29

آبان

1403


اجتماعی

07 آذر 1400 10:28 0 کامنت

نوروزیان با اشاره به اینکه طی روز های گذشته ‌‌پشه‌ آئدس در لاستیک های دپو شده یک آپاراتی در بندرعباس یافت و سپس توسط همکاران حشره شناس ما صید شدند، گفت: چهار پشه بالغ صید شده در بندرعباس خوشبختانه حامل هیچ ویروسی نبودند

         

به گزارش صبح ساحل، فاطمه نوروزیان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به مشاهده پشه آئدس در بندرعباس گفت: طی روز های گذشته ‌‌پشه‌ آئدس در لاستیک های دپو شده یک آپاراتی در بندرعباس یافت و سپس توسط همکاران حشره شناس ما صید شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه این پشه می تواند ناقل سه بیماری “تب دنگی” ، “چیکونگونیا” و ” زیکا” باشد، عنوان کرد: چهار پشه بالغ صید شده در بندرعباس خوشبختانه حامل هیچ ویروسی نبودند.

نوروزیان با تاکید بر اینکه تا مدار یک کیلومتری مشاهده پشه آئدس در بندرعباس سم پاشی آن آغاز شده است، گفت: سه روز از آغاز سم پاشی محل های مختلف هزار متری آپاراتی که پشه در آنجا مشاهده بود سم پاشی آغاز و تا ده روز ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ این نوع پشه در شهرستان بندرلنگه نیز یافت شده بود، گفت: با بررسی کارشناسان در روزهای اخیر در آن مناطق خوشبختانه اثری از این پشه در شهرستان بندرلنگه وجود نداشته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا و یا بیماری مشکوک که ناقل آن پشه آئدس باشد در بندرعباس مشاهده نشده است، اظهار کرد: به دلیل اینکه در کشورهای همسایه این بحران وجود دارد ما مجبور هستیم جمعیت پشه ها را کاهش دهیم.

نوروزیان خاطر نشان کرد: برای مقابله با لانه‌گزینی و تخم‌گذاری این حشره، تخلیه و تمیز کردن مرتب ظروف حاوی آب از جمله ظرف زیر گلدان، ظرف زیر کولر، ظروف نگهداری آب پرندگان و حیوانات و قایق‌های بلااستفاده، تعبیه درب یا پوشش قابل جابجایی بر روی ظروف ذخیره آب، جمع آوری لاستیک‌های بلااستفاده از اطراف منزل و یا خالی کردن مرتب آب درون آنها و نصب توری بر روی در و پنجره‌ها به منظور کاهش تماس پشه ناقل و انسان را مورد توجه قرار دهند.

    

دیدگاه ها (0)
img