29

آبان

1403


سیاسی

30 شهریور 1401 18:54 0 کامنت

رئیس‌جمهور در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: مفتخرم نماینده ملتی هستم که میراث‌دار تمدن بزرگی است. ملت ایران همیشه ملتی آزاد بوده و تلاش سلطه‌گران برای اسارت سرنوشت خود را ناکام گذاشته‌است.

 
به گزارش صبح ساحل و به نوشته تجارت‌نیوز، سخنرانی رئیسی جمهور در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل آغاز شد.
 
 
فرمانده‌ای که داعش را به عقب راند، کسی نبود جز حاج قاسم سلیمانی

رئیسی گفت: آمریکا اعتراف کرد که داعش را تشکیل داده است.

جمهوری اسلامی پروژه داعش را عقب راند و فرمانده آن کسی به جز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی نبود.

رسیدگی به پرونده جنایت رئیس جمهور سابق آمریکا در قبال حاج قاسم خدمت به انسانیت است.

ما رسیدگی به پرونده حاج قاسم سلیمانی را تا حصول نتیجه دنبال خواهیم کرد.

 

رسیدگی قضایی به جنایت ترامپ را از طریق یک دادگاه عادلانه، دنبال خواهیم کرد

رئیس جمهور به نقش برجسته و پیشرو جمهوری اسلامی ایران در ایستادگی مقابل سیاست‌های زورگویانه و مداخله‌جویانه از جمله مهار تروریسم دست‌ساز آمریکا و ناکام کردن تغییر نقشه کشورهای منطقه به فرماندهی سردار شهید سپهبد سلیمانی پرداخت و تأکید کرد: رسیدگی عادلانه قضایی به جنایت رئیس جمهور سابق آمریکا را از طریق یک دادگاه عادلانه، دنبال خواهیم کرد.

 

تلاش سلطه‌گران برای اسارت سرنوشت ملت ایران همواره ناکام بوده‌است

رئیس‌جمهور در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: مفتخرم نماینده ملتی هستم که میراث‌دار تمدن بزرگی است. ملت ایران همیشه ملتی آزاد بوده و تلاش سلطه‌گران برای اسارت سرنوشت خود را ناکام گذاشته‌است.

ملت ایران در طول تاریخ خود با اسارت ملت‌های دیگر هم مبارزه کرده؛ از اسارت بابلی تا اسارت فلسطینی.

 

رئیسی: معیار ساخت جهانی بهتر عدالت است

رئیسی در سخنرانی خود در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل با بیان اینکه ملت ایران بر این باور است که عدالت، وحدت‌آفرین است و ظلم،‌ جنگ افروز، تاکید کرد: اینکه کشوری در داخل خود مدعی عدالت باشد، اما در خارج، انواع تروریست‌ها را تربیت کند و به جان ملت‌ها بیاندازد، یا با تحمیل فشارهای مختلف، ملت‌ها را به تسلیم وادار کند، باید هم از بشریت شرم کند، هم از آزادی، و هم از عدالت.

رییس جمهور کشورمان به منظور شرکت در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در راستای تلاش برای تحقق «نظم عادلانه بین‌المللی از طریق چندجانبه گرایی اقتصادی» در نیویورک حضور دارد.

رئیس جمهور گفت: معیار اساسی برای ساخت جهانی بهتر عدالت است و تمام آرمان های بشری با عدالت ساخته می‌شود. اگرچه بسیاری از حرکت‌ها به بلوغ انقلاب نرسیدند اما موفقیت برخی از انقلاب ها نظیر انقلاب ایران امید به برقراری عدالت را همچنان زنده نگه داشته است.

 

نمایش عکس حاج قاسم توسط رئیسی در سازمان ملل
نمایش عکس حاج قاسم توسط رئیسی در سازمان ملل

 

رئیسی امروز در سازمان ملل سخنرانی می‌کند

ابراهیم رئیسی روز گذشته سخنرانی خود را در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل ایراد کرد و امروز نیز به‌عنوان سخنران دومین روز از نشست‌ها مجمع عمومی این سازمان سخنرانی خواهد داشت.

به نقل از اعتمادآنلاین، ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور که به‌منظور شرکت در هفتادوهفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، صبح امروز چهارشنبه به‌عنوان یکی از سخنرانان دومین روز این نشست دیدگاه‌ها و نظرات جمهوری اسلامی را تبیین خواهد کرد.

 

رئیسی در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل

ابراهیم رئیسی بعد از ظهر روز دوشنبه به وقت محلی در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل که با همکاری یونسکو برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه فرهنگ سلطه، منفعت خود را در عقب نگه داشتن کشور‌های دیگر تعریف کرده و با ایجاد نظام جهانی ناعادلانه و با سوءاستفاده از سازمان‌های بین‌المللی و تدوین منظومه‌های فکری- فرهنگی خویش مانع رشد و پیشرفت کشور‌های دیگر شده است.

متن کامل سخنرانی رئیس‌جمهور به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

هو الذی بعث فی الامیین رسولا منهم یتلوا علیهم آیاته و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه و ان کانوا من قبل لفی ضلال مبین

خانم‌ها و آقایان

دانش بشری به دانشمندان ملت ایران مباهات می‌کند. تاریخ تمدن ایران، با علم و دانش آغاز شده؛ فرهنگ اسلامی، آن را اعتلا بخشیده و ستون‌های آن را بر اندیشه‌های آسمانی استوار کرده است. دین مقدس اسلام با هدف تحقق عدالت، گسترش معنویت و پیشرفت و آبادانی، بشریت را به پرورش‌وآموزش دعوت می‌کند.

توسعه و پیشرفت، یکی از دغدغه‌های عمده کشورهاست و اگر چه دولت‌ها در موارد زیادی توصیه‌ها و نسخه‌های نهاد‌های بین‌المللی در این زمینه را اجرا کرده‌اند، اما هم‌زمان چالش‌های جدی برای فرهنگ ملی و بومی کشور‌ها نیز پدید آمده است.

ما معتقدیم که برای مواجهه با چالش‌های آموزش، نخست باید علل ریشه‌ای آن را به‌درستی دریابیم. ما نسبت به قرائت نهاد‌های بین‌المللی از تاریخ معاصر جهان و صورت‌بندی مسائل آن نقد بنیادین داریم. اگر آرمان ما ایجاد زندگی شایسته و جهان امن است باید از خوانش‌های یک سویه اجتناب شود و بر نقش‌آفرینی همه طرف‌ها در قالب رویکرد‌های چندجانبه‌گرایانه تاکید شود.

به‌طور خلاصه جمهوری اسلامی ایران معتقد است که:

– پیشرفت، تربیت، خانواده، عدالت و معنویت را نمی‌توان جدای از هم نگریست.

– هر ایده‌ای درباره توسعه و رفع نیاز‌های بشر باید اقتضائات تربیتی و ارزشی را در خود لحاظ نماید و در عین حال خانواده محور باشد؛ البته خانواده به معنای اصیل آن و نه صورت‌های خودساخته که باعث انقطاع نسل بشر خواهد شد.

– توسعه‌ی فارغ از معنویت و اخلاق، موجب تباهی بیشتر جامعه می‌شود و پایدار نخواهد ماند.

– سلطه فرهنگی و حبس دانش بدترین نوع ستم و بی‌عدالتی است.

متاسفانه فرهنگ سلطه، منفعت خود را در عقب نگه داشتن کشور‌های دیگر تعریف کرده و با ایجاد نظام جهانی ناعادلانه و با سوءاستفاده از سازمان‌های بین‌المللی و تدوین منظومه‌های فکری- فرهنگی خویش مانع رشد و پیشرفت کشور‌های دیگر شده‌اند.

همکاران عزیز

سوال ما این است: آیا آموزش و اساسا انسان باید در خدمت توسعه‌ی پایدار باشد یا توسعه‌ی پایدار در خدمت انسان؟ محور تحولات آموزشی اگر به رشد و تعالی انسان منجر نشود، نتیجه‌ای جز استضعاف انسانیت در پی نخواهد داشت.

آنچه انتظار می‌رود این است که نهاد‌های بین‌المللی با احترام به حق حاکمیت فرهنگی و تربیتی کشورها، از آنان در مقابل تهاجم فرهنگی محافظت کنند. ما معتقدیم که تحول در آموزش بدون توجه به «خانواده، عدالت و معنویت» میسر نخواهد بود.

باید بر ارزش‌های اخلاقی همچون بزرگداشت خانواده، احترام به محیط زیست، عدالت، رد خشونت و افراطی‌گری، فراهم‌سازی فضای مجازی ایمن و اخلاقی و سالم و مفید به عنوان اولویت‌های دگرگونی و تحولِ تعلیم و تربیت تمرکز کنیم.

جمهوری اسلامی ایران بر این اساس، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خود را با ابتناء به فلسفه تربیتِ ایرانی- اسلامی و بدون اتکا به رویکرد‌های تک بعدیِ سکولارِ موجود در سند ۲۰۳۰ تدوین کرده است. از منظر کیفیت نیز در نظام آموزشی جدید ایران، چرخش از نظام حافظه‌محور به نظام متکی بر پژوهش، خلاقیت، مهارت‌آموزی و تعهد به تربیت و ارزش‌های فرهنگی و دینی را هدفگذاری نموده است.

جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا در عین پایبندی به سیاست‌های اصولی خود، وارد گفتگوی تعاملی در چارچوب نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر ارزش‌های والای انسانی شود.

از توجه شما سپاسگزارم

 

گفت‌وگو رئیسی و مکرون درباره حقوق زنان

به نقل از فارس، محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس گفت: در ملاقات ۹۰ دقیقه‌ای رئیس‌جمهور ایران و فرانسه که قرار بود ۴۵ دقیقه باشد، ماکرون صرفا یک جمله کلی درباره احترام به حقوق زنان گفت و حتی نامی از ایران نیاورد.

وی افزود: رئیس‌جمهور کشورمان اما در پاسخ بر دو نکته تأکید کرد؛ نکته اول این بود که پیشرفت‌های زنان پس از انقلاب خیره‌کننده بوده و اگر خواستید با این واقعیت‌ها آشنا شوید به ایران سفر کنید.

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد: نکته دوم هم‌ اینکه مسائل ایران مربوط به ایرانی‌هاست. اتحادیه اروپا اگر می‌خواهد درباره زنان بیانیه بدهد، درباره خشونت پلیس علیه زنان در آمریکا و غرب بیانیه بدهد. ضمن اینکه تحریم جنایت علیه بشریت است و زن و مرد هم نمی‌شناسد و غرب باید پاسخگوی جنایت خود علیه ملت ایران باشد.

دیدگاه ها (0)
img