12

بهمن

1404


حوادث

07 شهریور 1399 11:11 0 کامنت

رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب از جان باختن کودک یک ساله بر اثر سقوط در سطل آب کولر خبر داد و گفت: به دنبال انتقال کودک ۱ ساله مینابی از توابع یکی روستاهای بخش مرکزی به اورژانس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب که بنا به گفته همراهان در سطل آب کولر حیاط می افتد و توان بیرون کردن خود از آب را نداشته، منجر به خفگی و آسپیره شدن کودک می شود.

به گزارش صلح ساحل، دکتر محمد مورخ اظهار کرد: بلافاصله زنگ تریاژ زده شد و کودک جهت انجام سی.پی.آر به اتاق احیا منتقل شد ولی متاسفانه با تلاش مضاعف همکاران پس از ۴۵ دقیقه به احیاء پاسخ مثبت نداد و جان خود را از دست داد.

وی ضمن تذکر و هشدار به خانواده ها عنوان کرد: تاکنون مشابه چنین اتقاقاتی در سال گذشته برای کودکان در این شهرستان اتفاق افتاده و از آنان خواست مراقب کودکان باشند و سطل های آب کولر، تشت های آب روباز کوچک و بزرگ حتما در بسته باشد، سکوت  کودکان نشانه خطر و هشدار به والدین است.

منبع:ایسنا

دیدگاه ها (0)
img

رأی مثبت مجمع کمیته ملی المپیک به تعویق 4 ماهه و دوساله شدن انتخابات

کشف ۱۹۲ کیلوگرم تریاک و حشیش در هرمزگان

اطلاعیه دفتر پزشکیان درباره حوادث دی‌ماه تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود

افزایش قیمت دلار در مرکز مبادله

زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

هشدار امارات به فعالان مجازی دررابطه با عربستان

تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافت/ بلیت هواپیما هنوز به سقف قیمتی نرسیده است

رحیمی: پرونده افراد زیر سن ۱۸ سال درحوادث اخیر تعیین تکلیف شد/ افراد به خانواده‌هایشان تحویل داده‌ شدند

جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران

ایران خودرو: وقتی قیمت تخم‌مرغ افزایش پیدا کرده، افزایش قیمت خودرو هم طبیعی است!

رقابت حساس۳ تیم بالا نشین برای صدرنشینی

استان‌های هرمزگان و بوشهر روی خط زلزله

قطعی اینترنت ترافیک مرسولات پستی را تا ۶۰ درصد کاهش داد

پرونده قاچاقچیان کالا روی میز تعزیرات هرمزگان

اعتراض ملوان در پرونده شکایت استقلال و تراکتور رد شد

خـبر فوری:

گزینه لغو شیوه دوم خرید کالابرگ فعال شد