اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - فاطمه رکن الدینی// استاندار هرمزگان تاکید کرد: طی دو روز آینده جلسه ای برای رفع موانع آب، جاده دسترسی، برق ومخابرات برگزار و مدیران مربوطه موظفند ..
صبح ساحل ، اقتصادی - فاطمه رکن الدینی// استاندار هرمزگان تاکید کرد: طی دو روز آینده جلسه ای برای رفع موانع آب، جاده دسترسی، برق ومخابرات برگزار و مدیران مربوطه موظفند درکوتاهترین زمان خدمات زیرساختی را به شهرک بنکداران ارایه دهند تا فاز اول آن در سال جاری افتتاح شود.
به گزارش صبح ساحل فریدون همتی در حاشیه بازدید ازمجتمع بزرگ بنکداران بندرعباس بیان کرد: انتظار داریم با ماموریتی که به معاون عمرانی داده ایم دستگاه های اجرایی مثل آب، برق، مخابرات، شهرداری و راه و شهرسازی همکاری لازم را انجام دهند و نیازهای اینجا را هر چه سریعتربرطرف کنند.
وی در خصوص ارزیابی این پروژه افزود: خوشبختانه مجتمع بنکداران و مراکز توزیع بزرگ یکی از پروژه های مهم شهری هستند که استقراراین ها معمولا در داخل شهرها باعث ایجاد ترافیک زیاد می شود و ممکن است مانع ارتباطات طبیعی تا نقطه توزیع شوند.همتی ادامه داد: همه ی واحدهای فعال مانند بنکداران ، پزشکان، صنایع آلاینده، پایانه های مسافربری و امثال آنها مراکزی هستند که حجم عطیمی از تردد شهری و اشغال شهر را در اختیار دارند که این مراکز وقتی به بیرون از شهر منتقل می شوند باید درقالب شهرک هایی ساماندهی شوند و طبیعتا در این شهرک ها امکانات رفاهی موردنیاز هر یک از بخش ها در نظر گرفته می شود.
استانداربا بیان اینکه نکات مهمی که همیشه دغدغه مسایل شهری ما در زمان بحران بوده در این مرکزپیش بینی شده است اظهار کرد: مجتمع بنکداران نمونه ای برای شهرک های سایر صنوف است که کاملا بهداشتی، مهندسی شده و همچنین با بهره گیری از پدافند غیرعامل ساخته می شود و درشرایط اضطراری مثل زلزله و سیل که شهر دچار مشکل می شود این شهرک می تواند پشتیبان شهر باشد.همتی اضافه کرد: انتقال صنوف علاوه بر اینکه در زیبا سازی و هم در آزاد سازی قلب شهر خیلی تاثیر دارد، ترافیک ها را کاهش داده و اینگونه مراکز را به سمت مراکز حرفه ای و تخصصی سوق می دهد.وی ادامه داد: طی بازدیدی که از مجموعه بنکداران داشتیم شاهد پیشرفت خوب این مجتمع بودیم و تاکنون حدود 70 میلیارد تومان هزینه شده و این هزینه بدون کمک از بانک ها و یا دریافت وام بوده است و همچنین نزدیک به 30 میلیارد دیگر اعتبار نیاز دارد تا این پروژه بزرگ در دو فاز آن تکمیل شود.
به گفته وی با رفع موانع زیرساختی آن، فاز اول تا پایان امسال باید به بهره برداری برسد و فازدوم هم تا تایستان 97 آماده بهره برداری خواهد شد.استاندار هرمزگان به نقش مهم این پروژه در ایجاد اشتغال هم اشاره کرد و گفت: در مجموع برآورد ایجاد 6000 فرصت شغلی در 200 بنگاه ایجاد شده است و اشتغالزایی جدیدی هم در دل این مجموعه شکل می گیرد که تقریبا حدود 2000 تا 1500 شغل جدید را شامل خواهد شد.همتی از اختصاص و پیش بینی زمین برای اجرای طرح توسعه ای آن خبر داد و افزود: به همه صنوف مرکز شهر که در قالب شهرک ها چنین مراکزی را راه اندازی کنند کمک خواهیم کرد. وی در پایان از تلاش های مدیرعامل شرکت تعاونی بنکداران به جهت پیشرفت این پروژه قدردانی کرد.
فرصت دوماهه شهرداری به صنف بنکداران برای خروج از شهر
از روزهای دوربه دلیل واردات مستقیم کالا از راه دریا؛ استقراربنکداران درمرکزشهر بندرعباس شاید صرفه اقتصادی داشت اما امروزه نه تنها هزینه های فراوانی را بر گرده این صنف گذاشته بلکه جان ، امنیت مردم و ساکنان این منطقه را نیز به شدت تهدید می کند وبر اساس این ماده، مزاحمت برای سکنه شهر و مغایرت با اصول بهداشت در شهراست که از یک سو بسیاری از این صنف را به تعطیلی کشانده و ازسوی دیگراعتراضات مردم را نیزدرپی داشته است.تاکید شهردار بندرعباس براعمال قانون براساس کمیسیون بند 20 و تعهد همکاری با صنف بنکداران برای احداث جاده دسترسی مجتمع بزرگ بنکداران در حدود500 متر و رفع موانع موجود این پروژه بزرگ شهر نوید بخش تعامل مسوولان و بیانگر دلسوزی مجموعه شهرداری بندرعباس برای معضلات مرکز شهر بندرعباس است و درآخرین نشست هیات مدیره شرکت تعاونی بنکداران با عوامل شهرداری بندرعباس وعده احداث جاده دسترسی این مجتمع داده شد تا به زودی آماده بهره برداری شود.
بازدید استاندار هرمزگان از این پروژه بهانه ای شد تا آخرین تصمیمات و مصوبات در این خصوص را از مدیریت ساماندهی صنوف مزاحم شهری و دبیر کمیسیون بند 20 ماده 55 شهرداری بندرعباس جویا شویم.
مهندس حمید رمضانی از فرصت دو ماهه به صنف بنکداران برای جابه جایی به مجتمع بنکداران پس از بهره برداری از این پروژه خبر داد و افزود: شهرداری ها طبق آیین نامه صنوف که از سوی وزارت کشور اعلام شده وظیفه دارند نسبت به انتقال صنوف آلاینده، پرسروصدا و مغایر با اصول بهداشت و ایمنی به شهرکها اقدام کند و در این راستا شهرداری بندرعباس در صورت عدم تمکین بنکداران نسبت به جابجایی بنگاه خود از طریق ماده قانونی بند 20 ماده 55 نسبت به اخطار و در نهایت پلمپ و تعطیلی آنان اقدام خواهد کرد.وی افزود: مجتمع بنکداران طرح پایلوت و الگو قرار گرفت و اکنون باید تمام صنف بنکداران سطح شهر به خصوص خیابان بهادر و شریعتی جنوبی که مخل تردد و منشا ترافیک شهری هستند به این مجتمع در بلوار راه آهن منتقل شوند.
رمضانی ادامه داد: در جهت تسریع انتقال صنوف به این مجتمع، شهرداری بندرعباس درجلسه 24دیماه مسولان شهرداری و اتاق اصناف با محوریت انتقال صنوف مزاحم به این مجتمع مصوب کرد بلواری ورودی و خروجی و فضای سبز بلوارورودی این مجتمع به طول یک کیلومتر و به عرض45 متر را بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان احداث کند که تا پایان همین هفته کلنگ زنی خواهد شد.
به گفته وی خیابان بهادر و شریعتی پس از توافق با مالکین به فضای در شان شهر بندرعباس و خالی از ترافیک تبدیل خواهد شد.
مدیریت ساماندهی صنوف مزاحم شهری از تشکیل کمیته ای مشترک بین اتاق اصناف و شهردری بندرعباس خبرداد و افزود: تمامی صنوف باید مجتمع بنکداران را الگو قرار داده و چنانچه آمادگی داشته باشند در قالب توافقنامه و تشکیل تعاونی ها در شهرک های صنفی که هم اکنون 30 هکتار در منطقه ایسین و 58 هکتار در جنوب کشتارگاه بندرعباس پیش بینی شده، مستقر شوند.
انتقال بنکداران مرکز شهر به زودی
مديرعامل شركت تعاونى بنكداران استان هرمزگان پروژه احداث مجتمع بنکداران درنزدیکی راه آهن بندرعباس را یک مزیت می داند و می گوید: این پروژه شناسنامه تجارت هرمزگان است و با بهره برداری از آن بین 20 تا 25 درصد کاهش قیمتها را به دنبال خواهد شد.
عبدالمحمد حزنی این پروژه را پروژه ای استراتژیک می داند که با رعایت پدافند غیرعامل احداث شده ومعتقد است حکم سیلو را داشته و در مواقع بحران و بروز حوادث تا ماه ها قابلیت تامین، توزیع وتزریق اقلام مصرفی کل استان را داراست و شرایط نگهداری کاملا استاندارد بوده که مانع فسادپذیری کالا می شود و رفع موانع برای بهره برداری این پروژه مستلزم همکاری متولیان است.
به گفته وی جانمایی مناسب آن به دلیل دسترسی آسان به بندرشهیدرجایی و قرار گرفتن درمجاورت راه آهن وهم چنین ورودی شهر بندرعباس بسیاری از چالشهای فعلی استقرار عمده فروشان مرکز شهر را رفع و نقش مهمی در کاهش قیمتهای اقلام خواهد داشت چرا که ورود و خروج بار با کمترین هزینه و کوتاهترین زمان به دست فروشندگان می رسد و مهمتر اینکه مصایب ترافیکی شهر را از بین می برد.مديرعامل شركت تعاونى بنكداران استان هرمزگان با قدردانی از همراهی، همکاری و پیگیری جناب مهندس مدرس معاون عمرانی استاندار، جناب امینی زاده شهردار بندرعباس و رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت بیان می کند: این پروژه با رعایت تمامی زوایای علمی ، فنی و مهندسی در فاز اول برای استقرار 193 غرفه در دو طبقه 200،400 و500 متری در همین ایام دهه فجرآماده بهره برداری است. حزنی به نقش این پروژه در تامین رفاه مردم شهرک پیامبراعظم که درمجاورت آن قرار دارد هم اشاره می کند و می گوید: هایپرمارکت به مساحت 4200 متر دراین مجموعه در تامین ارزاق عمومی ارزان قیمت برای مردم این منطقه مسکونی نقش داشته و رفاه آنان را با عرضه اقلام از تولید به مصرف تامین می کند.
به گفته وی تنفس شهر بندرعباس بعد از انتقال بنکداران از خیابان بهادر انجام می شود و علاوه بر آن هزینه های حمل و نقل ، نگهداری ، اجاره انبارکه بسیار سرسام آور است کاهش می یابد در نتیجه به کاهش قیمتها منجر می شود.
مديرعامل شركت تعاونى بنكداران استان هرمزگان تصمیم مشترک صنف و شهرداری را برای اجرای طرح تفصیلی خیابان های بهادر و شریعتی جنوبی را نقطه عطفی برای زیباسازی این منطقه عنوان کرد و افزود: طبق این توافق 30 درصد در طرح تفضیلی شهرند و به گفته شهردار خیابان بهادر پیاده رو خواهد شد.
وی خاطرنشان ساخت: با راه اندازی این مجتمع عظیم درآمد پایداری برای شهرداری بندرعباس رقم خواهد خورد و مردم شهر بندرعباس حق دارند ازمکانی درشان و با بهترین شرایط برای توزیع مواد غذایی استفاده کنند.
حزنی در خصوص ایمنی این پروژه هم می گوید: این بنا به گونه ای طراحی و اجرا شده که اگر برای یک غرفه حادثه آتش سوزی رخ دهد غرفه کناری هیچ آسیبی نخواهد دید ونگرانی و ترسی برای سایرین وجود ندارد.وی در پایان از استاندار و مسوولان آب استان خواست نسبت به حل این مشکل از بخش خصوصی حمایت کنند.
گفتنی است: مجتمع بنکداران استان هرمزگان به همت و پیگیری عبدالمحمد حزنی و همراهی اعضا شرکت تعاونی بنکداران از سال 1380 مطرح ، سال 1384 طرح امکان سنجی آن ارایه، درسال 1391 طرح توجیهی و برآورد قیمت انجام و در سال 1391 با حضور مسوولان وقت کشوری و استانی کلنگ آن به زمین زده شد.این پروژه با اعتباری بیش از 70 میلیارد تومان هم اکنون آماده بهره برداری است.تببین حکم قانونگذاراز آنچه در متن بند 20 ماده 55 قانون شهرداری اصلاحی 1345 آمده است، جلوگیری از ایجاد و تأسیس اماکنی که به نحوی موجب بروز مزاحمت برای ساکنان شهرها، جلوگیری از ایجاد و تاسیس اماکنی که به نحوی فعالیت آنها مخالف اصول بهداشت شهری، جلوگیری از تاسیس تمامی مشاغل و کسبهایی است که مزاحمت ،سر وصدا، دود و عفونت ایجاد نمایند یا باعث تجمع حشرات و جانوران شوند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
استاندار هرمزگان: گران خریدن توجیهی بر گرانفروشی نیست
رییس جمهور در یکصدمین سفر استانی خود به هرمزگان می آید
بازیکنان ،کادرفنی وسرپرست آلومینیوم قرارداد رسمی امضاء کردند
طرح های نیمه تمام اولویت تخصیص بودجه امسال
14 سفر رئیس جمهور به هرمزگان نشان از توجه ویژه دولت به این استان دارد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
واکنش کشورمان به تجاوز رژیم صهیونیستی در گفتگو با کارشناس مسائل سیاسی بررسی شد؛ پـاسخ تـرکیبی ایـران
عکاس هرمزگانی در روسیه نمایشگاه برگزار میکند
عادل فردوسی پور: به صداوسیما برنمیگردم
واردات ۴۰۰ هزار تن برنج تنظیم بازاری کلید خورد
قیمت عجیب پراید کارکرده در بازار خودرو!
ثبت واضحترین تصاویر از سطح خورشید