11

تیر

1405


اجتماعی

04 مهر 1400 14:41 0 کامنت

رمال 40 ساله‌ای دریکی از شهرستان‌های غرب هرمزگان دستگیر شد. این کلاهبردار که با شکایت زن و مرد هرمزگانی که 2 میلیارد ریال خود درراه رمالی ازدست‌داده بودند، هفته گذشته به دام پلیس افتاد. وی مدتی قبل صفحه اینستاگرام خود با محوریت دعانویسی ورمالی راه‌اندازی کرده بود که توانست با ترفندهای سخنوری و وعده‌های فراوان در حل مشکلات و... مخاطبان زیادی به درون صفحه‌اش بکشاند. یکی از مخاطبانش، مرد حدود 30 ساله‌ای بود که به علت مشکلات زندگی دست به دامان وی شد.

   

چال کردن دو میلیارد ریال

فرد رمال پس از گذشت چند روز، موفق شده بود اعتماد وی و همسرش را جلب و از آن‌ها کلاهبرداری کند. او با ترفند ماهرانه‌ای از آن‌ها خواست که 2 میلیارد ریال را درون یک چاله‌ای دفن کنند تا مدتی بعد مشکلاتشان حل خواهد شد. زوج  ساده‌لوح  که فکر نمی‌کردند در دام یک شیاد  افتادند و به تصور اینکه مشکلاتشان برطرف می‌شود مبلغ پول  موردنظر را فراهم و درون زمین دفن  کردند.آن‌ها سپس آدرس محل را به فرد رمال  پیامک کردند.

 

مراجعه به پلیس فتا

 ساعات و روزها گذشت اما رمال پاسخگو هیچ‌یک از تماس و پیام‌های این زوج  نبود.آن‌ها   به محلی که پول‌هایشان را چال کردند رفتند اما اثری از پول‌ها نبود. مالباختگان که جز شماره تلفن و آدرس صفحه مجازی از این فرد، آدرس دیگری نداشتند  پی بردند مال شان به همین سادگی از دست دادند و در تله یک کلاهبردار افتادند به همین منظور  به پلیس فتا مراجعه و شکایتی تنظیم کردند. فرمانده انتظامی استان هرمزگان در این خصوص گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری مبلغ 2میلیارد ریال از وی با ترفند رمالی در شبکه اجتماعی اینستاگرام ، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.سردار جعفری  افزود: پس از اخذ اظهارات شاکی مشخص شد، وی مدتی پیش با یک صفحه اینستاگرامی آشنا شده که مدیر آن خود را دارای علوم غریبه و مطالعات ماوراء معرفی و با دادن وعده‌های پوچ ‌و جلب اعتماد شاکی و همسرش از آن‌ها خواسته مبلغ 2میلیارد ریال را در دل زمين چال کنند و محل دفن را برايش بفرستند تا مشکلاتشان پایان یابد.

 

اعتراف به کلاهبرداری

این مقام ارشد انتظامی استان با اشاره به اینکه مأموران پلیس فتا استان با اقدامات فنی و تحقیقات خاص پلیسی،با هماهنگی مقام قضائی متهم را  شناسایی و دستگیر کردند، افزود: در بازجویی‌های اولیه، متهم به جرم ارتکابی اعتراف و بیان داشت با ایجاد صفحه اینستاگرامی با عنوان فالگیری ورمالی پس از جلب اعتماد مردم با دریافت مبالغی از آن‌ها کلاهبرداری کرده است.این مقام ارشد انتظامی استان اذعان داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهم دو دستگاه موتورسيکلت سرقتي، يک قبضه اسلحه شکاري، دو دستگاه تلفن همراه و چند نگين قرمزرنگ متعلق به شاکي نيز کشف و توقيف شد.

 

هشدار پلیس

سردار "غلامرضا جعفری" اظهار داشت: افراد سودجو غالباً مسائل خرافاتی را به شکل‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌دهند و از سادگی و زودباوری طعمه‌های خود نهایت بهره را می‌برند، لذا از شهروندان و کاربران انتظار داریم به تبلیغات اغواکننده و دروغین که از طریق فضای مجازی به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، اعتماد نکنند و به‌هیچ‌وجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

دیدگاه ها (0)
img
img

آماده‌باش کامل تهران؛ میزبانی از زائران از شنبه آغاز می‌شود

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید

تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ است

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت

حضور 100 کشور در مراسم وداع رهبری شهید

امتحانات نهایی روز شنبه ۲۰ تیرماه در سراسر کشور لغو شد

نرخ نان لواش در بندرعباس افزایش یافت

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر