوج سفرهای برگشت، به دلیل محدودیت‌های ظرفیت راه‌ها و ناوگان، اختلالاتی پیش نیاید.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه تا پیش از این 70 درصد ناوگان اتوبوسی کشور در اختیار جابه‌جایی زوار اربعین بود، افزود: سفر زیارتی اربعین یک افتخار ملی - اسلامی محسوب می‌شود و برای آنکه بتوانیم بهترین خدمات را به زائران اباعبدالله در زمان سفرهای بازگشت ارائه کنیم،‌ تلاش کردیم رقم 70 درصد ناوگان اتوبوسی که تا پیش از این قرار بود به سفرهای اربعین اختصاص یابد، به عدد 100 درصد ناوگان افزایش یابد.

وی افزود: از همه هم‌وطنان تقاضا داریم در این چهار روز از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و اگر ناگزیر به سفر هستند، از سایر مدهای حمل و نقل نظیر مدل ریلی یا سواری کرایه بین شهری، مینی‌بوس و یا خودروی شخصی استفاده کنند تا بتوانیم در سفرهای برگشت، خدمات مناسبی به زوار اربعین ارائه دهیم.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: همچنین از روز آینده زائرانی که از پایانه مهران وارد کشور می‌شوند، ابتدا توسط ناوگان شاتلی به سه پایانه معین اندیشمک، کرمانشاه و یا همدان، بسته به مقصد نهایی خود، جابه‌جا می‌شوند و از آنجا به مقصد خود منتقل خواهند شد؛ این کار موجب می‌شود ظرفیت عملکردی ناوگان ما به دلیل استفاده از الگوی سرویسی-شاتلی افزایش یابد و ظرفیت عملکردی ناوگان تا 50 درصد بیشتر شود.

وی با بیان اینکه ناوگان داخلی کماکان در کشور عراق هم به جابه‌جایی زوار مشغول است، گفت: نقش این ناوگان در واقع کمک‌کننده و همچنین تنظیم‌کننده نرخ‌ها در کشور عراق است تا بخش خصوصی عراق نتواند در افزایش تقاضا، قیمت‌ها را افزایش دهد.

دیدگاه ها (0)
img