04

دی

1403


اجتماعی

07 آذر 1398 10:52 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل ، دکتر عنایت الله ملکی تبار در چهارمین اداره کل منطقه‌ای نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی منطقه شش شامل استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستردگی واحدهای دانشگاهی، تصمیم گرفتیم امر نظارت، بازرسی و ارزیابی واحدها در مناطق صورت پذیرد تا فرایند کار به صورت متمرکز، تجمیعی و کاملاً تخصصی انجام گیرد.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: هر منطقه به طور متوسط شامل سه استان خواهد بود که منطقه 6 شامل استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان است.

وی با اشاره به تنوع و گستردگی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: آموزش، امور مالی، امور عملکردی پرسنل و رسیدگی به شکایات از بخش هایی هستند که باید دائماً مورد ارزیابی و سنجش قرار گیرند.

دکتر ملکی تبار ادامه داد: در منطقه ساختاری برای این امور در نظر گرفته می شود که امیدواریم با همکاری مسئولین منطقه ای و استانی این امور در راستای بهبود شرایط دانشگاه آزاد اسلامی به خوبی مورد نظارت و ارزیابی واقع شوند.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی ورسیدگی به شکایات دانشگاه آزاداسلامی اظهار داشت: رویکرد کلی که در مراکز بازرسی وجود دارد به بهبود فعالیت ها، حل مسائل آموزشی، عملکرد بهتر مدیران و هوشمند سازی فرایندهای مالی کمک به سزایی می کند.

وی تأکید کرد: امر نظارت و بازرسی دو سویه است که یک طرف آن بحث مراقبت از بیت المال و طرف دیگر رفع ظلم از طرف مقابل است، مسئولین بازرسی و نظارت باید در هر دو بخش تقوای الهی را پیشه کنند.

دکتر ملکی تبار خاطرنشان کرد: عملکرد مدیران باید به گونه ای ارتقاء یابد که شایسته آموزش دانشگاه آزاد اسلامی باشد چرا که اساسی ترین و مهم ترین رکن ارتقای مدیریت و تربیت در دانشگاه، اساتید و کارکنان هستند که باید به صورت جدی مورد نظر قرار گیرند.

وی افزود: بیش از یک صد هزار نفر در خانواده اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی عضویت دارند که در اهداف دانشگاه اثرگذار خواهند بود.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی ورسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخش دیگری از ظرفیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی شبکه ای از دانشجویان و فارغ التحصیلان است که بیش از شش میلیون نفر فارغ التحصیل و بیش از یک میلیون و دویست هزار دانشجو را شامل می شود.

دکتر ملکی تبار با تاکید بر این موضوع که دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است، تصریح کرد: در حفظ این برند باید به شدت کوشا بود که استانداردها و روش های ارتقای کشوری و جهانی آن در نظر گرفته شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی اظهار داشت: ظرفیت هایی مانند کشاورزی و رشته های مهارتی در دوره اخیر و با همت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در راستای ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه نسل پنجم مورد توجه قرار گرفته اند.

دیدگاه ها (0)
img