12

بهمن

1404


علم و فناوری

31 اردیبهشت 1399 20:27 0 کامنت

خانواده گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی نوت ۲۰ یکی از گروه‌هایی است که قرار بود یک ویژگی جدید و نادر یعنی بزرگنمایی ۱۰۰ برابری را شامل شود. اما اکنون مشخص شده است که این گوشی فاقد ویژگی مذکور است.

به گزارش صبح ساحل، به نظر می‌رسد بر خلاف آن چه که وعده داده شده بود، گوشی گلکسی نوت ۲۰ سامسونگ، فاقد زوم ۱۰۰ برابری خواهد بود.

البته شاید این ویژگی از دید بسیاری از افراد چندان جذاب به نظر نرسد، اما اگر گلکسی نوت ۲۰ این ویژگی را دریافت می‌کرد می‌توانست نخستین شرکت با این ویژگی باشد. افزون بر این ها، شرکت سامسونگ تصمیم گرفته است تا یک واحد تله فوتو متوسط‌تر را نیز به گوشی‌های خود بیفزاید، اما مشخص نیست که لنز پریسکوپ یا سنسور پرقدرت از بین برود یا خیر. گوشی اس ۲۰ اولترا به بزرگنمایی نوری ۳.۵ برابری مجهز بود.

خبر خوب این است که مدل پلاس سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی را از اس ۲۰ اولترا حفظ کرده و برای حل مسئله فوکوس خودکار نیز تمهیداتی اندیشیده است.

دیدگاه ها (0)
img

رأی مثبت مجمع کمیته ملی المپیک به تعویق 4 ماهه و دوساله شدن انتخابات

کشف ۱۹۲ کیلوگرم تریاک و حشیش در هرمزگان

اطلاعیه دفتر پزشکیان درباره حوادث دی‌ماه تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود

افزایش قیمت دلار در مرکز مبادله

زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

هشدار امارات به فعالان مجازی دررابطه با عربستان

تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافت/ بلیت هواپیما هنوز به سقف قیمتی نرسیده است

رحیمی: پرونده افراد زیر سن ۱۸ سال درحوادث اخیر تعیین تکلیف شد/ افراد به خانواده‌هایشان تحویل داده‌ شدند

جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران

ایران خودرو: وقتی قیمت تخم‌مرغ افزایش پیدا کرده، افزایش قیمت خودرو هم طبیعی است!

رقابت حساس۳ تیم بالا نشین برای صدرنشینی

استان‌های هرمزگان و بوشهر روی خط زلزله

قطعی اینترنت ترافیک مرسولات پستی را تا ۶۰ درصد کاهش داد

پرونده قاچاقچیان کالا روی میز تعزیرات هرمزگان

اعتراض ملوان در پرونده شکایت استقلال و تراکتور رد شد

خـبر فوری:

غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود