رئیس مرکز پزشی حج و زیارت هلال‌احمر:

بیش از ۲۳۰ هزار خدمت درمانی بهداشتی به حجاج ایرانی ارائه داده شد



رئیس مرکز پزشی حج و زیارت هلال‌احمر با اشاره به ارائه ۲۳۰ هزار و ۳۸۵ خدمت بهداشتی، درمانی امدادی به زائران ایرانی در مکه و مدینه گفت: زائران به نکات بهداشتی ارائه‌شده توجه جدی‌تری داشته باشند تا از گرمازدگی و سایر بیماری‌ها در امان باشند.

به گزارش صبح ساحل، «سیدعلی مرعشی»، رئیس مرکز پزشی حج و زیارت هلال‌احمر در تشریح خدمات این مرکز به حجاج ایرانی در کشور عربستان و در ایام حج تمتع امسال گفت: از سوم خرداد تا ۲ تیرماه در مجموع، ۲۳۰ هزار و ۳۸۵ خدمت بهداشتی، درمانی امدادی به زائران ایرانی در مکه و مدینه ارائه شده است.

وی ادامه داد: ۱۷۲ هزار ۹۸۸ مورد ویزیت عمومی و تخصصی نیز در مجموعه هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های این جمعیت در مکه و مدینه به حجاج ایرانی ارائه شده است.

مرعشی افزود: در این مدت همچنین ۱۲ هزار ۷۱۶ مورد خدمات پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و ...، ۳۶ هزار و ۸۱۵ مورد خدمات پرستاری شامل نوار قلب، فشار خون و قند خون، تزریقات، پانسمان و سرم‌تراپی در مراکز درمانی ایران در مکه و مدینه به حجاج ایرانی ارائه شده است.

وی تعداد نسخ درمانگاه‌ها و داروخانه بیمارستان برای حجاج را ۱۲۰ هزار و ۷۷۱ مورد اعلام کرد و گفت: ۲۱۳۳ مورد امدادرسانی و انتقال بیماران به مراکز درمانی نیز از خدمات ارائه‌شده در این مدت بوده است. در حال حاضر ۳۵ زائر ایرانی هم در بیمارستان هلال‌احمر ایران و ۱۸ زائر در بیمارستان سعودی بستری هستند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر ادامه داد: تا عصر روز گذشته جمعه ۲ تیرماه نیز ۲۰۳ نفر در بخش ccu بستری شده و تحت‌نظر پزشکان ایرانی بوده‌اند.

مرعشی در ادامه به زائران توصیه کرد: به دلیل گرمای هوا در عربستان و پیشگیری از گرمازدگی، حتما لباس نخی و رنگ روشن بپوشید و حتی‌الامکان در طول روز از هتل‌های محل اقامت خود خارج نشوید و زیارت را به شب موکول کنید.

ضرورت مصرف مایعات در عربستان به‌منظور پیشگیری از کم‌آبی بدن

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر ادامه داد: زائران در مدت اقامت در عربستان حتما آب کافی بنوشند تا بدن آنها با بی‌آبی مواجه نشود. با توجه به اینکه سطح غریزه‌ تشنگی در افراد مختلف فرق می‌کند، وجود این تفاوت می‌تواند به این معنی باشد که ممکن است شما کمتر از حد مورد نیازتان آب بنوشید، به جای تکیه بر تشنگی، در طول روز زمان‌هایی را برای نوشیدن یک لیوان بزرگ آب برنامه‌ریزی کنید.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها