فرهنگی و هنری
شهردار بندرعباس از احیای مکان های نوستالژیک و قدیمی در این شهر خبر داد.
به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری موج هرمزگان، عباس امینیزاده شهردار بندرعباس در خصوص احیای مکان های نوستالژی و قدیمی بندرعباس با معلمان تاریخ نواحی یک و دو و سرگروههای آموزشی، بیان کرد: در حوزههای فرهنگی، تاریخی، اجتماعی، هنری، علمی و آموزشی اقدامات مورد نیاز و ضروری را برای شهر انجام میدهیم.
وی با اشاره به اینکه شاید اقداماتی که انجام شده هنوز کافی نیست، اما معتقدیم با همگرایی عمومی به نتیجه مناسبی دست مییابیم، افزود: شهر بندرعباس نیاز به یک مرکز فرهنگی و تاریخی داشت تا مردم به هویت اصلی و اسناد شهر محل سکونتشان دسترسی داشته باشند، چرا که هویت و شخصیت هر انسان به ریشه گذشته و تاریخ شهر باز میشود.
شهردار بندرعباس با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم هویتی برای شهرها تعریف کنیم، باید بازگشتی به تاریخچه هر شهر داشته باشیم، ادامه داد: شهری که مردمانش از آن اطلاعات مناسبی داشته باشند، احساس تعلق خاطر بیشتری به آن خواهند داشت.
امینیزاده افزود: به جرات میتوانیم بگوییم که براساس اسناد موجود از تاریخچه شهر بندرعباس یکی از شهرها یا نادرشهرهایی است که بازرگانی بینالمللی در آن وجود داشته و دارای دو هویت مهم و اثربخش دریا و صیادی و بازرگانی بینالمللی بوده است.
وی با اظهار اینکه تاریخ بندرعباس در ثبت جهانی شهرهای خلاق یونسکو نقش پررنگ و مهمی داشته است، بیان کرد: اگر اطلاعات عمومی مردم از محل سکونتشان توسعه یابد، سطح مشارکتشان نیز در اداره شهر افزایش پیدا کرده و همچنین اگر مردم در شهرشان، مشارکت پایداری داشته باشند، شهر قوی و درحال توسعهای خواهیم داشت.
امینی زاده از معلمان تاریخ خواستار ارایه ایدههای جذاب در زمینه تاریخشناسی شهر شد و ادامه داد: به کمک شما در جمعآوری اسناد تاریخی شهر و تقویت این مرکز نیازمندیم.
وی با بیان اینکه در این مرکز کتابخانه مجازی نیز راهاندازی شده است، اضافه کرد: شهرداری بندرعباس آماده همکاری با معلمان و فعالان تاریخ به منظور نوشتن کتابهای مرتبط است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش نیز به احیای پنجعلی به عنوان یک مکان قدیمی نزدیک به شهر و احداث پروژهای با عنوان بندرعباس قدیم اشاره کرد.
رامین آذرمهر رئیس مرکز اسناد تاریخی شهرداری بندرعباس نیز در حاشیه این نشست گفت: این مرکز دارای بخشهای مختلفی ازجمله بایگانی اسناد، آرشیو عکس، تاریخ شفاهی و کتابخانه مجازی است.
آذرمهر افزود: میتوان از ظرفیت این مرکز برای معرفی و شناساندن تاریخ شهر به دانشآموزان و اولیاء آنها استفاده کرد.
وی ادامه داد: از دبیران تاریخ تقاضا دارم ارتباط متقابل در حوزههای تخصصی و تاریخی را ایجاد و همچنین جهت تقویت بخش عکس، اسناد و تاریخ شفاهی دبیران مربوطه هر یک در حوزه کاری خودشان با معرفی این موارد، با این مرکز همکاری داشته باشند.
آذرمهر مطرح کرد: دبیران تاریخ که علاقمند به حوزه هرمزگانشناسی با اولویت بندرعباس هستند، میتوانند در کتابخانه مجازی و امور پژوهشی با این مرکز همکاری کنند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
بندرعباس به شبکه شهرهای خلاق دنیا می پیوندد
پیگیری ثبت بندرعباس در شبکه شهرهای خلاق در راستای رونق اشتغال خرد
سانسور یا اشتباه/ ماجرای حذف سازهای محلی در نقاشی دیواری از زبان شهردار
شهر خلاق بندرعباس پلاککوبی شد
بندرعباس به عنوان شهر خلاق، ایدهآل نیست
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: مصوبه کنکوری شورا تغییری نکرده است به شایعات توجه نکنید
کشف ۱۱ پرنده شکاری از متخلفان در بندرلنگه
ترکیب پرسپولیس و الغرافه برای دیدار امشب
بخشنامه عارف به کلیه دستگاههای اجرایی و استانداری ها ابلاغ شد: تاکید بر به کارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی
حملهکنندگان به اتوبوس مسافربری در محور کرمان- بم دستگیر شدند
آمار شهدای غزه به ۴۳ هزار و ۳۷۴ نفر افزایش یافت