به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری مهر، موسی دادی زاده سرخائی صبح یکشنبه در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان در سال ۹۸ اظهار داشت: به دلایلی نظیر پراکندگی وتعدد روستاها، فاصله و تنوع در روستاها، کمبود دانش آموز متوسطه اول و دوم و کمبود معلم، دانش آموزان در مدارس روستاهای پرجمعیت ترمشغول به تحصیل می شوند که این دانش آموزان برای ایاب و ذهاب مدرسه تا خانه از سرویس روستا مرکزی استفاده می کنند.
وی افزود: ۲۰۳ روستا درسراسر استان هرمزگان به عنوان روستا مرکز، ۶۵۲ دانش آموزان از روستاهای همجوارخود را تحت پوشش قرار داده اند.
دادی زاده به فعال بودن ۵۵۹ سرویس روستا مرکزی دراستان هرمزگان اشاره کرد وگفت: هشت هزارو ۲۵۷ دانش آموزاستان در قالب سرویس روستا مرکزی توسط ۵۵۹ خوردو سواری، وانت نیسان، تویوتا دوکابین، مینی بوس و هایس جابجا می شوند.
این مسئول ادامه داد: یک هزارو ۱۹۵ دانش آموز سراسر استان توسط ۲۳۷ خودرو سواری شامل پراید، پژو۲۰۶، سمند و تیبا برای رفتن به مدرسه روستا مرکزی استفاده می کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان اظهار داشت: تعداد ۲۶۰دستگاه مینی بوس و هایس نیز کارانتقال شش هزارو ۲۹۳ دانش آموز استان ازخانه به مدرسه را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه در بشاگرد ۱۳ روستا به عنوان روستا مرکزی وجود دارد، اضافه کرد: دانش آموزان ۴۰ روستای بشاگرد در ۱۳ روستا به عنوان روستا مرکز مشغول به تحصیل و فراگیری علم هستند.
دادی زاده خاطر با اشاره به اینکه با افزایش خوابگاه های دانش آموزی می توان ۸۰ درصد حوادث احتمالی جاده ای را کاهش داد، خاطر نشان ساخت: با افزایش خوابگاه های دانش آموزی در بشاگرد، بیش از یک هزارو ۸۶۸ دانش آموز دختر و پسر متوسطه اول با ۳۶ درصد رشد در پوشش تحصیلی و ۹۹۷ دانش آموز متوسطه دوم با یک و چهار دهم درصد رشد در پوشش تحصیلی به دنبال داشته است و موجب کاهش ۲۰ دستگاه سرویس روستا مرکزی را شاهد بودیم.