10

بهمن

1404


20 اردیبهشت 1404 08:26 0 کامنت

مردم ما چه کرده‌اند جز زندگی در جنوب این سرزمین؟ مگر هرمزگان بخشی از همین خاک نیست؟ مگر حق زندگی با کرامت، فقط مخصوص خوش‌نشین‌های محله‌های اعیان‌نشین پایتخت است؟

اینجا نه فقط برق قطع می‌شود، بلکه امید هم خاموش می‌‌گردد و برق و اعتماد مردم باهم می‌روند. هر روز جدول خاموشی می‌دهند، امّا جدول تحمل مردم را نه می‌خوانند، نه می‌فهمند. دولتمردان، مسئولین وزارت نیرو، نمایندگان مجلس ...! کدام‌تان یک ساعت در گرمای جهنمی هرمزگان بدون کولر دوام می‌آورید؟ پس چرا مردمی را که هر روز در این جهنم زنده‌ زنده دفن می‌شوند، نمی‌بینید؟

مردم هرمزگان صبورند، ولی صبر هم ظرفیتی دارد. این روزها صبر مردم در زیر آفتاب بی‌رحم جنوب و بی‌خیالی مسئولین دارد تبخیر می‌شود. هرمزگانی‌ها در زمستان سال گذشته جور بی‌برقی دیگر مناطق کشور را کشیده‌اند و دیگر انصاف نیست که در این گرمای طاقت‌فرسای جنوب باز هم برقشان قطع شود.

در یک جامعه سالم، بحران‌ها می‌توانند با مدیریت صحیح به فرصتی برای تقویت رابطه مردم و حاکمیت تبدیل شوند امّا در هرمزگان این بحران نه‌تنها حل نشده بلکه با انفعال مسئولین، اعتماد عمومی نیز دچار خاموشی شده است.

استانی که بیشترین بارِ تولید منابع انرژی مانند گاز، بنزین و نفت و نیز صادرات و واردات کشور بر دوش آن است، مستحقِ این‌چنین بی‌مهری نیست و مزد مردمی که سنگرنشینان واقعی در خط مقدم دفاع، تولید، تجارت و مرزبانی کشورند، این نیست و نباید این‌گونه مورد بی‌توجهی قرار گیرند.

مسئولان باید وظایف‌شان را به‌ درستی انجام دهند؛ از سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها گرفته تا پاسخ‌گویی شفاف و مدیریت مسئولانه در برابر این بحران.

روزنامه صبح ساحل

img
دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سکه ۲۰۲ میلیون تومان؛ طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان رسید