سلامت
۵۰ میلیون دز واکسن کرونا ذخیره داریم به همین خاطر فعلا خرید جدید انجام نمی دهیم و آماده صادرات به کشورها هستیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۵۰ میلیون دز واکسن کرونا ذخیره داریم به همین خاطر فعلا خرید جدید انجام نمی دهیم و آماده صادرات به کشورها هستیم.
به گزارش صبح ساحل,« بهرام عین اللهی» روز شنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران بهداشت و درمان در مرکز همایش های رازی افزود: در حال حاضر واکسن کرونا به ونزوئلا صادر کردیم و آمادگی داریم به سایر کشورها نیز واکسن بفرستیم.
وی اظهار داشت: واکسن کرونا در آبان و آذر ۹۹، در دنیا تولید شد، اولین گروه واکسیناسیون اسپوتنیک بود که وارد کشور شد و هزار دز از این واکسن را کادر بهداشت و درمان تزریق کردند.
وی ادامه داد: کوواکس قرارداد ما را برای واردات واکسن کرونا اجرا نکرد به ما واکسن ندادند، وقتی دولت تغییر کرد، ۱۹ میلیون دز واکسن تزریق شده بود و حتی مردم برای تزریق واکسن به کشورهای دیگر مانند ارمنستان می رفتند، وقتی دولت سیزدهم شروع به کار کرد هیچ واکسنی نداشتیم بصورت مستمر با وزارتخانه های کشور، امور خارجه و سازمان هواپیمایی جلسه برگزار می کردیم، اول ۱۰ میلیون دز واکسن وارد کردیم و بعد بصورت هفتگی واکسن های زیادی به کشور وارد شد.
وزیربهداشت ادامه داد: مردم وارد صحنه شدند مراکز بهداشتی و درمانی، استادیوم ها و غیره به تزریق واکسن پرداختند، دانشجویان و جوانان علاقه مند در صحنه پوشش وسیع واکسیناسیون حضور داشتند و توانستیم روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار دز تزریق انجام دهیم و در هفته به حدود ۸ میلیون تزریق واکسن افزایش یافت.
وی تصریح کرد: بالای ۷۰۰ نفر مرگ و میر روزانه کرونایی، حدود ۸ هزار بستری در آی سی یو و مراکز درمانی مملو از بیماران بود و واکسیناسیون توانست کمک شایانی کند، بطوریکه تا آذر ۱۴۰۰، ۱۳۲ هزار فوتی داشتیم، الان این میزان به ۱۴۳ هزار نفر رسید و به عبارتی دیگر امروز ۱۱ هزار فوتی با پوشش وسیع واکسیناسیون داشتیم و این موفقیت بزرگ برای ایران در دنیا است.
به گفته عین اللهی، ایران کشور موفق در کنترل کرونا است و حمایت مردم نیز در این زمینه نقش آفرین بوده است. اکنون بالای ۹۶درصد تزریق دز اول. بالای ۸۶ درصد دز دوم و
بالای ۵۵ درصد دز سوم انجام شده است.
وی افزود: خبرنگاران حوزه سلامت باید به ما کمک کنند که واکسیناسیون ادامه دار باشد البته با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مردم از جمله حفظ فاصله ها ، استفاده از ماسک و غیره بیماری کرونا کنترل شد.
وی اظهارداشت: دانشمندان پلتفرم های تولید واکسن را آغاز کردند و اکنون ۶ واکسن تولید شده است، همچنین سیستم تولید ما هوشمند شده و هر کشوری بخواهد واکسن صادر می کنیم.
به گفته وزیر بهداشت ، ۶۰ هزار پزشک و دانشمند در قالب یک کمیته علمی نیز در مورد کرونا نظر می دهند، طراحی و ساخت کیت امیکرون انجام شده است، تخت بخش آی سی یو اطفال دو برابر در دوران همه گیری کرونا افزایش یافته، واکسیناسیون بیش از ۲ و نیم میلیون نفر از اتباع بیگانه بویژه افغانها انجام شد و یک هزار و ۹۹۳ پزشک و ۵۰۰ دندانپزشک نیز در این دوران به نقاط مختلف کشور اعزام شد.
وی با بیان اینکه حرکت خبرنگاران حرکت زینبی است که ارزش و اعتبار حادثه را اعلام می کند، گفت: جامعه علمی و سلامت کشور مرهون خبرنگاران است در تمام مراحل انقلاب که در سال ۵۷ اتفاق افتاد در صحنه ها و خیابانها حضور داشته و در دوران دفاع مقدس نیز نقش روایت گری داشتند.
وی اضافه کرد: در دنیای امروز هجمه وسیع علیه ما است و خبرنگاران در تمام عرصه ها افتخارآفرینی کردند و سلامت مردم را بر همه چیز ترجیح دادند هدف همه ما ارتقای سلامت مردم است، در این راستا اقداماتی انجام دهیم که جان مردم را حفظ کنیم.
وی توضیح داد: وقتی بیماری کرونا در جهان ایجاد شد شیوع ویروس برای همه کشورها یکسان بود، فرق ما با کشورهای دیگر آن بود که در تحریم بودیم و باید با فشارهای اقتصادی و تحریم ها با این ویروس مقابله کنیم، همه شغل ها از کار افتاد محدودیت های شدید ایجاد شد و مردم در فشار اقتصادی بودند و باید رسالت خود را برای سلامت مردم ایفا می کردیم، کادر سلامت کشور با تقدیم ۳۰۰ شهید رسالت خود را انجام داد، کادر سلامت در صحنه آتش قرار داشت و خبرنگاران لحظه به لحظه هشدارها را به مردم انعکاس می دادند.
وزیر بهداشت ادامه داد: کشور ما در کنترل کرونا از موفق ترین کشورهاست دانشمندان ما در مراکز تحقیقاتی انجام دادند تا پوشش سلامت را به مناطق محروم گسترده کنیم، قلم های خبرنگاران در اینجا بسیار موثر بوده و در جهت ارتقای سلامت جامعه مهم است.
جایزه ارتباطات ملی سلامت به خبرنگاران ارائه می شود
وی از ارائه جایزه ارتباطات ملی سلامت به خبرنگاران حوزه سلامت خبر داد و گفت: تخصصی شدن خبرنگاری سلامت کار بسیار خوبی است ، در رابطه با کرونا، خبرنگاران روایت گری زیادی کردند که به ارتقای سلامت جامعه کمک زیادی کرد.
بیمه همگانی ۶ میلیون ایرانی
وزیر بهداشت گفت:با مصوبه مجلس و تخصیص ۶ هزار میلیارد تومان سه دهک حدود ۶ میلیون نفر در دولت سیزدهم بیمه رایگان شدند و زیر ساخت خوب بیمه ای در طرح دارویار ایجاد شد.
عین اللهی افزود:سه ماه بیمه افراد فاقد هر نوع بیمه ای نیز در طرح دارویار رایگان شد.
در طرح دارویار کمبود دارویی از ۱۰۰ به ۸۰ قلم کاهش یافت
وی با اشاره به اینکه دارویار طرح گسترده ای است، اظهارداشت: ۱۰۰ قلم کمبود دارویی داشتیم که لا اج ای طرح دارویار ۲۰ قلم دارو تامین شده و اکنون ۸۰ قلم دارو کم داریم.
وی تصریح کرد: در طرح دارویار سعی شده کمبودهای دارویی نیز برطرف شود و داروخانه ها در ابتدای اجرای طرح نگرانی زیادی داشتند که با پرداخت مطالبات آنها از سوی بیمه ها تاحدودی از نگرانی آنها کاسته شده است .
نظرسنجی
اخبار مرتبط
راههای انتقال HIV در لردگان مشخص است / ابهامی وجود ندارد
محققان هلندی ادعا می کنند پادتنی برای درمان کرونا ساخته اند
آزمایش بالینی واکسن کرونا امروز بروی45جوانآمریکایی آغاز می شود
واکسن کرونا بر روی انسان ازشهریور آغاز می شود
«پلاسما درمانی»برای درمان کرونا در مراحل تحقیقات قراردارد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
مرزهای شلمچه و چذابه ۲ روز تعطیل می شوند
افزایش ۷۵۰درصدی نرخ عوارض آزادراه تهران-قم در یک شب؛ انتقادات به تصمیمات ناعادلانه ادامه دارد
ثبتنام متولدین سال ۱۴۰۲ برای دریافت سهام رایگان آغاز شد
اتباع خارجی دارای مدارک شبه قانونی از کشور اخراج میشوند
این مکان های دیدنی اطراف استانبول را در سفر به ترکیه از دست ندهید
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد