اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان بر ضرورت عدم استفاده از آب شرب جهت ابیاری نخیلات و درختان در روستاها و لزوم صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد.
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان بر ضرورت عدم استفاده از آب شرب جهت ابیاری نخیلات و درختان در روستاها و لزوم صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد.
عبدالحمید حمزه پور در گفتگو با مهر با بیان اینکه شرایط تامین آب شرب در سال ۹۷ بسیار سخت است، بیان داشت: اقصی نقاط ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیمی، سالهای بسیاری شاهد کاهش بارندگی، افت منابع آب زیرزمینی و خشکسالی است و هرچه جلوتر آمده ایم منابع آبی کمتر و درمقابل مصرف بیشتر شده که از نظر تعادل منابع آبی، این یک تهدید به شمار می آید.
وی عنوان کرد: حدود ۴۸ سال پیش منابع آبی کشور نزدیک به ۱۳۰ میلیارد مترمکعب بود که در نتیجه تغییرات اقلیمی درحدود ۱۰ سال گذشته، این دخل آبی به حدود ۱۱۶ میلیارد مترمکعب و در ۶ سال گذشته این رقم به حدود ۱۰۰ میلیارد مترمکعب کاهش پیدا کرده است.
حمزه پور خاطرنشان کرد: در این میان هرمزگان نیز همچون بسیاری از نقاط کشور با مقوله کم آبی مواجه می باشد و طبق گفته مسئولان شرکت آب و فاضلاب بیش از ۴۰ سال است که این استان با پدیده خشکسالی و کم آبی دست و پنجه نرم می کند و اکنون در شرایط ویژه قرار دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان افزود: از تمام ظرفیت ها و پتانسیل ها از جمله حفر و تجهیز چاههای جدید، کف شکنی چاههای موجود، اجاره چاههای کشاورزی، راه اندازی آب شیرین کن های جدید، ابرسانی سایر استفاده خواهیم کرد تا از تابستان و این خشکسالی بی سابقه عبور کنیم و دغدغه تامین آب شرب مردم به حداقل ممکن برسد.
حمزه پور بیان داشت: قطع برخی انشعابات غیرضروری و تبدیل آنها به بخش آب آشامیدنی، فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم در زمینه مصرف بهینه آب و جذب اعتبارات لازم از جمله اقدامات و راهکارهای جایگزین جیره بندی آب خواهد بود.
وی اظهارداشت: متاسفانه در بازدیدهای میدانی شاهد آبیاری درختان و نخلستانها در روستاها از منابع آب شرب که توسط آب و فاضلاب روستایی هرمزگان تامین میشود توسط مشترکان خانگی هستیم.
این روند لطمه زیادی به تامین آب می زند.مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان ابرازداشت: تا دو سال پیش آب و فاضلاب روستایی هرمزگان از طریق تانکر به ۴۰۰ روستا آبرسانی می کرد اما با نگاه ویزه دولت دوازدهم این عدد به ۱۵۰ روستا رسیده است و اگر بخواهیم این تعداد روستاها کاهش یابد نیاز به همکاری و همراهی مردم روستاها داریم.وی با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در کاهش مصرف آب موثرترین همراهی برای خروج از وضعیت کنونی است، عنوان کرد: اگر برخی از روستائیان که باغات و نخلستانهای اطراف خانه هایشان را با آب شرب آبیاری می کنند اقدام به قطع این روش کنند می توانند دولت و مسئولان را در آبرسانی بهتر به سایر روستاهای فاقد آب شرب همراهی کنند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
تحقق کامل مصوبات سفرهای شهرستانی استانداربا اجرای65 پروژه آبرسانی در شرق هرمزگان
146 پروژه آبرساني روستایی با اعتباري بالغ بر600 ميليارد ريال در حال اجراست
80روستای جاسك هرمزگان با كمبود شدید آب مواجه هستند
عملیات اجرایی طرح آبرسانی کناره مجتمع روستاهای میناب آغاز شد
کاهش سطح آب قنات ها به دلیل خشکسالی هاست
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار