سیاسی
«علی لاریجانی»، پس از پایان دوران ۱۲ ساله ریاست مجلس، در سایه و سکوت، فعالیت سیاسیاش را در پیش گرفت. طبق اظهارات غیررسمی لاریجانی از خرداد ۹۹ که از ریاست مجلس کنار رفت، با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه روابط نزدیکاش را حفظ کردهاست.
«علی لاریجانی»، پس از پایان دوران ۱۲ ساله ریاست مجلس، در سایه و سکوت، فعالیت سیاسیاش را در پیش گرفت. طبق اظهارات غیررسمی لاریجانی از خرداد ۹۹ که از ریاست مجلس کنار رفت، با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه روابط نزدیکاش را حفظ کردهاست. حتی شنیده میشود که او برای پیشبرد قرارداد ۲۵ ساله با چین، در دفتری در مجموعه وزارت خارجه مستقر شده است. از همان ابتدا او یکی از اصلیترین گزینههای ریاست جمهوری به شمار میآمد. لاریجانی که در عالم سیاست به عنوان اصولگرای میانهرو شناخته میشود، در برههای قرار بود کاندیدای نیابتی اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ باشد. بسیاری از رسانهها نام او را در فهرست اصلاحطلبان منتشر کردند. تا اینکه «حسين مرعشي»، سخنگوي حزب كارگزاران سازندگي به عنوان کسی كه بيشتر از ديگر اصلاحطلبان به لاريجاني نزديك است، در گفتوگويي در واكنش به احتمال حمايت اصلاحطلبان از كانديداتوري لاريجاني گفت: «در جبهه اصلاحات هيچ امكاني براي همكاري با آقاي لاريجاني وجود ندارد». پر واضح است که این موضوع تاثیری در تصمیم لاریجانی برای شرکت در انتخابات نخواهد داشت؛ چراکه او اگر فضا را مناسب ببیند، یقینا وارد گود میشود. برخلاف سایر سیاستمداران لاریجانی کسی نیست که به خاطر کرسی ریاست جمهوری به هرکاری دست بزند. ۲۰ اردیبهشت جمعی از نمایندگان ادوار مجلس در بیانیهای از او برای نامنویسی دعوت کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: «حکیم فرزانه ایران؛ جناب آقای دکتر علی لاریجانی. میدان بزرگ، مردان بزرگ و عزمهای راسخ میطلبد. معتقدیم جنابعالی بر حسب تجارب ارزندهای که در عالیترین مدیریتهای نظام چه در عرصه داخلی و چه بینالمللی اندوختهاید، مرد میدان خطیر و سرنوشتساز کنونی هستید». یکی از نمایندگان نزدیک به لاریجانی در همان روز از حضور قطعی او خبرداد. «کمال الدین پیرموذن»، نماینده مجلس نهم در گفتوگویی رسانهای عنوان کرده است: «اطلاع موثق یافتم که دکتر لاریجانی با توجه به درخواست گروههای مرجع و بزرگان دین و ملت، کاندیداتوری ریاست جمهوری را قبول کرده و به منظور کمک به منافع نظام و کیان و ملک و ملت مجدانه وارد این عرصه خطیر گشته است». بدین ترتیب کاندیداتوری لاریجانی حتمی است. برخی فعالان سیاسی نیز از آغاز به کار ستاد لاریجانی به ریاست یکی از اعضای فعلی وزارت خارجه خبردادهاند. از طرفی حضور «سید ابراهیم رئیسی»، رئیس کنونی قوه قضاییه قطعی شده است. «منوچهر متکی» سخنگوی شورای وحدت اصولگریان به تسنیم گفته است که رئیسی با دعوت شورای وحدت و تأکید همه دلسوزان نظام و انقلاب و آحاد مردم در انتخابات ثبتنام خواهد کرد. گفته میشود او روز جمعه ۲۴ اردیبهشت ماه برای ثبتنام در وزارت کشور حضور پیدا میکند. با این وجود به زودی رقابت تنگاتنگ علی لاریجانی و ابراهیم رئیسی را برای کسب کرسی ریاست جمهوری شاهد خواهیم بود.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
پایان تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی 18 دستگاه اجرایی هرمزگان
اولین جلسه شورای معاونین اداره کل ورزش وجوانان
ویژه برنامه های صداوسیمای خلیج فارس برای انتخابات ریاست جمهوری
احمد جباری عازم عربستان شد
سفرقریب الوقوع لاریجانی به هرمزگان
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
بهروزرسانیهای نفت پس از تشدید تنشهای روسیه و اوکراین، قیمت نفت خام بالا میرود
وزیر دفاع عربستان سعودی با فرستاده چین در این کشور دیدار کرد
عربستان سعودی حمله اسرائیل به مدرسه آنروا در غزه را محکوم کرد
محدودیت پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل لغو شد
دو کتاب از ریچارد پل برای ارتقا تفکر و مهارتهای ذهنی
لب قند؛ چهل سال بعد در همین هفته