11

بهمن

1404


فرهنگی و هنری

12 دی 1404 09:48 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، پروین پشتکوهی، مدیر کل کانون هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد با سعادت امام علی (ع) و روز پدر گفت: هرمزگان سرزمین گنجینه هاست و مردم هرمزگان در طول تاریخ همیشه جایگاه ویژه ای داشته اند.

وی با اشاره به اینکه ثروت انسانی استان قابل توجه و غنی است، اضافه کرد: در این دوره از جشنواره ۶۰۰ نفر ثبت نام نمودند که از بین آنها ۹۰ قصه گو در این سه روز فوق العاده در۱۳ بخش به روی صحنه رفتند و قصه هایشان را به زیبایی روایت کردند.

پشتکوهی بیان داشت: بخش ایثار و مقاومت این دوره از جشنواره به همت معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان برگزار شد.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان تاکید کرد: کودکان دنیا را از پنجره قصه ها می بینند و از قصه ها مهربانی را می آموزند. نوجوانان نیز شجاعت و استواری را یاد می گیرند تا به واسطه ی آن استوار پیش بروند و آینده را بسازند.

پروین پشتکوهی با اشاره به اینکه دنیا با وجود آدم هایی که قصه می گویند زیباتر می شود، اضافه کرد: انسان هایی که قصه می گویند چشم انداز زیباتری دارند، زیرا آنها کتاب می خوانند، فکر می کنند و این فکر کردن در کلامشان جاری می شود. وی تصریح کرد: از همین امروز شما کودکان و نوجوانان با خود عهد ببندید با قصه و قصه گویی جهان را زیباتر کنید و آینده ایران عزیزمان را درخشان و درخشان تر نمایید.

پشتکوهی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری رویداد «محفل ستاره ها» خبر داد و گفت: از فردا اولین رویداد بزرگ قرآنی ایران به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و صدا و سیما آغاز خواهد شد.

وی از کودکان و نوجوانان دعوت کرد در این رویداد ملی شرکت کنند.

وی از عضویت رایگان شرکت کنندگان محفل ستاره ها در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان خبر داد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن