به گزارش صبح ساحل، در این آیین انواع صنایع دستی بانوان قشمی شامل رانر(وسط میزی)، دستمال سفره، شال، رومبلی، زیورآلات، کیف چرم، سوغات با بسته بندی صنایع دستی، تابلو و آباژور در معرض بازدید قرار گرفت. رییس اداره صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم در این آیین گفت: این محصولات به گونهای تولید شده است که علاوه بر جنبه تزیینی، برای کاربرد در زندگی روزمره نیز مناسب است.
نسرین ملازم افزود: این محصولات با طراحی و تامین هزینه توسط سازمان منطقه آزاد قشم و به دست هنرمندان بومی در روستاهای بُرکِه خَلَف، کووه ای و شهر قشم تولید شدهاست. وی ادامه داد: برخی شرکتهای فعال در قشم نیز برای حمایت از بخش خصوصی جهت تامین هزینههای تولید صنایع دستی این جزیره در بخش دکوراسیون داخلی اعلام آمادگی کردهاند. رییس اداره صنایع دستی قشم تصریح کرد: همچنین طرح ایجاد فروشگاه دائمی صنایع دستی در کنار موزه ژئوپارک قشم در دستور کار قرار دارد..
به گفته وی در این فروشگاه محصولات درجه یک صنایع دستی تولید بانوان بومی جزیره قشم عرضه میشود. ملازم افزود: ۲ خانه صنایع دستی در روستاهای گَوَرزین و شیبدراز با هدف تولید صنایع دستی زنان بومی در حال اجراست. وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 70 درصدی طرحهای مذکور، ادامه داد: امید است این 2 خانه تا بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد. پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر وعرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
منبع: ایرنا