11

تیر

1405


اجتماعی

07 بهمن 1404 13:13 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مجتبی یوسفی در توضیح جلسه امروز صبح کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در ادامه بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه، کمیسیون تلفیق موضوع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را بررسی کرد.

وی توضیح داد: دولت منابعی بالغ بر ۱۰۷ هزار میلیارد تومان برای تسویه بدهی برخی صندوق‌ها از جمله صندوق بیمه تأمین اجتماعی، صندوق عشایری و صندوق آینده منابع پیش‌بینی کرده است که با تصویب کمیسیون تلفیق، این رقم به ۲۷۷ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا می کند تا بتواند به تأمین منابع لازم برای اجرای صحیح و کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کمک کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ در پایان گفت: نکته مهم دیگر در مصوبات کمیسیون، موضوع تسویه مطالبات قطعی و حسابرسی‌شده بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری از دولت بود. در این بخش نیز با پیشنهاد نمایندگان مجلس، مبلغ ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای تسویه این بدهی‌ها اختصاص پیدا کرد که می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت نظام بانکی و افزایش توان تسهیلات‌دهی ایفا کند.

دیدگاه ها (0)
img
img

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد

صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی‌ آسیا

برترین‌های المپیاد «پرچم» معرفی شدند

دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی

دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.

عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها

گوشت‌های فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه