اجتماعی
انگلستان به اولین کشور غربی در دنیا تبدیل شده است که واکسیناسیون شهروندان خود را با آزمایش کووید ۱۹ خارج از آزمایشات بالینی آغاز می کند که لحظه ای مهم در بیماری همه گیری ویروس کروناست.
انگلستان به اولین کشور غربی در دنیا تبدیل شده است که واکسیناسیون شهروندان خود را با آزمایش کووید ۱۹ خارج از آزمایشات بالینی آغاز می کند که لحظه ای مهم در بیماری همه گیری ویروس کروناست.
به گزارش سی ان ان، اولین بریتانیایی که واکسن Pfizer/BioNTech را دریافت کرده است، مارگات کینان ۹۰ ساله است که امروز اولین دو دوز واکسن کرونا را در ساعت ۶:۳۱ صبح به وقت محلی در بیمارستان دانشگاه کاونتری و تنها یک هفته پس از تبدیل شدن انگلستان به اولین کشوری که واکسن کرونا را برای گستره عمومی تصویب نمود، دریافت کرد.
کینان که هفته آینده ۹۱ ساله می شود درباره احساس خود از دریافت واکسن کرونا گفت: دریافت اولین دوز واکسن کرونا در دنیا بهترین هدیه تولد زودهنگام برای من است که می توانم آرزو کنم زیرا این بدان معناست که بالاخره می توانم در سال جدید و پس از اینکه بیشتر امسال را به تنهایی گذراندم، می توانم منتظر وقت گذرانی با خانواده و دوستانم باشد.
چالش های لجستیکی تولید و توزیع دهها میلیون واکسن کرونا به این معنا خواهد بود که توزیع این واکسن به صورت تدریجی انجام می شود که در مرحله اول آسیب پذیرترین افراد و کارکنان مراقبت های بهداشتی این واکسن را دریافت خواهند کرد.
"می پارسونز" به عنوان اولین پرستاری که تزریق تارخی واکسن کرونا را انجام داد می گوید: افتخار دارد که در این برنامه شرکت کرده است. در چند ماه گذشته برای همه ماها در که در NHS کار می کنیم سخت گذشته است اما اکنون احساس می شود در انتهای این تونل تاریک، نوری وجود دارد.
انگلیس ۴۰ میلیون دوز واکسن را سفارش داده است اما فقط ۸۰۰ هزار مورد آن به عنوان بخشی از موج اول واکسیناسیون که از امروز سه شنبه در این کشور آغاز شده است، در دسترس خواهد بود.
از آنجا که این واکسن به دو دوز تجویز با حداقل سه هفته فاصله زمانی نیاز دارد، انگلستان موارد کافی برای واکسیناسیون تقریبا یک سوم جمعیت کشو را درخواست کرده است. این کشور همچنین ۷ میلیون دوز واکسن مودرنا را سفارش داده است که می تواند ظرف چند هفته آینده برای استفاده ضروری در انگلیس تایید شود.
جدیدترین اخبار
شهرداری عنوان قهرمانی را کسب کرد
ملیپوشان اسنوکر عازم قطر شدند
محل برگزاری بازی پرسپولیس و استقلال مشخص شد
تیم ملی فوتسال ایران راهی مرحله حذفی شد
امروز آخرین مهلت ثبتنام در ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد
عراقچی وارد استانبول شد
طلا در بازارهای جهانی سقوط کرد
خانه کاراته از اولویتهای هرمزگان است
برای پیشبرد ورزش در بندرعباس و هرمزگان تلاش بیشتری میکنم
تیم پدر و پسر بر بام قهرمانی ایستاد
نجات جان ۳ صیاد بعد از یک هفته سرگردانی در دریای عمان
صدرنشینی تراکتور و سقوط پرسپولیس
صدور بیش از ۱۸۵ هزار مجوز استخدام
ظرفیتهای هرمزگان در عرصه ملی به خوبی نمایش گذاشته شد
بارش پراکنده باران و رعد و برق در مناطق شرقی
سایت ایرانخودرو بسته شد