اجتماعی
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با محدودیت شدید گونه های آبزیان در منابع ساحلی روبرو هستیم و گونه های آبزی بخاطر صید غیر مجاز و عوامل انسانی و محیط زیستی دیگر در مرز خطر هستند.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با محدودیت شدید گونه های آبزیان در منابع ساحلی روبرو هستیم و گونه های آبزی بخاطر صید غیر مجاز و عوامل انسانی و محیط زیستی دیگر در مرز خطر هستند.
به گزارش صبح ساحل، نبی الله خون میرزایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه بزرگترین سرمایهای که در شهرستان جاسک محور توسعه قرار دارد، نیروی انسانی توانمند و با اخلاق این منطقه است، گفت: ظرفیت های کشاورزی این منطقه برای وزارت کشاورزی در کل کشور بی بدیل است.
وی افزود: در حوزه شیلات نیز شرق استان هرمزگان به عنوان قطب آبزی پروری ساحلی با تمرکز بر میگوی پرورشی مطرح است که خوشبختانه اهمیت و مزایای آن به خوبی برای این منطقه شناخته شده است.
خون میرزایی با بیان اینکه سعی بر این است که در شرق استان برای ظرفیت های پرورش میگو سقف و محدودیتی در نظر گرفته نشود، اظهار کرد: امید است با بهره گیری از فن آوری روز دنیا و اولیت قرار دادن بومیان بتوانیم گام های خوبی در این مسیر برداریم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از پرورش ماهی در قفس در دریا به عنوان یک ظرفیت وسیع در توسعه مکران یاد کرد و ابراز داشت: در شش شهرستان سواحل مکران بالغ بر ۵۰ هزار تن ظرفیت تولید ماهی در قفس در دریا مطالعه شده که آماده جذب سرمایه گذار است.
وی تصریح کرد: شیلات ایران در مسیر توسعه پرورش ماهی در قفس در دریا با آموزش نیروی انسانی لازم، حمایت از سرمایه گذاران این صنعت و انجام تکالیف سازمان شیلات ایران به طور جد حامی سرمایه گذاران این صنعت است.
رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه هرمزگان رتبه اول صید و صیادی کشور را دارد گفت: با محدودیت شدید گونه های آبزیان در منابع ساحلی روبرو هستیم و گونه های آبزی بخاطر صید غیر مجاز و عوامل انسانی و محیط زیستی دیگر در مرز خطر هستند.
خون میرزایی تصریح کرد: تعداد مجوزهای موجود بر اساس مطالعات و ظرفیت های شناسایی شده است که صید و صیادی که به صورت غیر مجاز در حال انجام است افزون بر این ظرفیت بوده و علاوه بر در معرض خطر قرار دادن ذخایر آبزیان، سفره معیشت صیادان را نیز با تهدید روبرو کرده است.
وی صدور مجوز صید در آبهای دور را نیز بر اساس مجوزها و کمیسون های بین المللی مانند iotc خواند و گفت: با این وجود در همه سندهای توسعه ای از شهرستان جاسک به عنوان شهرستانی با ظرفیت های عظیم قابل توسعه یاد شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در رابطه با صید ساحلی مطالعات جدید در دست اقدام است تا بر اساس آن در صورت وجود ظرفیت مجوز صید صادر شود، گفت: در شمال کشور به دلیل وجود محدودیت در منابع، اقدام به خرید مجوز های صید و خروج صیادان از حرفه صیادی در راستای حفظ منابع و ذخایر آبزیان کردیم.
در ادامه عبدالرسول دریایی مدیر کل شیلات هرمزگان نیز با اشاره به اینکه شهرستان جاسک با حدود ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی به عنوان قطب فعال صید و صیادی استان و کشور مطرح است، گفت: باتوجه به موقعیت این شهرستان و دسترسی به آبهای آزاد و فراملی به دنبال افزایش سهم شهرستان جاسک در صید آبهای دور هستیم.
وی تصریح کرد: در همین راستا با تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته، سازمان شیلات ایران ۲۴۰ فقره مجوز جدید صید لانگ لاین(۲۰فروند لنج و ۲۲۰ فروند قایق) به این شهرستان اختصاص داده است.
منبع:موج
نظرسنجی
اخبار مرتبط
18 هزار تن میگوی پرورشی در هرمزگان تولید می شود
تولید445میلیون قطعه لارو میگو درهرمزگان
دغدغه های پرورش دهندگان میگو در هرمزگان
اظهارات جدید مدیر کل شیلات
افزایش ۵ درصدی صید میگو در هرمزگان
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
ثبت واضحترین تصاویر از سطح خورشید
«ایلان ماسک» تصویر ماهوارهبر ایرانی را منتشر کرد
قیمت نهایی محصولات سایپا اعلام شد
واکنش شورای اطلاعرسانی دولت به اظهارات خارج از عرف یک فرماندار درباره خبرنگاران
حذف تیم تنیس روی میز جوانان ایران از مسابقات قهرمانی جهان
لیست قیمت جدید کالاهای اساسی در کشور منتشر شد