11

تیر

1405


اجتماعی

20 تیر 1403 13:32 0 کامنت

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان با پیامک جعلی رجیستری گوشی تلفن همراه هشدار داد.

به گزارش صبح ساحل، «سرهنگ رامین پاشایی»، رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا  در این‌باره گفت:‌ بر اساس رصدهای صورت گرفته، گزارشات مردمی و شکوائیه‌های قضائی واصله به پلیس فتا، کلاهبرداری با عنوان ارسال پیامک رجیستری گوشی تلفن همراه مشترکین در چند روز گذشته افزایش قابل توجهی یافته است.

وی ادامه داد: ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با استفاده از سرشماره‌ تلفن‌های شخصی با عنوان غیرفعال شدن گوشی تلفن همراه، به دلیل فعال نبودن رجیستری در چند روز گذشته افزایش قابل توجهی یافته و متاسفانه با توجه به ارائه خدمات آموزشی و هشدارهای لازم به هموطنان گرامی از سوی این پلیس، شاهد کلاهبرداری‌های مالی با این ترفند و تشکیل پرونده‌های قضائی هستیم.

این مقام انتظامی افزود: هموطنان گرامی همواره باید آگاهی لازم را نسبت به عدم واکنش به دریافت پیامک حاوی لینک‌های آلوده از سوی مجرمین سایبری که مشخصه تمامی آنها ارسال با استفاده از سرشماره تلفن‌های شخصی و حاوی پیوندهای نامعتبر است مد نظر قرار داده و در صورت نیاز به دریافت مشاوره و راهنمایی و گزارش مدارک مجرمانه، مراتب را از طریق سرشماره ۰۹۶۳۸۰ با همکاران بنده در مرکز امداد و فوریت سایبری سراسر کشور مد نظر قرار دهند.

دیدگاه ها (0)
img
img

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد

صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی‌ آسیا

برترین‌های المپیاد «پرچم» معرفی شدند

دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی

دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.

عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها

گوشت‌های فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر