12

بهمن

1404


خواندنی‌ها

01 خرداد 1399 09:15 0 کامنت

افراد سالم، مبتلا و بهبودیافته از بیماری کرونا برای درمان ترس، افسردگی و اضطراب ناشی از این بحران، مصرف مرتب شیر گرم را فراموش نکنند.

به گزارش صبح ساحل، شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: ویروس کرونا می‌تواند برای افراد سالم، مبتلا و بهبود یافته از بیماری؛ تاثیر‌های منفی سلامتی و روحی روانی زیادی داشته باشد. ترس و اضطراب ناشی از ابتلا در افراد سالم و افسردگی در افراد مبتلا و بهبودیافتگان از عوارض این ویروس محسوب می‌شوند.

او در ادامه افزود: یک انتخاب مناسب برای کاهش ترس و استرس بحران ویروس کرونا مصرف شیر به طور مرتب و روزانه است که فواید زیادی را در پی دارد. در کنار کلسیم، منیزیم، فسفور، پتاسیم و پروتئین هایی که به مقدار فراوان در شیر وجود دارند و باعث سلامت عمومی و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می شوند؛ شیر حاوی ویتامین B۱۲ و اسیدآمینه ای به نام تریپتوفان است. تریپتوفان یک اسیدآمینه ضروری است که پیش‌ساز‌ سروتونین و ملاتونین محسوب می شود. سروتونین به عنوان هورمون آرام‌بخش و شادی آور در بدن نقش دارد. همچنین ملاتونین یک هورمون خواب آور است که در تنظیم خواب و آرامش نقش بسیار مهمی دارد.

 اولیایی گفت: مصرف موادی که منجر به افزایش سروتونین در بدن می شود، می‌تواند در کاهش ترس و افسردگی بسیار مهم باشد. افرادی که در اثر بیماری کرونا دچار اختلال‌های روانی و افسردگی می‌شوند، سروتونین بدن آن‌ها کاهش پیدا می‌کند که با مصرف مرتب شیر (ترجیحا شیر گرم) جبران و برطرف خواهد شد. همچنین شیر حاوی ویتامین B۱۲ است که در واکنش‌های عصبی نقش دارد و کمبود آن در بدن منجر به خستگی، بدخلقی، بی‌حوصلگی و منفی اندیشی می‌شود.

این رژیم شناس و متخصص تغذیه در پایان مطرح کرد: با توجه به موارد ذکر شده توصیه می‌کنیم همه افراد به منظور درمان ترس، استرس و افسردگی از مصرف مرتب و روزانه شیر غافل نشوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه ها (0)
img

رأی مثبت مجمع کمیته ملی المپیک به تعویق 4 ماهه و دوساله شدن انتخابات

کشف ۱۹۲ کیلوگرم تریاک و حشیش در هرمزگان

اطلاعیه دفتر پزشکیان درباره حوادث دی‌ماه تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود

افزایش قیمت دلار در مرکز مبادله

زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

هشدار امارات به فعالان مجازی دررابطه با عربستان

تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافت/ بلیت هواپیما هنوز به سقف قیمتی نرسیده است

رحیمی: پرونده افراد زیر سن ۱۸ سال درحوادث اخیر تعیین تکلیف شد/ افراد به خانواده‌هایشان تحویل داده‌ شدند

جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران

ایران خودرو: وقتی قیمت تخم‌مرغ افزایش پیدا کرده، افزایش قیمت خودرو هم طبیعی است!

رقابت حساس۳ تیم بالا نشین برای صدرنشینی

استان‌های هرمزگان و بوشهر روی خط زلزله

قطعی اینترنت ترافیک مرسولات پستی را تا ۶۰ درصد کاهش داد

پرونده قاچاقچیان کالا روی میز تعزیرات هرمزگان

اعتراض ملوان در پرونده شکایت استقلال و تراکتور رد شد

خـبر فوری:

سایت ایران‌خودرو بسته شد