به نوشته ایرنا،احمد پایان با اعلام این خبر به رسانهها افزود: ۱۸میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال در زمینه فرانشیز، ۲۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بیمههای اجتماعی، ۳۵میلیارد ریال کمک به سوءتغذیه کودکان و مادران شیرده، سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال کمک هزینه درمانی و تجهیزات بیماران سخت درمان و ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در بحث ارتقای شاخصهای بهداشتی هزینه شده است.
وی بیان داشت: تامین هزینههای بالای درمانی خانوادههای تحت حمایت، یکی از دغدغههای اصلی کمیته امداد میباشد، زیرا بیشترین مراجعه به کمیته امداد مربوط به مباحث درمانی میباشد.
معاون سلامت خانواده کمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: بیمه پایه خانوادههای تحت حمایت «خدمات درمانی» بوده که تمامی هزینههای درمانی را پوشش نمیدهند و این امر برای خانوادههای تحت حمایت این نهاد که از اقشار نیازمند و آسیبپذیر جامعه هستند، مشکلات زیادی ایجاد کرده است.
وی گفت: برای کمک به جامعه هدف تحت حمایت، بیمه مکمل درمانی در نظر گرفتهشده که افراد با مراجعه به ادارههای کمیته امداد در سراسر هرمزگان و ارائه اسناد و مدارک مربوطه بخشی از هزینههای درمانی خود را دریافت نمایند.
پایان گفت: با وجود کمکهای درمانی کمیته امداد به نیازمندان، اما هزینههای زیاد درمانی به حدی بوده که نمیتوانیم همه درخواستهای خانوادههای تحت حمایت را پاسخگو باشیم و نیازمند کمک دستگاهها و مشارکت خیران در این بخش هستیم تا آلام ناشی از مشکلات درمانی این خانوادهها کاهش یابد.