اجتماعی
صبح ساحل، اجتماعی _ مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: استانی که در معرض بلایای طبیعی به ویژه وقوع زلزله قرار دارد نیازمند افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص مقاوم سازی و مقابل به این سوانح است.
صبح ساحل، اجتماعی _ مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: استانی که در معرض بلایای طبیعی به ویژه وقوع زلزله قرار دارد نیازمند افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص مقاوم سازی و مقابل به این سوانح است.
حسین رنجبر درنشست خبری گفت : طی شش ماه نخست سالجاری 92جاری زمین لرزه استان هرمزگان را لرزاند که بزرگترین آن با قدرت 2/5 ریشتر در فرامرزان بستک به 524 واحد مسکونی آسیب وارد کرد و خسارت 82 میلیارد و 58 میلیون ریالی برجا گذاشت. وی افزود: همچنین در شش ماه نخست امسال 116 هکتار از باغات و نخیلات استان طعمه حریق شدند که خسارت 2 میلیارد و 479 میلیون ریالی را در برداشته که عوامل عمده این سوانح ، گرمی هوا و سهل انگاری افراد بوده است. وی با اشاره به وجود 92 هزار واحد مسکونی غیر مقاوم در روستاهای هرمزگان خاطر نشان کرد : از مجموعه 92هزار واحد مسکونی 41هزار و 66واحد آن مقاوم سازی شده و بیشترین مقاوم سازی منازل روستایی در شهرستان حاجی آباد و کمترین در میناب صورت گرفته است. رنجبر همچنین به خشکسالی 15 ساله هرمزگان اشاره و افزود: هرمزگان در کشور از لحاظ بهره مندی منابع آبی در رده 30 کشور قرار دارد تا جایی که طی سال 89-90 در بخش خشکسالی استان متحمل خسارتی بیش دو هزار میلیارد ریال شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان با بیان اینکه بیشترین منطقه بحران خیز در استان در بندرعباس واقع شده است عنوان کرد: بندرعباس دارای 13 منطقه بحرانی و همچنین بافت فرسوده است که این امر موجب افزایش خسارات مالی خواهد شد و شهروندان این شهرستان باید در امر مقاوم سازی و بیمه حوادث کوشا باشند. وی افزود: هرچند که می گویند خلیج فارس دچار سونامی نخواهد شد اما طبق گفته مرکز اقیانوس شناسی کشور این امر دور از انتظار نبوده و باید در این زمینه نیز مدیریت ستاد بحران آمادگی لازم را داشته باشد. مدیرکل مدیریت بحران استان به شعار هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی امسال اشاره و عنوان کرد:شعار این هفته تدابیر راهبردی، مشارکت مردمی و کاهش خطرپذیری است.وی به تشریح برنامه های روزانه هفته کاهش بلایای طبیعی در استان پرداخت و افزود: این برنامه ها که از تاریخ جمعه 14 مهرماه آغاز می شود شامل سخنرانی ائمه جمعه و جماعات استان در خصوص بلایای طبیعی و مدیریت بحران، حضور روسای 14 کارگروه تخصصی در 14 دبیرستان بندرعباس و سخنرانی در خصوص مدیریت بحران، حضور فرمانداران و اعضاء شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستانها در مدارس، رژه خودروهای امدادی در شهرستان بندرعباس، اجرایی برنامه های زنده تلویزیونی استاندار در صداو سیمای مرکز خلیج فارس و تشریح برنامه های هفته کاهش بلایا، برگزاری همایش مخاطرات زلزله در شهرستان بندرعباس(توسط اداره راه و شهرسازی)، برگزاری همایش مدیریت بحران شهری(تجلیل از فعالان مدیریت بحران استان)، افتتاح سالنهای چند منظوره مدیریت بحران شهرستان بندرعباس و مرکز زمین لرزه نگاری میناب، برگزاری مانورهای امدادی توسط کاگروه های تخصصی، برگزاری مانور تخلیه اضطراری در محلات شهر بندرعباس و برگزاری مانورهای امداد و نجات و تخلیه اضطراری در شهرستان های تابعه است.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
امسال هرمزگان 44 زمین لرزه را تجربه کرد
با مديريت بلاياي طبيعي خسارت محصولات كشاورزي كاهش مي يابد
مقدار پسماند عادی روزانه هرمزگان 1130 تن است
خسارت 100میلیون تومانی به جزایر قشم و هرمز وارد شد
جزیره قشم5 بار لرزید
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار