اجتماعی
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی ورسیدگی به شکایات دانشگاه آزاداسلامی گفت: مهارت افزایی افراد و جوانان در اولویت برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته تا زمینه اشتغال فارغ التحصیلان و رفع مشکل بیکاری فراهم شود.
به گزارش صبح ساحل ، دکتر عنایت الله ملکی تبار در چهارمین اداره کل منطقهای نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی منطقه شش شامل استانهای کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستردگی واحدهای دانشگاهی، تصمیم گرفتیم امر نظارت، بازرسی و ارزیابی واحدها در مناطق صورت پذیرد تا فرایند کار به صورت متمرکز، تجمیعی و کاملاً تخصصی انجام گیرد.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: هر منطقه به طور متوسط شامل سه استان خواهد بود که منطقه 6 شامل استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان است.
وی با اشاره به تنوع و گستردگی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: آموزش، امور مالی، امور عملکردی پرسنل و رسیدگی به شکایات از بخش هایی هستند که باید دائماً مورد ارزیابی و سنجش قرار گیرند.
دکتر ملکی تبار ادامه داد: در منطقه ساختاری برای این امور در نظر گرفته می شود که امیدواریم با همکاری مسئولین منطقه ای و استانی این امور در راستای بهبود شرایط دانشگاه آزاد اسلامی به خوبی مورد نظارت و ارزیابی واقع شوند.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی ورسیدگی به شکایات دانشگاه آزاداسلامی اظهار داشت: رویکرد کلی که در مراکز بازرسی وجود دارد به بهبود فعالیت ها، حل مسائل آموزشی، عملکرد بهتر مدیران و هوشمند سازی فرایندهای مالی کمک به سزایی می کند.
وی تأکید کرد: امر نظارت و بازرسی دو سویه است که یک طرف آن بحث مراقبت از بیت المال و طرف دیگر رفع ظلم از طرف مقابل است، مسئولین بازرسی و نظارت باید در هر دو بخش تقوای الهی را پیشه کنند.
دکتر ملکی تبار خاطرنشان کرد: عملکرد مدیران باید به گونه ای ارتقاء یابد که شایسته آموزش دانشگاه آزاد اسلامی باشد چرا که اساسی ترین و مهم ترین رکن ارتقای مدیریت و تربیت در دانشگاه، اساتید و کارکنان هستند که باید به صورت جدی مورد نظر قرار گیرند.
وی افزود: بیش از یک صد هزار نفر در خانواده اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی عضویت دارند که در اهداف دانشگاه اثرگذار خواهند بود.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی ورسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخش دیگری از ظرفیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی شبکه ای از دانشجویان و فارغ التحصیلان است که بیش از شش میلیون نفر فارغ التحصیل و بیش از یک میلیون و دویست هزار دانشجو را شامل می شود.
دکتر ملکی تبار با تاکید بر این موضوع که دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است، تصریح کرد: در حفظ این برند باید به شدت کوشا بود که استانداردها و روش های ارتقای کشوری و جهانی آن در نظر گرفته شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی اظهار داشت: ظرفیت هایی مانند کشاورزی و رشته های مهارتی در دوره اخیر و با همت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در راستای ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه نسل پنجم مورد توجه قرار گرفته اند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار سازمانها و نهادهاست
ازدواج و طلاق در هرمزگان افزایش یافت
بازگشت حجاج هرمزگانی از حج تمتع
رگ مصنوعی جایگزین شریان بيماربندرعباسي شد
شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان رتبه سوم دستگاه برتر استانی را کسب کرد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
برای اولین بار در بندرعباس کنسرت عرفان طهماسبی با 14 سانس در سالن بزرگ مرکزی برگزار شد
ژاله علو روز چهارشنبه به خاک سپرده میشود
۶ مدال نقره و برنز وزنهبرداران ایران در دسته ۸۹ کیلوگرم جوانان آسیا
قرعه کشی لیگ دسته دوم والیبال باشگاه های کشور؛ نام آوران بندرعباس حریفان خود را شناخت
رئیس هیئت فوتبال شهرستان بندرعباس: مربیگری فقط دریافت مدرک نیست
قاچاقچیان، سوختِ کشور را ۱۵۰ برابر قیمت داخلی در آبهای بینالمللی میفروشند