02

آذر

1403


حوادث

09 آبان 1403 08:56 0 کامنت

در این راستا با پیگیری‌های صبح ساحل، «عارف اکبری» دادستان مرکز استان هرمزگان توضیح داد که بر اساس مصوبه  کمیسیون مبارزه با قاچاق استان،جایگاه عرضه سوخت بلال صرفا باید ۱۵ هرماه به بعد از کارت آزاد جایگاه استفاده نماید. 
وی علت این مصوبه را مقابله با قاچاق‌ سوخت و تسهیل سوخت‌گیری خودروهای دارای کارت ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به شارژ  کارت‌های شخصی در اول هرماه و اینکه دارندگان کارت سوخت شخصی خودروها به ‌راحتی و بدون معطلی بتوانند باکارت خود بنزین دریافت کنند این طرح در جایگاه بلال اجرایی شد. اکبری ادامه داد: تشکیل صف‌های طولانی باوجود استفاده‌کنندگان از کارت جایگاه، موجب ایجاد ترافیک و نارضایتی خودروهای دارنده کارت‌های شخصی  شده بود، لذا کمیسیون مبارزه با قاچاق با توجه به موارد فوق مصوب کرد که جایگاه بلال صرفاً از ۱۵ هرماه به بعد از کارت‌ آزاد جایگاه استفاده کند تا ضمن برطرف شدن‌صفوف چند کیلومتری و رفع 
گره ترافیکی،خودروهای شخصی نیز در صورت اتمام سهمیه کارت شخصی، به سهولت  بتوانند از کارت آزاد جایگاه استفاده کنند.
اکبری تصریح کرد: قاچاق گسترده سوخت در هرمزگان  طی چند سال اخیر غیر از بر باد دادن سرمایه‌های ملی، برای شهروندان نیز مشکل‌‌‌‌‌ساز بوده است، هدف از اتخاذ این تمهیدات، احقاق حقوق عامه و مقابله با قاچاق سوخت است که شاهد خلوت شدن جایگاه عرضه سوخت  و تسریع در ارائه خدمات  باشیم.


ماجرای صف‌های چند کیلومتری خودروها


شلوغی جایگاه‌های سوخت و تشکیل صف‌های طولانی چند کیلومتری خودرو برای سوخت‌گیری قصه امروز و دیروز نیست. در  برهه‌ای از زمان، اجرای طرح‌های مختلف و محدودیت‌ها، باعث صف‌های طولانی سوخت و وضعیت نامناسب در برخی نقاط شهر شده و مردم را با مشکلاتی مواجه کرده است؛ مانند رانندگانی که سهمیه یارانه‌ای کفاف سوختشان را نمی‌دهد و به همین علت مجبور به سوخت‌گیری آزاد هستند. زمان طولانی صدور کارت سوخت نیز یکی دیگر از معضلاتی است که شهروندان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، فردی اگر به هر دلیلی وسیله نقلیه‌اش فاقد کارت سوخت باشد یا کارت مفقود شود می‌بایست خودرو را متوقف کند یا اینکه در صف‌های 30 تا 45 دقیقه‌ای‌منتظر تهیه بنزین موردنیاز با چند برابر قیمت عرضه در جایگاه‌ باشد.
اکثر اوقات طرح‌های تشدیدی نظارت‌ها بر فرآیند سوخت‌گیری در جهت کنترل جلوگیری با قاچاق سوخت و جمع‌آوری کارت جایگاه‌داران اجرایی شده و ارائه خدمات جایگاه‌داران منوط به استفاده از کارت‌های هوشمند سوخت شخصی بوده است. اواسط اردیبهشت‌ماه سال جاری بود که مجتبی قهرمانی رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان  جایگاه‌های عرضه سوخت استان را  زیر ذره‌بین دستگاه‌های امنیتی اعلام کرد و گفت: "یکی از چالش‌های استان موضوع قاچاق سوخت است ودر طرح پیشگیری از این نوع قاچاق، مرکز مانیتورینگ پلیس و  نظارت بر توزیع سوخت استان هرمزگان راه‌اندازی شد". طرح کدینگ و ساماندهی وضعیت سوخت در شهرستان‌های جاسک و رودان  نیز از طرح‌های مقابله با قاچاق بود که  با تصویب شورای تأمین استان اجرایی شد و بر اساس طرح کدینگ فقط خودروهایی که دارای شماره پلاک یا آدرس شهرهای موضوع طرح باشند، مجاز به سوخت‌گیری در جایگاه‌های سوخت در شهرستان رودان هستند و دیگر خودروها ازجمله خودروهای مهمان و فاقد کارت می‌توانند در جایگاه‌های منتخبی که اطلاع‌رسانی شده است، سوخت‌گیری کنند.
و اینکه با اجرای طرح‌های مختلف قاچاق سوخت چه سازمان‌‌‌‌‌یافته و چه به‌صورت خرد به دلیل اختلاف فاحش قیمت بنزین در داخل کشور و مرزها همچنان ادامه دارد که هر از گاهی تنها بخشی از کشفیات آن‌ها به گوش می‌رسد ...

دیدگاه ها (0)
img