02

دی

1403


اقتصادی

18 تیر 1401 19:26 0 کامنت

قیمت هرکیلو دام سبک زنده برای عید قربان ۸۵ هزارتومان اعلام شد.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، براساس اعلام سازمان میادین میوه‌ و تره‌بار، سقف قیمت هر کیلو دام زنده برای عید قربان ۸۵ هزار تومان تعیین شده است که ممکن است براساس عرضه و تقاضا پایین‌تر از این قیمت نیز عرضه شود اما از عرضه بالاتر از کیلویی ۸۵ هزار تومان جلوگیری خواهد شد.

افشین صدر دادرس _ مدیرعامل اتحادیه دامداران سبک کشور با بیان اینکه هیچ کمبودی در عرضه دام وجود ندارد و حتی با مازاد  مواجه است، گفت: مرجع تعیین قیمت دام زنده برای عید قربان در جایگاه‌های موقت عرضه دام، سازمان میادین میوه و تره بار است. دامدارانی که قصد دارند دام خود را در مراکز تعیین شده شهرداری عرضه کنند طبق قراردادهای منعقده با سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری ملزم به رعایت شرایط تعیین شده در قراردادهای خود هستند.

قاسم رضاییان زاده -معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور نیز دراین راستا اعلام کرد که تعداد ۸۵۰ اکیپ ثابت و ۹۶۶ اکیپ سیار دامپزشکی نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام قربانی را در سراسر کشور انجام می‌دهند. این اکیپ‌ها متشکل از ۱۱۶۵ دامپزشک، ۱۶۲۷ بازرس بهداشت گوشت و ۶۰۵ ناظر ذبح شرعی است.

وی اظهار داشت: این اکیپ‌های دامپزشکی، بازرسی و ناظران ذبح از ۶ صبح روز عید قربان در جایگاه‌های موقت عرضه دام شهرداری، کشتارگاه‌ها و میادین مجاز عرضه دام فعالیت خود را آغاز می‌کنند و تا پایان روز و با هماهنگی سازمان دامپزشکی و شهرداری‌ها در این مراکز حضور خواهند داشت.

رضاییان‌زاده در همین حال از مردم خواست به منظور حفظ بهداشت خود و جامعه از ذبح دام فاقد هویت در روز عید قربان پرهیز کنند و دام قربانی را از جایگاه‌های موقت و مجاز عرضه دام شهرداری‌ها تهیه کنند.

وی با اشاره به بروز بیماری تب کریمه کنگو در کشور تصریح کرد: این بیماری مشترک میان دام و انسان است و علایم آن در دام قابل تشخیص نیست و از این رو توصیه می‌کنیم برای پیشگیری از خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو، گوشت قربانی قبل از قطعه قطعه کردن و مصرف حتما به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان این که تامین سلامت بهداشت فرآورده‌های خام دامی وظیفه سازمان دامپزشکی کشور است، گفت: مردم نیز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی می‌توانند گزارش خود را به ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها در سراسر کشور و اکیپ‌های نظارتی و بازرسی ارایه دهند و یا با سامانه کشوری ۱۵۱۲ تماس بگیرند و از این طریق در روند نظارت با این سازمان همراه و سهیم شوند.

دیدگاه ها (0)
img