25

آبان

1404


سیاسی

16 شهریور 1399 18:38 0 کامنت

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس از تعیین شرایط برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خبر داد و گفت: بر اساس این طرح رییس جمهوری باید ۸ سال سابقه مدیریتی داشته باشد.

 

به گزارش صبح ساحل، علی حدادی در تشریح جلسه امروز یکشنبه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون قرار داشت که بخشی از مواد آن در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس مصوب شد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با بیان اینکه اصل ۱۱۵ قانون اساسی شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری را مشخص می‌کند، بیان کرد: ماده یک این طرح به عنوان ماده ۳۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری جایگزین می‌شود که مقرر می‌دارد؛ داوطلبان ریاست جمهوری باید شرایط اختصاصی همچون رجال مذهبی و سیاسی، ایرانی‌الاصل و تابع ایران، مدیر و مدبر، حسن سابقه امانت و تقوا را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ماده ۲ این طرح به عنوان ماده ۳۵ مکرر به قانون انتخابات ریاست جمهوری الحاق می‌شود که در آن شرایط ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری مقرر شده است.

حدادی، دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن که مورد تایید وزارت علوم باشد، حداقل سن ۴۵ سال تمام و حداکثر ۷۰ سال تمام در هنگام ثبت‌نام، برخورداری از سلامت و توانایی جسمی و روانی، دارا بودن کارت پایان خدمت، عدم محکومیت به جرائم اقتصادی و انتخاباتی، را از شرایط متقاضیان ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد.

 سخنگوی کمیسین شوراها و امور داخلی عدم محکومیت به جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور،  عدم اقدام بر ضدنظام،  عدم خیانت در امانت و جرائم علیه عفت عمومی،  عدم محکومیت کیفری موثر، عدم محرومیت از حقوق اجتماعی،  نداشتن سوابق سوء امنیتی،  عدم وابستگی به گروه‌های غیرقانونی،  عدم موثر بودن در تحکیم رژیم سابق،  عدم سابقه اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان و عدم استعمال این مواد را از  دیگر شرایط ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد.

وی با بیان اینکه بند ۱۰ این ماده هم از تغییرات این قانون محسوب می‌شود، ادامه داد: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید حداقل ۸ سال سابقه تصدی مناصب مدیریتی را داشته باشند.

به گفته حدادی،‌مقامات سیاسی موضوع بندهای "الف" الی "ج" ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، معاونین روسای قوای سه‌گانه، دبیران شورایعالی امینت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام،  روسای بانک مرکزی و دیوان محاسبات عمومی کشور، استانداران با جمعیت استان ۲ میلیون نفری و شهرداران شهرهای بالای ۳ میلیون نفر، روسای سازمان‌ها و نهادهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در سطح کشور،  فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور از مناصب عنوان شده برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هستند.

نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس با بیان اینکه تاکنون دو ماده این طرح مصوب شده و ادامه مواد این طرح در جلسات آینده بررسی می‌شود، گفت: در سنوات گذشته ثبت‌نام‌های متعددی انجام می‌شد و نهایتا شورای نگهبان  موارد را بررسی می‌کرد.با تصویب این طرح افرادی که حداقل ۸ سال سابقه اجرائی داشته باشند و تحصیلات و سوابق لازم را داشته باشند، می‌توانند اقدام به ثبت نام کنند.

دیدگاه ها (0)
img

نتایج نهایی انتخابات عراق امروز یا فردا اعلام خواهد شد

استعفای عارف تکذیب شد

سه کشور اروپایی روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کردند

چمن‌گذاری زمین ورزشی چوخون آغاز شد

اعلام نرخ‌های جدید حمل بار مسافری توسط تعاونی کشتیرانی بندرعباس/ برای بار اضافه بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان دریافت می‌شود

ایران بهشت ماینرها است

مریدی، سرپرست اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس شد

حمایت اتاق ایران در حادثه بندر شهید رجایی موجب تسکین آلام فعالان اقتصادی هرمزگان شد

هماهنگی مناسب برای انتقال مسافران بندرعباس به سیرجان جهت ادامه سفر با قطار تهران

نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد

متقاضیان پیش‌خرید سکه بخوانند

حضور استارتاپ جامُش در نمایشگاه ملی توانمندی‌های دانش بنیان اقتصاد دریا‌محور

ماجرای درگیری مسافران پرواز هواپیمایی اروان در بندرعباس

امروز حراج شمش طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود

آغاز نمایش آثار جشنواره فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان از امروز

خـبر فوری:

مقدار آب موجود در سد استقلال میناب غیرقابل استفاده است