14

آبان

1403


فرهنگی و هنری

26 فروردین 1392 09:47 0 کامنت

صبح ساحل، فرهنگی _ روزی روزگاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با همکاری سازمان خدمات شهری شهرداری بندرعباس، با هدف ارتقای سطح مطالعه اقدام به راه اندازی ایستگاه های مطبوعات کردند. حرکتی که با جشن وشادی آغاز شد. راه اندازی ایستگاه های مطبوعاتی، اقدام در خور شایسته ای بودکه تحسین مردم به ویژه اهالی فرهنگ را به دنبال داشت. چند صباحی از این حرکت فرهنگی نگذشته بودکه همه چیز تغییر کرد.ویترین های این ایستگاه‌ها، یکی، یکی بدست انسان های بی فرهنگ ازبین رفت. هیچ یک از دو نهادی که بنیان این ایستگاه ها را گذاشته بودند، برای نگهداری و بازسازی آن قدم پیش نگذاشتند. روزها گذشت ومسوولان خود را به بی خیالی زدند، تا امروز که دراین ایستگاه هاکه دیگر ویترینی ندارد جز آشغال چیزی نمی توان یافت. برخی از شهروندان بی فرهنگ، این ایستگاه ها را سطل زباله می دانند و زباله های تولید شده را درون آن سرازیر می کنند. بدون تردید برای راه اندازی این ایستگاه ها، هزینه هایی صرف شده که از جیب بیت المال بوده است.

عدم استقبال مردم ازاین ایستگاه ها دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. این ایستگاه ها به درستی مکان یابی نشد و در جانمایی آنها نیز بدسلیقه ای شد. قرار دادن این ایستگاه ها حوالی کیوسک های مطبوعاتی نخستین اشتباهی بودکه از سوی متولیان صورت گرفت. کدام انسان عاقل،کیوسک مطبوعاتی را با صد ها مجله و روزنامه به ایستگاه مطبوعاتی ترجیح می دهد.ایستگاهی که بدلیل فضای محدود فقط اندکی از مطبوعات که بیشتر روزنامه های محلی بود را در خود جای می داد. قرار دادن این ایستگاه ها درگرمای سوزان بندرعباس، دومین دلیلی بودکه ازاین ایستگاه ها استقبال نشد. مسوولان استان که دغدغه هایشان ارتقای سطح فرهنگ مطالعه و افزایش سرانه مطالعه بود وهست می توانستند این ایستگاه ها را درمحل های پرتردد، در ایستگاه های اتوبوس وتاکسی، مراکز تجاری و... نصب کنند. چیزی که کسی به آن توجه نکرد. تا روزی برسد که امروز رسید و این ایستگاه ها را شکسته و بد قیافه ببینیم. چهارراه فاطمیه، 4راه مرادی، میدان برق و... از جمله مکان هایی است که می‌توان هیکل بد هییت این ایستگاه ها مطبوعاتی را به نظاره نشست وتاسف خوردکه چگونه پول بی زبان مردم را به باد می دهند!!

امروز این تابلوهاکه دیگر ویترینی ندارد در اختیار سازمانی دیگر ازسازمان های وابسته شهرداری قرار گرفته و این سازمان برای خالی نبودن این ایستگاه ها که باید به آن تابلو لقب داد، پیام هایی از ائمه نصب می کندکه همه مردم به خوبی با آنها آشنا هستند، از احترام به سالمند گرفته تا کمک به هم نوع. حال که این تابلوها با مطبوعات خداحافظی کرده، پس چه بهتر که ازآن برای اطلاع رسانی در زمینه های گوناگون استفاده شود. حتی این تابلوها می تواند منبع درآمد خوبی برای شهرداری باشد.(شهردار این قدر منبع درآمد دارد که نیازی به این تابلوها ندارد!!!) درهر صورت می توان اخبار فرهنگی هنری استان را با استفاده از این تابلو به راحتی دراختیار مردم قرار داد. مدیران ما باید آن قدر خلاق ومبتکر باشند تا به راحتی بتوانند از چنین امکانات و پتانسیل هایی برای خدمت به مردم استفاده کنند.

محمد خداکریمی

دیدگاه ها (0)
img