شهرستانها
معاون دریایى و بندرى اداره کل بنادر کیش از ورود حدود 11هزار مسافر به کیش در بیست روز گذشته از مسیرهای دریایی خبر داد.
معاون دریایى و بندرى اداره کل بنادر کیش از ورود حدود 11 هزار مسافر به کیش در بیست روز گذشته از مسیرهای دریایی خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، رضا راکیان با تاکید بر اجرای دقیق مصوبات ستاد کرونا، اظهار داشت: مسافرگیری به میزان ۶۰درصد ظرفیت شناورها در بنادر چارک، آفتاب و جزیره کیش و توزیع ماسک و مایع ضدعفونی رایگان از جمله تمهیداتی بود که در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا اندیشیده و اعمال شد.
وی با اشاره به حضور ۷ فروند شناور تندرو در مسیر چارک به کیش و بالعكس و يك فروند در مسیر آفتاب به كيش و بالعكس افزود: یک شناور تندروی کاتاماران با ظرفیت ۲۳۰ نفر نیز توسط اداره کل بنادر کیش در این مدت بهصورت آمادهباش، برای افزایش خدمترسانی حاضر بود.
وی ظرفیت شناورهای مسافری را حدود ۷۰۰صندلی در روز در هر سرویس عنوان کرد و افزود: از ۲۵اسفند تا پایان سیزدهم فروردین، با ۱۸۹ سرویس ورودی ۱۱هزار و ۹۶مسافر به جزیره کیش آمده و با ۱۹۵ سرویس خروجی، ۷هزار و ۴۸۴ نفر جزیره را ترک کردند.
وی همچنین تعداد لندینگکرافتهای باری را که عهدهدار وظیفهی حمل مایحتاج عمومی هستند، ۱۸۹ سرویس اعلام و افزود: در این مدت ۱۱۹۱ خودرو حامل آرد، گاز، آبمعدنی، موادغذایی و ترهبار وارد کیش شده و با توجه به طرح ممنوعیت ورود خودرو تا ۱۵فروردین، ۵۴۳ خودرو سواری خارج شدهاند.
راکیان با تاکید حضور تمامی کارکنان در هنگام مسافرگیری و خروج آنان، از افزایش تعداد غواصان و نجاتغریقان این مرکز خبر داد و گفت: خوشبختانه در این مدت، شاهدحادثهای نبودیم.
وی تصریح کرد: در بخش تفریحی نیز، از پذیرش مسافرین بدون ماسک خودداری شده و این شناورها علیرغم کاهش مراجع به نسبت سالهای گذشته، بهطور منظم به کار خود ادامه دادند.
جدیدترین اخبار
واکنش امباپه به شکست رئال برابر بنفیکا؛ غلفت کردیم اما جبران میکنیم
انتخابات فدراسیون تکواندو؛ کرمی ثبت نام کرد
ثبت ۶۰۰ شکایت رسمی از دولت ترامپ طی یک سال
راهی برای کاهش هزینه سوخت خودرو
پایه و جهتدهنده انقلاب اسلامی، اندیشه مهدویت است
لغو پروازهای شبانه لوفتهانزا به تل آویو تمدید شد
کاهش ۲۵ درصدی منابع سازمان انتقال خون
اعلام شرایط و زمان ثبتنام المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کاهش سن ورود به پیشدبستانی هنوز مصوب نشده است
استقلال به پرداخت ۵ میلیارد تومان محکوم شد
تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری وارد هرمزگان شد
خانواده مهدوی و تمدن نوین اسلامی
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
پنجمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی برگزار شد
خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس اضافه شد
سایت ایرانخودرو بسته شد