29

آبان

1403


اجتماعی

11 بهمن 1396 07:56 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی - رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه از جلوگیری از پیشرفت گالی‌های کندران با اقدامات بیومکانیکی خبر داد.

روح‌الله وفاکیش در محل گالی‌های کندران در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به‌علل اصلی به‌وجود آمدن گالی در روستای کندران بخش مرکزی شهرستان بندرلنگه، اظهار کرد: فرسایش خندقی یا همان گالی‌های دشت کندران که کانون بحرانی فرسایش خاک در اثر جریان سیلاب در دشت تشکیل شده است علاوه‌بر از بین‌بردن خاک حاصل‌خیز باعث تهدید تاسیسات زیربنایی و اماکن مسکونی شده است.

وی با اشاره به پیشرفت 70درصدی جلوگیری از پیشرفت گالی‌های کندران، افزود: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه درسال ۱۳۹۲ مساحت بالغ بر 25 هزار و هشتصد هکتار از دشت کندران- ارمک را در طرح مطالعاتی تفصیلی قرار داده و اجرائی کرده است.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه تصریح کرد: عملیات این طرح با اقدامات بیومکانیکی مشتمل بر احداث سد و بندهای‌خاکی، سازه‌های سنگی ملاتی، اصلاح رودخانه روستای گلنگو، تقویت‌دیواره رودخانه، تیربندهای خاکی، مرمت سد ساروجی قدیمی به‌همین شکل ساروج، در دست انجام و اجرایی نیز شده است.

وفاکیش یادآور شد: علاوه‌بر آن اقدامات بیولوژیکی شامل کاشت نهال و گونه‌های سازگار با منطقه و همچنین واگذاری اراضی از طریق ماده ۳ قانون حفاظت و بهره‌برداری، ماده۲۷ قانون تنظیم  نیز اجرا خواهد شد.

روح‌الله وفاکیش رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه  در پایان اذعان داشت: این اداره میزان صد هکتار از اراضی بالادست گالی‌ها را استعدادیابی و مکانیابی نموده که به‌زودی با مشارکت مردم به خود مردم واگذار خواهد شد تا بتوان دشت کندران مجددا احیا گردد.

دیدگاه ها (0)
img