03

دی

1403


اجتماعی

17 شهریور 1401 12:13 0 کامنت

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: یکی از مطالبات به حق مردم این جزیره ارتقای کیفیت خدمات اینترنتی و ارتباطی در نگین خلیج فارس است که باید تلاش کنیم با یک برنامه‌ ریزی دقیق و اجرایی این درخواست را برآورده سازیم.

به گزارش صبح ساحل، با اعلام  روزپنج شنبه روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، این مطلب را افشار فتح‌الهی در نشستی با حضور مهدی حیدری مدیر مخابرات منطقه هرمزگان و فرخ شرف مدیر مخابرات شهرستان قشم عنوان و از عزم دولت برای توسعه زیر ساخت‌ های ارتباطی این جزیره سخن گفت.

وی ادامه داد: برای تسریع جهانی شدن جزیره و تبدیل شدن قشم به شهر هوشمند به توسعه زیرساخت‌ های ارتباطی و الکترونیکی نیاز است و با ایجاد تعامل و هم‌افزایی بین سازمان منطقه آزاد قشم و شرکت مخابرات این موضوع عملی خواهد شد.

«افشار فتح اللهی» مدیرعامل منطقه آزاد قشم در نخستین گام و به سرعت باید نقاط کور قشم در حوزه پوشش آنتن و اینترنت شناسایی و برای حل مشکلات آنها اقدام شود و همچنین با توجه به ورود گسترده گردشگران به این جزیره در نوروز و فصل های گردشگری، پوشش آنتن در جزیره برای این تعداد از جمعیت فراهم شود.

فتح‌الهی افزود: امروز زندگی مردم به دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات گره خورده و دسترسی همگانی به اینترنت یکی از اصول مهم است و تلاش خواهیم کرد دسترسی روستانشینان جزیره به اینترنت با کیفیت را فراهم کنیم.

در دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با مدیر مخابرات منطقه هرمزگان و رییس مخابرات شهرستان قشم، راهکارهای ارتقای خدمات ارتباطی در قشم بررسی شد.

 جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران و منطقه خلیج فارس تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری - صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.



دیدگاه ها (0)
img