اجتماعی
معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: مصدومان و فوتیهای حوادث اخیر تا اطلاع ثانوی رایگان معاینه می شوند.
به گزارش صبح ساحل، بابک سلحشور معاون پزشکی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی کشور بیان کرد: براساس بخشنامه ای که از سوی این معاونت به مراکز سراسر کشور ابلاغ شده معاینه همه مصدومان و متوفیان به صورت رایگان انجام می شود.
وی ضمن تکذیب دریافت وجه از مردم برای معاینه مصدومان و متوفیان تاکید کرد: پزشکی قانونی رایگان این افراد را معاینه می کند و وجهی از آنها دریافت نمی شود.
سلحشور یادآور شد: به طور کلی روال کار سازمان در حوادث و بحران ها پیش از این نیز بر آن بوده که به منظور تسکین آلام خانواده ها خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهد.
وی همچنین در خصوص خانواده هایی که پیگیر وضعیت بستگان خود هستند، گفت این افراد می توانند در تهران با مراجعه مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی در کهریزک و یا در استان ها به مراکز پزشکی قانونی و تالارهای تشریح نسبت به مشاهده تصاویر متوفیان و شناسایی احتمالی بستگان خود اقدام کنند.
جدیدترین اخبار
برگزاری اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در تهران
کاخ نیاوران تخلیه نشده است
آمریکا با لغو کامل تحریمهای ایران موافقت نکرده است
محمد نخودی طلایی شد
فرنگیکاران ایران حریفان خود را شناختند
حمله تلافیجویانه افغانستان به پاکستان
آغاز مرحله دوم از دور سوم مذاکرات هستهای در ژنو
۵ غایب استقلال برابر فجرسپاسی
پاسخ سازمان لیگ فوتبال به شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون
جزییات مذاکرات امروز ژنو
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
ترکیب تراکتور مقابل گلگهر اعلام شد
محکومیت مهدیه اسفندیاری به ۴ سال حبس
گفتگوهای امروز خیلی جدی بود
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۸۲ نفر