11

آبان

1403


اجتماعی

09 تیر 1400 10:39 1 کامنت

در پی حواشی به وجود آمده از ماجرای فوت نوجوان 13 ساله فارغانی و روایت‌های مختلفی از مرگ این پسر نوجوان از سوی خانواده و مسئولان بهداشت و درمان، دادستانی استان به ماجرای فوت‌های ناشی از عقرب زدگی در هرمزگان ورود کرد.

 

به گزارش صبح ساحل، علی جمشیدی شاهرودی 13 ساله سه‌شنبه گذشته با درد و سوزش زیاد از ناحیه گردن از خواب بیدار شد و چند ساعت بعد جانش را از دست داد.

به گفته سعید جمشیدی پدر علی: «ساعت 5 صبح یکم تیرماه با صدای جیغ پسرم از خواب بیدار شدم عقرب زردرنگی کنارش رد شد، پشت گوش او نیش‌زده بود، سریع عقرب را کشتم، پسرم حالش خوب بود ساعت 11 صبح او را به درمانگاه فارغان بردم، اما پزشک تلفنی از کادر درمان آنجا اطلاعات را می‌گرفت و دارو تجویز می‌کرد».
این مرد 35 ساله ادامه داد: کادر درمان گفتند که پادزهر عقرب در این مکان موجود نیست و تأکید کردند بیمارمان را برای تزریق واکس ضد عقرب را به بیمارستان حاجی‌آباد ببریم، درحالی‌که دو دستگاه آمبولانس در آنجا بود اما به من گفتند که آمبولانس مخصوص بیماران اورژانسی قلبی و تصادفی است و علی را با خودروی شخصی به بیمارستان حاجی‌آباد ببرید، در ضمن از من تعهد گرفتند که علی را به بیمارستان انتقال دهم.
وی افزود: خودرویی در دسترس نداشتم به هرکسی که می‌شناختم تماس گرفتم تا بتوانم سریع پسرم را به بیمارستان انتقال دهم، ساعت 13 بود که علی را ترخیص کردیم و با خودروی یکی از دوستان راهی بیمارستان شدیم.ساعت 21 کادر درمان اعلام کردند که بیمار حالش مناسب هست و فردا ترخیص می‌شود و بیمار در بخش عمومی بستری شد. ساعت 23 همان روز همسرم تماس گرفت که حال علی بد شده است؛ ساعت 12 و نیم شب آمبولانس آماده حرکت به بندر شد و ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد بیمارمان در بیمارستان کودکان پذیرش و پس از آزمایش‌های مختلف در بخش آی سی یو بستری شد. بر اساس گفته‌های همسرم ساعت 4 صبح از لثه‌های علی خونریزی شروع‌شده بود، فرزندم ساعت 6 صبح فوت شد.
  
 
 
 
    
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص این حادثه به خبرنگاران بیان کرد که نوجوان ۱۳ ساله حاجی‌آبادی که دچار عقرب گزیدگی شده بود به دلیل سهل‌انگاری و مراجعه دیرهنگام جان خود را از دست داد. دکتر فاطمه نوروزیان عنوان کرد: ساعت ۵ صبح دوم تیرماه نوجوان ۱۳ ساله دچار عقرب گزیدگی می‌شود که خانواده، ایشان را ساعت ۱۳: ۳۰ به درمانگاه بخش فارغان نزد پزشک برده و توسط پزشک تورم بافت بدنی و گزش تائید می‌شود. وی بابیان اینکه بلافاصله با دستور پزشک معالج آمبولانس هماهنگ می‌شود که این نوجوان را به بیمارستان شهرستان حاجی‌آباد انتقال دهند، از ممانعت خانواده خبر داد و افزود: خانواده متوفی تأکید می‌کنند که نیاز نیست و خودمان فرزندمان را به بیمارستان شهرستان حاجی‌آباد منتقل می‌کنیم. نوروزیان با اشاره به اینکه فاصله زمانی مرکز بهداشت فارغان تا بیمارستان شهرستان حاجی‌آباد ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بیشتر نیست، ادامه داد: ساعت حضور بیمار در مرکز بیمارستان شهرستان حاجی‌آباد ۱۵: ۳۰ دقیقه گزارش‌شده است که طول کشیدن فرآیند زمانی حال این نوجوان عقرب‌گزیده را بدتر کرده و با مشاهده خون در ادرار نشان از اثر سم در بدن وی بوده است. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: کادر درمانی بیمارستان حاجی‌آباد اقدامات لازم را انجام و برای مداوای بیشتر، فرد را به بیمارستان کودکان بندرعباس انتقال می‌دهند که متأسفانه با توجه به عدم رعایت ساعات مفید حضور پس از گزش، این نوجوان حاجی‌آبادی ساعت ۸ شامگاه گذشته قربانی می‌شود.
      
 
ورود دادستانی به ماجرای فوت‌های ناشی از عقرب زدگی در هرمزگان و دستور قاطعانه به علوم پزشکی
 

دو روایت متفاوت و حواشی در پی آن باعث شد که امروز دادستانی طی نامه ‌ای به ماجرای فوت‌های ناشی از عقرب زدگی در هرمزگان ورود کند و علت نبود پادزهر در خانه‎های بهداشت روستایی و درمانگاه‌های دهستان‎ها را بررسی نماید.

دیدگاه ها (1)
img
img
حسین 3 سال پیش
اگر‌پادزهری‌وجود‌داشت‌پس‌چرا مریض‌بردن فاصله دورترحیف‌این‌نوجوان‌که‌ناامیدش‌کردی‌‌شما