12

مهر

1403


اقتصادی

07 دی 1401 11:31 0 کامنت

سرعت رشد قیمت در این بازار به میزانی افزایش یافته که قیمت‌ها به صورت ساعتی در حال تغییر است.

          

به گزارش صبح ساحل، به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت خودرو صفر داخلی روز چهارشنبه، ۷ دی ۱۴۰۱ با تغییراتی همراه شد.

قیمت خودرو در سایت‌های آگهی و خرید و فروش خودرو همچنان افزایشی است. قیمت خودرو هم‌گام با افزایش نرخ دلار و سقف‌شکنی‌های پی در پی با افزایش همراه شد و رکوردهای جدیدی را ثبت کرد. این افزایش قیمت و رکوردزنی‌ها همچنان ادامه دارد و بازار خودرو را دچار شوک بزرگی کرده است. البته با توجه به تعطیلی روز گذشته بازار خودرو، قیمت‌ها نیز با تغییری همراه نشده است.

از ابتدای سال ۱۴۰۱ قیمت پراید با ثبات نسبی همراه شده بود. اما برخلاف آن ماه‌ها، سقف‌شکنی تاریخی دلار این ثبات را شکست و این خودرو را با افزایش قیمت همراه کرد.

حال پراید ۱۱۱ که تولید آن مدت‌هاست متوقف شده، وارد بازه جدید قیمتی شد. این خودرو در قیمت ۲۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. پراید ۱۳۱ نیز امروز به نرخ ۲۴۶ میلیون تومان عرضه می‌شود.

پژو ۲۰۷ اتومات پس از روزها افزایش قیمت، امروز در محدوده قیمتی ۷۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

خودرو دنا معمولی هم که روزها بود که با ثبات قیمت همراه شده بود، امروز در قیمت ۵۷۲ میلیون تومان در بازار عرضه شد.

پژو پارس اتوماتیک که در روزهای گذشته جهش قیمتی زیادی را تجربه کرد، اما در قیمت ۶۱۱ میلیون تومان در بازار خودرو کشور عرضه شد.

تارا اتوماتیک هم که در هفته‌های گذشته با افزایش قیمت قابل‌توجهی همراه شد، امروز به نرخ ۷۴۴ میلیون تومان در بازار عرضه شد.

قیمت خودروهای پرطرفدار

اما خودروهایی که در بازار بیشتر مورد معامله قرار می‌گیرند و خریدار بیشتری دارند امروز با چه قیمتی به بازار عرضه می‌شوند؟

تیبا هاچ‌بک‌ پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز در محدوده ۲۸۷ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ دو صفر حالا ۴۴۸ میلیون تومان ارزش دارد. در این میان، تیپ پنج این مدل پژو در نرخ ۴۷۹ میلیون تومان به بازار عرضه شد.

پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

بابک صدرایی، کارشناس صنعت خودرو گفت: در این روزها، قیمت خودرو مطابق با رشد نرخ ارز افزایش پیدا می‌کند. رشد قیمت در روزهای اخیر به صورت ساعتی اتفاق می‌افتد و نرخ خودروها نسبت به ساعت گذشته خود متفاوت است که این پدیده‌ای نادر در بازار خودرو است.

او افزود: در شرایطی که ارزش پول ملی در حال تضعیف است، مردم برای حفظ سرمایه‌های خود به سوی بازارها می‌روند. همین هجوم ناگهانی به سوی بازار خودرو، در کنار افزایش دلار، قیمت خودرو نیز افزایش می‌یابد. در این شرایط همه چیز به نفع دارنده کالا است و نه خریدار آن.

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: شرایط بازار خودرو بستگی به نوسانات دلار دارد و اینکه آیا دولت می‌تواند رشد قیمت دلار را مهار کند یا خیر؟

    

قیمت ها در بازار خودرو ترمز برید | جدیدترین قیمت پراید، کوییک، تیبا، دنا، تارا و انواع پژو

آخرین قیمت‌های به روز خودروهای سایپا

برخی خودروهای سایپا تغییراتی به شرح زیر را داشته است: در مهمترین معاملات سایپا قیمت پراید 111 SE (سفید) برابر 258 میلیون تومان و تیبا SX مدل 1401 صندوق دار 287 میلیون تومان خرید و فروش شد . ساینا EX مدل 1401 فول 297 میلیون تومان در بازار خرید و فروش شد و آریو 1600 اتوماتیک (مدل 1398) با قیمت 560 میلیون تومان معامله شد.

 

قیمت خودروهای سایپا

خودرو

قیمت نمایندگی (تومان)

قیمت بازار (تومان)

پراید ۱۱۱ ۰ ۲۵۸,۰۰۰,۰۰۰
پراید ۱۳۱ ۰ ۲۴۶,۰۰۰,۰۰۰
پراید ۱۳۲ ۰ ۰
پراید ۱۵۱ ۱۶۰,۴۷۱,۰۰۰ ۲۳۵,۰۰۰,۰۰۰
تیبا ۱۱۹,۹۴۰,۰۰۰ ۲۸۷,۰۰۰,۰۰۰
تیبا ۲ ۱۲۶,۹۵۰,۰۰۰ ۲۹۲,۰۰۰,۰۰۰
تیبا ۲ پلاس ۰ ۲۸۷,۰۰۰,۰۰۰
ساینا دنده ای EX ۱۲۴,۷۲۵,۰۰۰ ۲۹۷,۰۰۰,۰۰۰
کوییک دنده ای ۱۶۸,۰۷۴,۰۰۰ ۲۹۸,۰۰۰,۰۰۰
کوییک دنده‌ ای R ۱۷۸,۰۲۰,۰۰۰ ۳۰۸,۰۰۰,۰۰۰
وانت زامیاد ۰ ۴۰۶,۰۰۰,۰۰۰
وانت زامیاد گازسوز ۰ ۴۴۷,۰۰۰,۰۰۰
وانت زامیاد دیزل ۰ ۵۷۰,۰۰۰,۰۰۰
آریو ۰ ۵۶۰,۰۰۰,۰۰۰
چانگان CS35 ۰ ۸۲۵,۰۰۰,۰۰۰
کیا سراتو ۲۰۰۰ ۰ ۱,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن C3 ۰ ۱,۷۳۰,۰۰۰,۰۰۰
سایپا ۱۵۱ پلاس ۱۷۵,۶۱۰,۰۰۰ ۲۴۴,۰۰۰,۰۰۰
تیبا صندوق دار دوگانه سوز sx ۰ ۰
تیبا صندوق دار پلاس ۰ ۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا پلاس دنده ای ۰ ۳۰۳,۰۰۰,۰۰۰
ساینا s دنده ای ۱۶۹,۹۹۸,۰۰۰ ۲۹۹,۰۰۰,۰۰۰
کوییک اتوماتیک پلاس ۲۸۷,۸۵۰,۰۰۰ ۳۹۳,۰۰۰,۰۰۰
شاهین G ۳۴۴,۷۱۵,۰۰۰ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
وانت پادرا پلاس ۴۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۴۷۰,۰۰۰,۰۰۰
کوییک دنده‌ ای S ۱۸۴,۸۳۰,۰۰۰ ۳۱۴,۰۰۰,۰۰۰
پیکاپ کارون زامیاد ۴۹۹,۰۰۰,۰۰۰ ۵۸۵,۰۰۰,۰۰۰

      

تولید چشمگیر خودرو

فاطمی امین درباره برنامه‌های صنعت خودروسازی هم گفت: در ۹ ماه نخست امسال تقریبا به اندازه ۱۲ ماه سال گذشته، خودرو تولید شده است.

وی به مسائل مزمن چند دهه‌ای صنعت خودرو اشاره کرد و اولویت‌های این صنعت را اینگونه برشمرد: اول باید انحصار در صنعت خودرو شکسته شود. برای همین هدف، خودروسازان کوچک را تقویت می‌کنیم و امسال سهم آنها از تولیدات خودرو تاکنون ۲ برابر شده است. از سوی دیگر واگذاری خودروسازان را پیگیری می‌کنیم و طرح سوم هم واردات است که عرضه ۲۰۰ هزار خودروی خارجی طی ۶ ماه را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وزیر صمت با اشاره به تسریع در اجرای فرآیند واردات خودرو در فاصله کوتاهی پس از ابلاغ مصوبه دولت، گفت: در سال ۱۳۸۲ که واردات خودرو آزاد شد ۲ سال طول کشید تا واردات انجام شود اما این بار در ۲ ماه واردات خودرو شروع شده است و از این پس محموله‌های متعدد خودروهای وارداتی را شاهد خواهیم بود.

وی از اقدامات دولت برای کاهش قیمت تمام‌شده خودروهای وارداتی خبر داد و گفت: ۲۷ هزار دستگاه خودرو ثبت سفارش شده که بخش زیادی از آنها ۱۰ هزار دلار یا کمتر هستند و خودروهای اقتصادی محسوب می‌شوند.

فاطمی امین همچنین افزود: با عرضه خودروهای وارداتی و ایجاد رقابت در بازار، به تدریج قیمت خودروهای تولید داخل و خودروهای کارکرده پایین خواهد آمد و کل بازار تنظیم خواهد شد.

وی مشکل صنعت خودرو را عدم توازن بین عرضه و تقاضا دانست و گفت: چنین مشکلی در صنعت لوازم خانگی وجود ندارد زیرا آنقدر عرضه و تولید لوازم خانگی بالا رفته که دیگر هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد و امسال با وجود افزایش نرخ ارز، دیگر کسی به دنبال خرید سرمایه‌ای لوازم خانگی نمی‌رود. اما در مورد خودرو چون عرضه کمتر از تقاضا است، فضای سرمایه‌ای در بازار آزاد ایجاد شده است. این در حالی است که قیمت خودرو در بازار به همین علت رواج سوداگری بالا رفته است.

  

دیدگاه ها (0)
img