11

تیر

1405


حوادث

14 مرداد 1404 12:47 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار "علي اکبرجاويدان" بيان داشت: مأموران پليس امنيت اقتصادي استان با انجام کار اطلاعاتي و فني مبني بر اينکه يکي از شرکت هاي ترابري حمل فرآورده هاي نفتي به هويت معلوم اقدام به قاچاق فرآورده هاي نفتي يارانه اي مي نمايد؛ رسيدگي به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند .

وي افزود : مأموران با تشکيل تيم عملياتي با هماهنگي مقام قضايي به اين شرکت مراجعه و در بررسي 2 دستگاه کاميون تانکر دار حامل سوخت قاچاق را شناسايي و توقيف کردند .

وي افزود: در بازرسي از خودرو هاي توقيفي 59 هزار ليتر گازوئيل قاچاق و فاقد مجوز قانوني کشف شد.

اين مقام ارشد انتظامي استان ارزش سوخت هاي قاچاق کشف شده از اين دو کاميون را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادي 29 ميليارد ريال عنوان کرده و اظهار داشت: در اين رابطه 2متهم دستگير که جهت سير مراحل قانوني به دستگاه قضائي معرفي شدند.

فرمانده انتظامي استان هرمزگان با اشاره به اين که مبارزه با قاچاق کالا اقدامي براي حفظ و استقرار امنيت اقتصادي کشور است، از عموم مردم استان خواست: براي مقابله با ناهنجاري‌هاي اجتماعي هرگونه اطلاعات و اخباري را در زمينه مسائل امنيتي و انتظامي به مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 اعلام کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد

صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی‌ آسیا

برترین‌های المپیاد «پرچم» معرفی شدند

دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی

دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.

عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها

گوشت‌های فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه