اجتماعی
معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: مصدومان و فوتیهای حوادث اخیر تا اطلاع ثانوی رایگان معاینه می شوند.
به گزارش صبح ساحل، بابک سلحشور معاون پزشکی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی کشور بیان کرد: براساس بخشنامه ای که از سوی این معاونت به مراکز سراسر کشور ابلاغ شده معاینه همه مصدومان و متوفیان به صورت رایگان انجام می شود.
وی ضمن تکذیب دریافت وجه از مردم برای معاینه مصدومان و متوفیان تاکید کرد: پزشکی قانونی رایگان این افراد را معاینه می کند و وجهی از آنها دریافت نمی شود.
سلحشور یادآور شد: به طور کلی روال کار سازمان در حوادث و بحران ها پیش از این نیز بر آن بوده که به منظور تسکین آلام خانواده ها خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهد.
وی همچنین در خصوص خانواده هایی که پیگیر وضعیت بستگان خود هستند، گفت این افراد می توانند در تهران با مراجعه مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی در کهریزک و یا در استان ها به مراکز پزشکی قانونی و تالارهای تشریح نسبت به مشاهده تصاویر متوفیان و شناسایی احتمالی بستگان خود اقدام کنند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
فرودگاه بینالمللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است
جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان
دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد
فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران
حواشی هفته
شناسایی و جمعآوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراجکنندگان رمزارز
بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخهای جدید ۱۴۰۵
پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنیها
مهلت بهرهمندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد
صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی آسیا
برترینهای المپیاد «پرچم» معرفی شدند
دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی
دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.
عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها
گوشتهای فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد