29

آبان

1403


اقتصادی

13 بهمن 1399 18:05 0 کامنت

دبیر انجمن صنفی روغن نباتی ایران اعلام کرد که مشکل تامین روغن مایع خانوار از هفته آینده و روغن نیمه جامد صنف و صنعت نیز به زودی حل  می‌شود.

به گزارش صبح ساحل، «امیرهوشنگ بیرشک»، دبیر انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان اینکه در ۱۰ ماهه اول سال یک میلیون و ۴۵۰ هزارتن روغن در کشور تولید و توزیع شده است، گفت: در دی ماه ۱۷۷ هزارتن از انواع روغن توزیع شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است و با همین توان هم در بهمن و اسفند روغن تولید و توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: اخیرا برخی استان ها اعلام کردند که با کمبود روغن مایع مواجه هستند که سریعا با کارخانجات تماس گرفتیم و روغن مورد نیاز این استان ها هم ارسال می شود و هیچ کمبودی در تامین روغن مایع وجود ندارد. تمام تلاش تولیدکنندگان روغن ایجاد بازاری آرام در روغن است.

دبیر انجمن صنفی روغن نباتی ایران اضافه کرد: مشکلاتی در زمینه تولید روغن نیمه جامد صنف و صنعت وجود دارد که آن هم با برنامه ریزی شرکت بازرگانی دولتی و وزارت صمت در هفته های آتی مرتفع خواهد شد.

بیرشک در پاسخ به این سوال که چرا از آذرماه همچنان برخی استان ها در تامین روغن مورد نیاز خانوار با مشکلاتی مواجه هستند و صف های طولانی برای خرید روغن تشکیل می شود و چرا از آن زمان فکری برای حل این مشکل نشد؟ اظهار کرد: در آذرماه به دلیل مشکلات ارزی و انتقال آن با کمبود روغن در کشور مواجه شدیم که این مشکلات مدتی بعد حل شد. اخیرا اما زمزمه هایی در جامعه شنیده می شود که نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی از جمله روغن تغییر خواهد کرد و این موضوع تقاضای خرید روغن را بیشتر کرده؛ به طوری که براساس آمار فروشگاه های زنجیره ای در هفته گذشته ۳۰ تا ۳۵ درصد تقاضای خرید روغن بیشتر شده است.

به گفته وی قرار نیست تا پایان سال ارز روغن تغییر کند و همچنین سال آینده نیز تصور می کنیم که ارز آن تغییری نخواهد کرد.

دبیر انجمن صنفی روغن نباتی ایران در پایان با بیان اینکه معمولا تقاضای خرید روغن در روزهای پایانی سال و شب عید بیشتر می شود، گفت:از هفته آینده مشکلی در تامین روغن مایع خانوار نخواهیم داشت و مشکل روغن نیمه جامد نیز به زودی مرتفع خواهد شد.

به گزارش صبح ساحل، روغنِ خوراکی از تابستان سال 1399 رو به گرانی و کمیابی گذاشت. بيشتر شهرهاي کشور درگیر کمبود روغن هستند، درحالي‌که مسئولان معتقدند کشور هيچ کمبودي در زمینه کالاهاي اساسي ندارد. برخي کارشناسان افزايش 14 درصدي قيمت روغن را عامل باز شدن فضا براي دلالان و احتکارگران بازار می‌دانند که از این دلايل اصلي کميابي روغن در سطح کشور است. 

دیدگاه ها (0)
img